Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 424
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Witanko po raz pierwszy :D
Luna jest słodka, mimo, że kocham bordery, uwielbiam berneńczyki :loveu:
Będziemy wpadać częściej.
O zlocie słyszałam od Agi i foteczki widziałam... Mieliście świetnie! Zawsze marzyłam o takim zlocie...

Posted

Co do cyrków to zależy z czyimi - albo raczej czyim ( :cool1:), bo Twoja sucz to akurat perfekcyjnie sobie leżała :evil_lol:

Super zlot był! :multi: Super fotki :p

Posted

border_collie&westie - my też marzyłyśmy, i w końcu się to marzenie spełniło :loveu: choć i do tej pory nie mogę uwierzyć, tak samo jak spotkanie w Katowicach :loveu:

Boness. - luśka też wstawała XD no świetnie :loveu:

C&B - tak ;) mieliśmy wystawę XD oceniała nas Kaja (nie wiem czy tutaj ma profil) ona już obcykana w wystawach (jej mama ma hodowlę cavalierów i bokserów :loveu:) , psy były wykiszone ale jakoś zachęciliśmy je do współpracy :p nam fotkę robiła właśnie Kaja, ale narazie jej nie mamy;c torturuje mnie! :lol: a dziewczyną robiłam więc patrzcie :razz::

^ Alka i Chrupek :loveu:

^ Jimmy i Aga :loveu:

^Klaudia i Sara :loveu:

^ Sędzia prezentował psa na końcu - Orla i Kaja:loveu:

nasz tor polegał na przebiegnięciu z psem kwadratu , no żeby go zaprezentować XD potem przed panią sędziną, do przodu i do tyłu , a potem poza :evil_lol: o dziwo miałyśmy max pkt! :lol: 5/5pkt z przebiegu, 5/5pkt z drugiego przebiegu tam i z powrotem, i 5/5 pkt z pozy :loveu: tuż za nami była Boness ze swoim czaderskim Jimmyim :loveu: Boże ale on cudnie kłusował :loveu: i w pozie mmmm...
a potem były zawody w skok na odległość, miałyśmy 4 msc XD wygrała Orla (suczka Kaji) bokserka, ach ona była skoczna :loveu:
no i jeszcze było przebiegnięcie przez 4 hopki na szybkość , miałyśmy chyba 2 XD

• 1 month later...
Posted

Czy możemy prosić o wsparcie ? :cool3:

Bierzemy udział w konkursie na PP
Trzeba być zarejestrowanym, aby zagłosować i potem na pocztę przyjdzie link aktywujący , głosować można za pomocą takich pięciu żółtych gwiazdeczek po prawej stronie ;)

Bd bardzo wdzięczne za głosy! :loveu:

LUNA - turlanie 06.09.09

Brakuje nam jakiś przynajmniej 60 aby wyprzedzić i przejąć prowadzenie :shake:
Dlatego jeszcze raz bardzo apeluję o pomoc!
Wygrana jest dla nas naprawdę cenna, i zależy nam na tej książce

Posted

Ale sobie ładnie wyprasza głosy :evil_lol: A takie głupie pytanie; tam można tylko raz zagłosować? :oops: Bo już raz głosowałam i teraz jakoś nie umiem... :oops:

Posted

Super Luśka wygrała 1. miejsce w konkursie na pies.pl - nauka turlania! :multi: (w kategorii gdzie głosowali klubowicze). Dostaniecie tą książkę! Gratulacje, braavooo! :multi::loveu:

• 1 month later...
Posted

Wracamy! :multi:

Pewnie większość was nas nie pamięta, lub nie chce pamiętać , ale jesteśmy XD

Dostaliśmy naszą wymarzoną książkę tak oj tak <333

Mamy mnóstwo nowych zdjęć, z nowego sprzętu , co jeszcze bardziej motywuje do robienia fotek :loveu:
Dziś już późno na zachętę tylko jedno :eviltong: Bo potem chcę zgrać filmik :razz:

Już tera zapraszamy na nasz kanał YouTube - Kanal von Berneska15 :cool3: I do pozostawienia komentarza lub zaproszenia ;)

I uwaga uwaga! Żeby było mi wygodniej , zrobię taką "listę przyjaciół" , których będę odwiedzać regularnie. Także zostawiać swoje adresy ;)