Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Tak bo takie panie chcą najczęściej szczeniaczki kilkumiesięczne co mnie zawsze przeraża. :angryy: Później do schronów trafia pełno starszych psów po zmarłych właścicielach.

Banerki super ale cierpię na brak miejsca w podpisie, więc muszę go wsadzić do tego "złoty wiek czy smutna starość".

• Replies 155
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

brazowa1 napisał(a):
faficzek jest cudownym psem,wymarzonym dla emerytki w starszym wieku.Ach,zapomnialam,70cioletnie panie mowia,ze jest za STARY.

:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Przypomniała mi się twoja opowieść o emerytce-kostusze, której musiałyście stołek podstawić pod 80-cio letnie doopsko w gdyńskim schronie.
"Macała" psy laską i krzyczała, żeby "sceniaka" jej pokazać.

Ot, takie optymistki z nich...

Pokazukemy Misia, niech pokochają go normalni ludzie.

Posted

taaaaa i narzekala,ze ta nie,bo za chuda.Ona chudego nie chce.

jak rownież przed laty pani starsza napisala na mnie donos do TOZu,ze nie chcialam jej wydać szczeniaka mc sznaucera olbrzyma.Przez deliatność nie powiedzialam o co mi chodzi (ze umrze przed psem),wiec zinterpretowala po swojemu .(ze szczeniaki sa "dla lepszych" pochowane,a jej sie proponuje "odrzuty")

Posted

Fatalne, że nie możecie ogłaszać Waszych psów w prasie :angryy: ...

brązowa, ale jakby zrobić plakaty takie do powieszenia np. w lecznicach etc. i powiesić w kilku miastach, z zastrzeżeniem, że możliwy transport? Jak myślisz?
ja bym mogła wieszać "wszystko" w dwu przedszkolach i w pracy. I u naszego weta.

Posted

myslicie,ze jest szansa,ze fotosik przywroci?Bo jak one znikaja na amen,to trzeba mi znależć nowa "wklejke".Fafik jest taki,jak cala reszta psow w Polsce,niezadowolony z psiego towarzystwa,ale na spacerze akceptuje.na razie siedzi sam-jak długo-nie wiadomo,a to bedzie dla niego nowy stres.:shake:

Posted

Fotosik sam z siebie zdjęć nie usuwa. Usuwane są tylko wtedy, kiedy ktoś miał konto pro, a potem z niego zrezygnował. Wtedy część fotek może zniknąć.

Posted

Na którymś z wątków wyczytałam, że trzeba opłacić dalszy abonament i zgłosić, żeby przywrócili fotki. Samo opłacenie nic nie da, trzeba im o tym napisać :roll: