Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 155
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

bardzo bym tego chciala,a nawet jezeli nie Fafik,to ktorys z naszych psow-najwazniejsze,aby schroniskowiec znalazl dom :)
Fafik dostaje wesolej mordy,tylko wtedy,gdy opiekunowie zwierzat zapraszaja go do pomieszczenia socjanego (ale ciiiiiii,to wbrew sanepidowi ;),kojarzy mu sie to z domem,wtedy wariuje jak szczeniak.

Posted

Wbrew sanepidowi ? zobacz w rzeszowskim schronie, jak psy towarzyszą pracownikom przy kawie podczas śniadania itp. jest tam czyściutko i przytulnie, a psy na moment są szczęśliwe i domowe.

Posted

co????????????????????????????????????
Aninko,opowiadaj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Aninko,on lubi chodzic na szelkach,schowalam jego szelki w ktorych przyszedl,chcialam Wam je dac!

Posted

HURAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA ale wspaniała wiadomość!
:sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::Cool!::Cool!::Cool!::laola::cunao:
Aninko,czekamy na kazde wiesci co słychac u Białego Misia.Bardzo sie ciesze,ze TZ dal sie przekonac do pieska-musi miec dobre serce :)

faficzku,szybko zapomnij o schronie.

Posted

Fafik juz w domu :loveu: Jest cudowny i grzeczniutki. Narazie oglada wszystko i zwiedza mieszkanie;) Mieliscie racje, moj maz został zauroczony :loveu: Trzymajcie kciuki aby pokochal nas chociaz tak w polowie jak my jego. Odezwiemy sie z Faficzkiem niedlugo! Pozdrawiamy wszystkich. Trzymajcie cie cieplo. Papa

Posted

brązowa, faktycznie szkoda, że Cię nie było w schronisku, kiedy Fafik szedł do domu.
Faficzku i jego ludzie - WSZYSTKIEGO DOBREGO :Cool!:

Posted

Znowu się popłakałam ale tym razem ze wzruszenia :iloveyou:.
Wszytskiego najlepszego w nowym domku Śliczny Biały Misiu.
Dużo radości z Fafikiem dla Nowych Państwa :) !!!

Posted

Heheh, a ja dopiero wczoraj tu dotarłam, ledwo zdążyłam zaznaczyć sobie wątek, a tu już szczęśliwe zakończenie!
Oby więcej takich wątków! :multi:

Posted

jak wspaniaaale ;)

a jeszcze w piątek kiedy byłam w schronisku to szczekał do mnie jak przechodziłam obok i go skojarzyłam z tego forum, że to chyba własnie ten 'biały miś' ;]

Posted

Hm, jak Sopot to coś nie doczytałam, a misio ma sobowtóra w gdyńskim Ciapkowie. Bo naprawdę wypisz-wymaluj białasek tam siedzi, byłam pewna że to on, bo w temacie było tylko że Trójmiasto ;)

Posted

O mamuniu, jak się cieszę :multi::placz::multi:
Aninka, jacy Wy kochani jesteście!!! Cudownie, że misiu ma dom.
Już po strachu, już będzie tylko szczęsliwy.:

A w Rumii to pewnie spotka naszą Kasię25 :razz:

Pinkmoon, bywasz w sopockim schronie?

Posted

Dziekujemy razem z Fafikiem za zyczenia i za cieple slowa. Fafik jest jeszcze troche smutny, ale jak idziemy z nim na spacerek to szaleje jak szczeniaczek:cool3: Wczoraj po kapaniu tez skakal z radosci, chyba lubi byc czysciutki;) Noc przespal spokojnie, a rano dostalam od niego pierwszego buziaka:loveu: Jeszcze musze powiedziec, ze jak spaceruje w czerwonych szelkach i na czerwonej smyczy to wszyscy sie za nim ogladaja, taki jest piekniutki:oops:
Co do pytania gdzie go wypatrzylam, to znalazlam go na Dogomanii i od razu sie zakochalam - i oto jest - nasz kochany, piekny Bialy Mis.
Pozdrawiam wszystkich i przesylam buziaki od Fafika!

P.S Brazowa wyslalam Ci maila na tamtego maila, ten nowy gdzies mi sie zapodzial.

Papa