efra-husky Posted May 25, 2009 Posted May 25, 2009 GRATULACJE DLA WSZYSTKICH :klacz: :multi: Ewa, gratulacje za kolejne BISy :cool3: Wy to już chyba na stałe wpisaliście się na "pudło" ;) Super gratulacje dla Agatki i młodziutkiego MUCH BETTER of Wolf Point :loveu: Gratulacje dla Agi i SASHKA :multi: Dziewczyny a wy już nie skończyłyście intera :razz: Quote
galadria Posted May 25, 2009 Posted May 25, 2009 [FONT=Comic Sans MS]MUCH BETTER of Wolf Point Best In Show Puppy[/FONT] :multi::multi: Quote
ORFEUSZ Posted May 25, 2009 Posted May 25, 2009 WIEL...........KIE gratulacje dla zwycięzców tej wystawy,pomimo,że nie było wszystkich psiaków ,to i tak najlepsi pokazali po raz kolejny, kto jest najlepszy na ringu,piękne psiaki macie.Ewo jak tak dalej będzie wam szło,to jeszcze uzyskasz najlepszą hodowle w Polsce i co w tedy ?? A pozostałym życze dużo szczęścia na następnych wystawach,kto wie może będzie lepiej,najważniejsze dobrze sie bawić ;) Quote
Nitor-Nivalis Posted May 25, 2009 Posted May 25, 2009 ORFEUSZ napisał(a):WIEL...........KIE gratulacje dla zwycięzców tej wystawy,pomimo,że nie było wszystkich psiaków ,to i tak najlepsi pokazali po raz kolejny, kto jest najlepszy na ringu,piękne psiaki macie.Ewo jak tak dalej będzie wam szło,to jeszcze uzyskasz najlepszą hodowle w Polsce i co w tedy ?? A pozostałym życze dużo szczęścia na następnych wystawach,kto wie może będzie lepiej,najważniejsze dobrze sie bawić ;) dziękuje bardzo ... chociaż nadal nie wiem komu, po raz kolejny przychylam się do prośby reszty byś się wreszcie przedstawił. Quote
ORFEUSZ Posted May 25, 2009 Posted May 25, 2009 Ewo,miło jest widzieć twoje psy,w rękach Jose,pięknie się prezentują,ale wybacz mi i inni też,nie ma potrzeby,żebym się ujawniał,ponieważ mnie ludzie nie lubią,a zwierzęta tak,dlatego też nie każcie mi tego robić,pozdrawiam i życze dalszych sukcesów w POLSCE :oops: Quote
Nitor-Nivalis Posted May 25, 2009 Posted May 25, 2009 ORFEUSZ napisał(a):Ewo,miło jest widzieć twoje psy,w rękach Jose,pięknie się prezentują,ale wybacz mi i inni też,nie ma potrzeby,żebym się ujawniał,ponieważ mnie ludzie nie lubią,a zwierzęta tak,dlatego też nie każcie mi tego robić,pozdrawiam i życze dalszych sukcesów w POLSCE :oops: ja nadal uważam że powinieneś się przedstawić, nikt nie wie kim jesteś a Ty wszystkich dokoła znasz. tak na marginesie, pieski nie są moje a NASZE moje i Jose, hodowlę prowadzimy wspólnie. Quote
kapka22 Posted May 26, 2009 Posted May 26, 2009 Mam pare fotek:eviltong:, juz sie biorę za wstawianie.... :cool3: Quote
husky_strzegom Posted May 26, 2009 Posted May 26, 2009 Nitor-Nivalis napisał(a):ja nadal uważam że powinieneś się przedstawić, nikt nie wie kim jesteś a Ty wszystkich dokoła znasz. tak na marginesie, pieski nie są moje a NASZE moje i Jose, hodowlę prowadzimy wspólnie. Dokładnie tak Ewo! Mógł by się w końcu przedstawić :angryy: Gratulacje dla zwycięzców :) Quote
nordic blue Posted May 26, 2009 Posted May 26, 2009 [FONT=Comic Sans MS]...Ogromne Gratulacje dla Wszystkich Zwycięzców z Leszna:multi::multi::multi:[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Brawo hasiory górą :loveu:[/FONT] Quote
