agaciaaa Posted May 16, 2009 Posted May 16, 2009 http://i39.tinypic.com/14b2rfp.png cóż za szaleństwooo :lol: :loveu: Quote
Boness. Posted May 23, 2009 Posted May 23, 2009 http://i39.tinypic.com/14b2rfp.png Wesoły Luniaczek :loveu: Zazdroszczę Wam tego spacerkuuu :cool1: Quote
Bartiśkowa_ Posted May 23, 2009 Posted May 23, 2009 Czesc Natalia :loveu: Świetne fotki :evil_lol: Bartiś zalotnik jeden no :mad: Quote
taxelina Posted May 24, 2009 Posted May 24, 2009 http://i42.tinypic.com/2u55gqv.png ta mordka jesgt sliczna!! Quote
Berneska Posted May 25, 2009 Author Posted May 25, 2009 Kajtor wczoraj odszedł ... :-( Dopadł go paraliż , Nie chciał jeść, pić , a jak już coś zjadł wymiotował :-( Zaczęło go to boleć ... Wczoraj u weterynarza, gdzieś go tam nacisnął, to zamiast moczu, to wypłynęła jakaś czarna substancja ... :-( Dawał mu kilka dni życia, nie mogłam patrzyć jak cierpi [*] [*] [*] [*] [*] To nie jest już to co było za życie ... Ciągle czekam aż wskoczy mi do łóżka, i zacznie na mnie warczeć żebym się przesunęła Żebym się z nim pobawiła , a nie siedziała na komputerze Jak gonił koty Jak gryzł kapcie Jak mnie witał gdy wracałam ze szkoły .... Quote
Bartiśkowa_ Posted May 25, 2009 Posted May 25, 2009 O mój Boże :-(:-(:-(:-( Tak bardzo mi przykro Nawet niezdążyłam go poznać a tak chciałam :placz: [*] [*] Natallia jestem z Tobą......trzymaj się kochana :calus: Quote
taxelina Posted May 26, 2009 Posted May 26, 2009 Berneska napisał(a):Kajtor wczoraj odszedł ... :-( .... Trzymaj sie w tych trudnych chwilach :( Quote
DorkaWD Posted May 27, 2009 Posted May 27, 2009 Przyłączam się do kondolencji :-( Kajtusiu biegaj radośnie za TM (*)(*)(*) Quote
C&B Posted May 27, 2009 Posted May 27, 2009 Niech ten tydzień się skończy:shake: Biedny Kajtek:placz: Tak mi przykro:placz: Quote
Boness. Posted May 27, 2009 Posted May 27, 2009 Współczuję ogromnie :-( Biedny Kajtuś :placz: Trzymaj się ! Quote
Berneska Posted May 28, 2009 Author Posted May 28, 2009 Dzięki ... 12 maj, spacer z Mają i Bellą Ostatni mój wspólny z Luną i Kajtkiem razem Luna w piątek obchodzi swoje dwa latka ;) Dziś może uda mi się upichcić jakiś "tort" , bo jutro tylko dam, nie wyrobiłabym się W szafce już czeka na nią piszcząca marchewka :loveu: Bd jak znalazł na nakręcanie na torze Quote
Marta_Ares Posted May 28, 2009 Posted May 28, 2009 witam dopiero przeczytałam, strasznie mi przykro z tego powodu:-( Trzymaj sie!!! Quote
halgre Posted May 28, 2009 Posted May 28, 2009 Cześć ...:multi::multi::multi: Akurat trafiłam na smutną wiadomość ...bidny Kajtuś :-( Quote
Bartiśkowa_ Posted May 28, 2009 Posted May 28, 2009 Śliczne fotki :loveu::loveu: Czyli jutro imprezka a mnie niebędzie bo od rana u weta a potem odrazu na ala rehabilitację żebyposhcodachniechodziłto nd wodęjedziemy -:cool3:--:-( będzie ciężko bo on tam nie może ani troszeczkę zmoczyć opatrunku :crazyeye: Więc już dziś składam tej pięknej pannie wszytskiego naj naj z okazji drugich urodzinek :multi: :BIG::new-bday::laola: A Bartisio przekazuje gorące buziaczki :buzi: Quote
DorkaWD Posted May 29, 2009 Posted May 29, 2009 Lunko, w dniu urodzin życzymy Ci: 100 drapaków, 100 przysmaków, 1000 kości i tony radości :loveu: No i kartka urodzinowa od Pandzi;) Have a Ball! - animated Flash ecard by Jacquie Lawson Quote
Skibka Posted May 29, 2009 Posted May 29, 2009 Wszystkiego najlepsiego dla Lunki!:BIG::BIG: Dużo zdrówka i smaczków! No i żeby pańcia była posłuszna!:drink1::laola::bday: Quote
agaciaaa Posted May 29, 2009 Posted May 29, 2009 Strasznie mi przykro... ['] :-( http://i43.tinypic.com/nwiqsm.png śliczna wspólna fotka :loveu: Wszystkiego naj Luneczko, dużo fajnych spacerów, dużo przysmaków i żeby pancia była dla Ciebie dobra :lol: :multi: :loveu: Quote
Dynamique Posted May 29, 2009 Posted May 29, 2009 Kajtusiu biegaj radośnie za tęczowym mostem [*] :placz::placz::placz: A tobie Lunko wszystkiego najlepszego ! :diabloti: PS. Tutaj havah z shir'u ;) Quote
Berneska Posted June 7, 2009 Author Posted June 7, 2009 dziękujemy X*** coś zaniedbałam temat :oops: fotki jakieś tam są z urodzin :cool3: ale była brzydka pogoda, i trzeba było robić w suterynach ... więc jakoś kiepska bd a tak na zachętę Jutro postaram się pomniejszyć z urodzin ;) Quote
Recommended Posts