Reno2001 Posted May 23, 2009 Posted May 23, 2009 Nowy domek będzie dzwonił, czy Mureczko Ty bedziesz sie dowiadywac o psiaka? Quote
Ulka18 Posted May 23, 2009 Posted May 23, 2009 Murko, wiesz cos moze o Borysku? Jak sie przyjal i jak pierwsza noc w nowym domu? Quote
Murka Posted May 24, 2009 Posted May 24, 2009 U Boryska wszystko jak najlepiej, jest bardzo grzeczny i szybko się klimatyzuje. Z sunią dogadał się super. Jedyny problem to strach przed samochodami, których w centrum Łodzi nie brakuje. Ale po parku spaceruje bardzo ładnie (na razie na dłuższej smyczy oczywiście). Pańcia Boryska obiecała dzisiaj się tu zjawić ;) Quote
mru Posted May 24, 2009 Author Posted May 24, 2009 o fajnie, że się dogadał z sunią :) co do samochodów to trzeba po prostu na krótkiej smyczy chodzić z nim przy ulicy i nagradzać :) żeby dobrze kojarzył i sie przyzwyczaił :) Quote
Reno2001 Posted May 24, 2009 Posted May 24, 2009 Moja suka bardzo bała się samochodów, zwłaszcza duzych. W tej chwili nic sobie z nich nie robi. Borysek po prostu musi się z nimi obyc. I tyle :p. Quote
Emilgon Posted May 24, 2009 Posted May 24, 2009 mru napisał(a):Borysek pojechał do Murki :) - poszukiwania domu dla Boryska rozpoczęte! Murka: *** Do wielu z Was pisałam już w jego sprawie, teraz zakładam wątek Pokrótce - Borys był jeszcze niedawno Cezarem i mieszkał na wsi przy budzie, na szyi miał drut kolczasty Państwo, którzy go stamtąd odruchem serca zabrali nie przewidzieli, że ich pies-rezydent może młodziaka nie zaakceptować. Niestety nie zaakceptował, więc Borys zaczął się odgryzać. Mimo pomocy wielu osób (w tym szkoleniowca) państwo nie dawali sobie całą sytuacją (nie tyle z Borysem samym w sobie) rady i postanowili go oddać. Borys ma czas do piątku potem - nie wiadomo, może państwo mają coś na oku... nie możemy pozwolić, by Borys trafił znów na łańcuch :( szukamy DT/hotelu, państwo gotowi są zapłacić za (na razie) miesiąc (pani ma nadzieję przekonać znajomą osobę, której umiera właśnie pies - do wzięcia Boryska) pobytu plus dowóz psiaka... Oto Borysek: ma około 2 lat całe życie był na łańcuchu, dopiero teraz poznaje co to świat nie brudzi w domu nie jest agresywny jest w typie ONka jak widać, ale od ONka mniejszy przydałaby mu się kastracja :razz: jest jeszcze posychicznie dzieciakiem :roll: dla kogoś, kto go weźmie - porady/zajęcia ze szkoleniowcem GRATIS Borys - 2 lata na drucie kolczastym... - Zwierzaki - cafeanimal.pl Witam jestem obecna wlascicielka Boryska :)przyznam szczerze ze pokochalam go juz od pierwszej chwili on mnie chyba tez:)gdyz nie odstepuje mnie ani na krok wszedzie chodzimy razem. Borysek bardzo łasnie sie zachowuje jest posluszny i bardzo grzeczny zaklimatyzowal sie bardzo szybko z sunia ktora juz mamy 11 lat dogaduje sie bezproblemowo,ona podbiera mu jedzenie a on bez sprzeciwu na to pozwala i sie jej przyglada Jst przed nami sporo pracy gdyz piesek strasznie boi sie samochodow idzie tak blisko nogi ze prawie az pod nie wchodzi ale szybko sie uczy i robi postepy. Jestem bardzo zadowolona ze psiak jest u mnie kocham go bardzo Quote