kapka22 Posted May 26, 2009 Posted May 26, 2009 Tak sie nie da, trzeba inaczej.... Miłego ogladania: ImageShack - Image Hosting :: 51244245.jpg ImageShack - Image Hosting :: 48556523.jpg ImageShack - Image Hosting :: 38588546.jpg ImageShack - Image Hosting :: 84293824.jpg ImageShack - Image Hosting :: 24711492.jpg ImageShack - Image Hosting :: 16282448.jpg :p Quote
kapka22 Posted May 26, 2009 Posted May 26, 2009 Dalszy ciag - sunie: ImageShack - Image Hosting :: 60598004.jpg ImageShack - Image Hosting :: 55059145.jpg ImageShack - Image Hosting :: 12920223.jpg ImageShack - Image Hosting :: 28706259.jpg ImageShack - Image Hosting :: 55108114.jpg ImageShack - Image Hosting :: 67900479.jpg ImageShack - Image Hosting :: 14538195.jpg Pozdrawiam :lol: Quote
ORFEUSZ Posted May 26, 2009 Posted May 26, 2009 Łukasz,ja na twoim miejscu myślałbym o wystawie na której będziesz,a nie naciskał kogos kto już wcześniej napisał dla czego nie,chyba,że tego nie rozumiesz,to mi bardzo przykro,życzę tobie jak również innym na tej wystawie miłej zabawy i pucharowych miejsc ;) Quote
kapka22 Posted May 26, 2009 Posted May 26, 2009 efra-husky napisał(a):GRATULACJE DLA WSZYSTKICH :klacz: :multi: Ewa, gratulacje za kolejne BISy :cool3: Wy to już chyba na stałe wpisaliście się na "pudło" ;) Super gratulacje dla Agatki i młodziutkiego MUCH BETTER of Wolf Point :loveu: Gratulacje dla Agi i SASHKA :multi: Dziewczyny a wy już nie skończyłyście intera :razz: Dziekujemy :) No niestety interka jeszcze nie mamy... Ale jestesmy tuz, tuz;) Quote
Cyraneczka Posted May 26, 2009 Posted May 26, 2009 ORFEUSZ napisał(a):Łukasz,ja na twoim miejscu myślałbym o wystawie na której będziesz,a nie naciskał kogos kto już wcześniej napisał dla czego nie,chyba,że tego nie rozumiesz,to mi bardzo przykro,życzę tobie jak również innym na tej wystawie miłej zabawy i pucharowych miejsc ;) Ciebie akurat w tym długaśnym i pokracznym zdaniu zdecydowanie trudno zrozumieć, więc nie zarzucaj innym ułomności umysłowej... Tym bardziej, że sam nie reagujesz na zadawane przez forumowiczów pytania i ślepo brniesz dalej w bycie anonimowym, co zapewne Cię bawi. A nas nie :cool1: Quote
Nitor-Nivalis Posted May 26, 2009 Posted May 26, 2009 Winter Melody TALK ABOUT ME fot. M. Milian Quote
Nitor-Nivalis Posted May 26, 2009 Posted May 26, 2009 CACIB psy Winter Melody TALK ABOUT ME i Ebonyshadow N Shapali DRAGON fot. D.B. Arctic Winter Melody TALK ABOUT ME fot. Galladria Novitaris Quote
Nitor-Nivalis Posted May 26, 2009 Posted May 26, 2009 suczki CACIB Snowmist's OSTIA OF ARKTOGEA, Winterfrost's EXCLUSIVE, SHERY SASHKA RAY OF LIGHT Eskimoski Domek Quote
Nitor-Nivalis Posted May 26, 2009 Posted May 26, 2009 suczki kl młodzieży Winter Melody DOUBLE TROUBLE, OMENA D.B. Arctic fot. M. Milian Quote
Nitor-Nivalis Posted May 26, 2009 Posted May 26, 2009 porównanie o rasę fot. M. Milian Winter Melody TALK ABOUT ME, SHERY SASHKA RAY OF LIGHT Eskimoski Domek, Winterfrost's ANGEL OF GLORY, Winter Melody DOUBLE TROUBLE dzięki Agata i Darek :Rose: Quote
Nitor-Nivalis Posted May 26, 2009 Posted May 26, 2009 res. BEST IN SHOW JUNIOR - Winter Melodu DOUBLE TROUBLE Quote
Recommended Posts