Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

W Sosnowcu ok. 3 tyg temu na ulicy została znaleziona oto ta sunia

ma ok. 12 tyg. Jest strasznie wesoła, przytulaśna,

o umaszczeniu "siwiejący szczeniak" czyli pieprz i sól z domieszką cynamonu!

mniam mniam! podonie jak charakter!

pilnie szuka domku,
ma pecha z poprzedniego 2 dniowego wróciła z powodu alergii dziecka.
Jest zaszczepiona, odrobaczona.

i jaki ma fryz!!!!!!!!!:loveu::loveu::loveu::loveu:
owiecka!!!

• Replies 77
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Malawaszka mało Ci? już dorzucam! tak ma tyle i jest genialna! serio! z psami sie ekstra dogaduje, człowieka pilnuje i lata po polach ze sforą jak oszalała, tylko musze ja ciałem bronic przed torpedą dobermanką!:mad:

I WAŻY Z JAKIEŚ 3 KG! OBIEKTYW ZDECYDOWANIE DODAJE KILOGRAMÓW!:shake:

Posted

JAAAAAAAAAAKIE CUDO :loveu:.
Dlaczego ja jeszcze nie mogę mieć psa?! A tak mi się marzy średnio-mały sznaucerek :placz::placz:.
Taka śliczna dziewczynka na pewno szybko znajdzie dom.
(pewnie kupiona w jakiejś pseudoh. i ktoś po paru dniach zrezygnował...)

Posted

[quote name='Daria_13']Moja kochana Lunka, porobię jej jutro ogłoszenia. Wyściskaj ją ode mnie ;)

Usunięto pierwszy post - wątek "wrócił do właściciela".

Posted

Jest piękna, zdjęcia, jak to zdjęcia, nie oddają ani uroku suni, ani jej stosunkowo wysokich łap. Gdyby tylko na łapy patrzeć, to ona trochę wyżełkowata jest. W ciągu tej jednej doby, którą spędziła u mnie, głównie przespała pod fotelem mojego męża (niby mała, a do chłopów lgnie!), albo uganiała się za piłeczką. Ewnementem było to, że w nocy spała w swoim legowisku i nie pchała sie do łóżka. Nie piszczy właściwie wcale.

Posted

no 10 tyg to 2,5 mies. ok zmienie tyuł.
Sunia wogóle nie jest zlękniona, energii ma wiecej niż wszystkie 3 moje psy do kupy wzięte. Rozrabiara z tej strzygi.

Bardzo mi zalezy zeby szybko nzlazała dom bo w przyszym tyg wyjezdzam.

Jakby mi mało bylo dzis pod bramę przyszedł ok 4 mies przepsliczny szczeniak - chyba sie na tej wsi komus zgubił, rude cudo, poszedł na działkę obok za ludzmi ale potem wiedzialm go jak biegł przez wiec, boje sie ze go ktos wezmie na łańcuch - tutaj to norma!

Posted

u mnie w rogozniku ktos wyrzucił z auta psa takiego bezowego kudłatego sznaucerka

lata bida po głównej ulicy ...czeka chyba na swojego człowieka wylatuje pod kazde auto które sie pojawia na drodze.....
ja nie mam go gdzie zabrac moj dragon nie toleruje innych psów ..jest agresywny ...:-(

Posted

Anetta to juz lepiej zeby do schroniska pojechał niz wyladował pod kołami aut!!!!
pomysl do ktorego najlepiej by go dac.

Kilka zdjec strzygi - jak jest zmeczona to dostaje takiego pierdooolca ze oczmi za nia nie nadazam. śmiszna lola!

dzis była tez kąpana bo zabawa w ziemi była przednia a że tu ziemia nie widziala od miesiaca deszczu to ja nie widzialam Luny w tabunach kurzu!:shake:

i w porównaniu z dobermanką:evil_lol:

Posted

I WSPANIAŁA MAJOWKOWA WIADOMOŚĆ!!!

DZIĘKI NIEZWODNEJ CUDOWNEJ AMIKAT:calus: lUNKA JEDZIE W PONIEDZIAŁEK DO NOWEGO DOMKU!!!!!!!!!!!!!!!!:multi::multi:
:ylsuper:
ZAMIESZKA NA 1000LECIU Z PNIĄ PANEM I 2 DZIECIAKÓW, W DOMKU CAŁY CZAS JEST KTOS WIEC MAŁA PŁAKAĆ NIE BĘDZIE!

AMIKAT - JESTEŚ WIELKA!:buzi::buzi::buzi:

DZIĘKIJĘ WSZYSTKIM KTÓRZY POMOGLI SUNI !