eloise Posted May 24, 2009 Posted May 24, 2009 Witamy na forum :loveu: bardzo się cieszymy, że wieści od Boryska bedą teraz z pierwszej ręki :) od razu musze jednak Cie ostrzec- nie można cytować zdjęć. dlatego bardzo proszę- edytuj swój post i usuń zdjecia lub zamień na linki. Moderatorzy forum mogą się doczepić, bo jest to łamanie regulaminu. jeszcze raz- witamy :) Quote
mru Posted May 24, 2009 Author Posted May 24, 2009 oh tak się cieszę, że nowa pani Boryska na dogo :):):) super fajnie Quote
Reno2001 Posted May 25, 2009 Posted May 25, 2009 Witaj Emilko. To ja była u Was na wizycie przedadopcyjnej. Trzymam kciuki za szybką aklimatyzację Boryska. Wiem, że dacie radę ;). Quote
Ra_dunia Posted May 25, 2009 Posted May 25, 2009 Emilgon napisał(a):kocham go bardzo No i na taką informację czekaliśmy :loveu: Quote
Charly Posted May 25, 2009 Posted May 25, 2009 :crazyeye::crazyeye::crazyeye: cudownie:multi::multi::multi: Jesteście wspaniałe:loveu::multi: Mru- będę Ciebie zawsze słuchała, nigdy nie stracę nadzieji, będę...mimo wszystko. Mam nadzieję, że nie urodzę się psem w przyszłym zyciu, a jeśli tak to Mru proszę znajdz mnie wtedy:loveu: Quote
mru Posted May 25, 2009 Author Posted May 25, 2009 Charly napisał(a)::crazyeye::crazyeye::crazyeye: cudownie:multi::multi::multi: Jesteście wspaniałe:loveu::multi: Mru- będę Ciebie zawsze słuchała, nigdy nie stracę nadzieji, będę...mimo wszystko. Mam nadzieję, że nie urodzę się psem w przyszłym zyciu, a jeśli tak to Mru proszę znajdz mnie wtedy:loveu: ej to weź odródź się jako cao :roll: anyway, nie mi te zasługi :) serio. Paweł, Mariolka, Ola i Murka :) im się należy ale dziekuje Charly ;) Quote
Emilgon Posted May 25, 2009 Posted May 25, 2009 Nie masz mi za co dziekowac ciesze sie ze Borysek jest u mnie bardzo szybko sie uczy i szybko robi postepy co do nauki chodzenia po ulicy wsrod aut.Wczoraj po raz pierwszy zostal spuszczony ze smyczy i jestem naprawde pod wrarzeniem. Zalatwil sie i zaraz przychodzil sam do mojej nogi by byc blisko nie musialam go wogole wolac:p,przyznam ze to ni jest pies slecz cudowne stworzenie moj maly dzidzius moje slonko kochane.:loveu:W lipcu wyjezdzam na weekend i oczywiscie oba psiaki zabieram ze soba i Boryska i sunie Bele nie pojade bez nich a znalazlam hotel gdzie mozna przyjechac ze zwierzatkami i jestem bardzo zadowolona. Pozdrawiam wszystkich serdecznie;) Quote
Murka Posted May 25, 2009 Posted May 25, 2009 Borysek pojechał, a telefony w jego sprawie dalej dzwonią :lol: Quote
sleepingbyday Posted May 26, 2009 Posted May 26, 2009 jeszcze powtórzę, z satysfakcją zresztą: a nie mówiłam, ze szybko znjadzie dom :razz::eviltong:? Quote
Emilgon Posted May 27, 2009 Posted May 27, 2009 Nie wiem kto z Panstwa ma kontakt z Pania ktora przywiozla mi boryska ale jak byscie mogli przekazcie jej ze nie mam jak do niej zadzwonic bo mi fona zablokowali i jak by mogla niech sie odezwie bardzo wam dziekuje Quote
Murka Posted May 27, 2009 Posted May 27, 2009 Boryska przywiozła Ci jkp ;) Już wysłałam jej SMSka. Quote
Recommended Posts