Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 424
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

:mdleje:
Jedyne co potrafię powiedzieć. :lol:

Moje łaciate jest ze trzy razy mniejsze a nie mogę utrzymać równowagi na misce o średnicy 10 cm. :lol: Ale pracujemy i może uda nam sie dojść do perfekcji. :diabloti:

Czym robisz zdjęcia? Bardzo fajne są :loveu:

Posted

http://img20.imageshack.us/img20/153/obraz006copy.png :mdleje:

Brak mi słów :loveu: Coś pięknego
Widzę że nie tylko my korzystamy z dnia wolnego. Wałkowaliśmy dzis z Bartim, ukłon :evil_lol: Leniuch mi się kładł cały czas ale ćwiczyliśmy twardo a potem byliśmy na dłuższym spacerku na pobliskim boisku i szaleliśmy po liściach i kałużach za piłką :diabloti:

Mam nadzieję że macie wolną sobotę koło 11 ?

Posted

Bartiśkowa_ - nie padaj mi tu :evil_lol: No nie tylko wy :cool3: Potem poszłam na polko na chwilę to ćwiczyłyśmy slalom , zlało nas ale cóż XD Jeszcze bym zaliczyła zająca :mad: :lol:
No ba że sobota wolna! Sprawdziłam prognozę ma być słonko za chmurką i 14*C , więc mogłybyśmy iść <#333 Tylko bardziej pasiłoby mi 12 :D Bo chciałabym odespać sobie cały tydzień :D:D:D Powiem koleżanką może by poszły w weekend :D Mówimy komuś jeszcze ?

QQk - teraz już tylko jeden :-( dziękujemy

Infortune. - znowu ktoś pada :D chyba przestanę takie zdjęcia wstawiać :D:D:D Napewno wam się uda! Trzeba tylko trochę czasu , a twój mniejszy to pewno szybciej wam pójdzie :cool3:
Nikon d3000 wraz narazie z kitem 18-55 vr , ale niedługo dokupię tele , żeby się do sportu nadawał XD

C&B, Shel - dziękujemy ;)

358Andzik358 - 38 kilosów , a co ? :razz:

RCookie - się robi! :shiny:

wiki4, Cavy - również dziękujemy :oops:

i zacznę tutaj chyba dawać napisy, wchodzisz na własną odpowiedzialność :lol:

już linkuje fotki z 6 listopada ze spacerku :D

Posted

http://img25.imageshack.us/img25/480/obraz113copy.png Cóż za kolorki :loveu: Widzę że lustro Ci służy ;)

Co do soboty to nam by bardziej pasowało o 11 bo to nie chodzi o mnie ino o tate bo on o 15 gdzies tam jedzie a tak bysmy były z 2 godz od 11 a jak od 12 to raczej krócej żeby zdążył :cool1: W niedzielę odeśpisz :diabloti:
No to pogadaj z nimi żeby nas więcej było. O mam nadzieję że taka pogoda będzie ;)

Posted

Bartiśkowa - no ok XD 11 :p

358Andzik358 - zwinna ;)

Boness. - :cool3:

wiki4 - hahha :D:D tego kota ze shreka ? :lol: może kiedyś dorobi się takiej kariery :lol:

Shel
- fotki jutro, bo dziś było urwanie głowy, ale jutro będą wieczorkiem, jak wrócę z koni ;) obiecane już :D

Infortune. - dzięki :D fakt faktem kit też czytałam że do kitu XD nie jest najgroszy da się przeżyć i zrobić coś fajnego, ale nie jest to też rewelacja :D teraz czekam na zakończenie aukcji na allegro 55-200 nikkora :cool3: