Uru Posted May 3, 2009 Posted May 3, 2009 w sumie tez jestem przeciwna adoptowaniu psów przez mysliwych. różni jednak z nich ludzie. znam takich dla ktorych pies to po pierwsze przyjaciel a znam i takich,niestety, dla ktorych zwierze to jedynie narzędzie pracy:( przykra sprawa. jednak pies mysliwski to pies mysliwski. bycie na polowaniu to jego praca i reazlizacja. tyle, ze o psa pracy dbac powinno sie w dwójnasób. ciekawe do kogo trafi piesio. jak narazie moj brat nie może podjąć dezycji,sprawy zawodowe mu nie pozwalają.poza tym ktokolwiek pieska by chcial pojdzie pod "lupe";) wiem jak to jest wydać pieska w czyjeś ręce.po pierwsze chce sie miec wiare w to,ze to najlepszy z mozliwych domów:) i tego życze Artiemu:multi: powodzenia dziewczyny! Quote
tanitka Posted May 3, 2009 Posted May 3, 2009 dom dla Artiego będzie na pewno dobry! aaa i wyniki morfologii wyszły bardzo dobrze.:lol: Quote
tanitka Posted May 4, 2009 Posted May 4, 2009 w czwartek Arti będzie poddany kastracji iiiiii....... czeka na niego wspanialy dom w Gliwicach:razz: Quote
Majaa Posted May 4, 2009 Posted May 4, 2009 tanitka napisał(a):w czwartek Arti będzie poddany kastracji iiiiii....... czeka na niego wspanialy dom w Gliwicach:razz: WOW !Super wieści! :multi::multi::multi: Działacie jak błyskawice! :evil_lol: Quote
tanitka Posted May 5, 2009 Posted May 5, 2009 czy ktoś z Gliwic bądź okolic zechciałby wybrać się na wizytę przedadopcyjną? Quote
Asia & Ginger Posted May 6, 2009 Posted May 6, 2009 tanitka napisał(a):czy ktoś z Gliwic bądź okolic zechciałby wybrać się na wizytę przedadopcyjną? z Gliwic jest Bonsai. ;) Quote
NaamahsChild Posted May 6, 2009 Posted May 6, 2009 I Figa77 jakby co, moja kumpela z mieszkania;) Quote
tanitka Posted May 6, 2009 Posted May 6, 2009 z Gliwic jest Bonsai. ;-) ta sama co mieszkała w Kaliszu?:razz: Quote
Asia & Ginger Posted May 6, 2009 Posted May 6, 2009 [quote name='tanitka']ta sama co mieszkała w Kaliszu?:razz: Nie nie, chodzi o bonsai_88 Poza tym z Gliwic znalazłam jeszcze: ab-agnieszka Cimi Ewkaa ewu maggie1971 marmara_19 Quote
tanitka Posted May 8, 2009 Posted May 8, 2009 Arti jest już po kastracji, wszystko jest w porządku. Bardzo się podobał w lecznicy, weci zachwycali sie jego eksterierem, budową głowy. Spod opuchlizny wyszły piękne bursztynowe oczy.:loveu: Jutro jedziemy do nowego domu! Quote
Majaa Posted May 8, 2009 Posted May 8, 2009 tanitka napisał(a):Arti jest już po kastracji, wszystko jest w porządku. Bardzo się podobał w lecznicy, weci zachwycali sie jego eksterierem, budową głowy. Spod opuchlizny wyszły piękne bursztynowe oczy.:loveu: Jutro jedziemy do nowego domu! Extra!!!!!!!!!! Trzymamy kciukasy przeogromne! Quote
Asia & Ginger Posted May 8, 2009 Posted May 8, 2009 Super!!! Zaciskam kciuki. :kciuki: :kciuki: Quote
Majaa Posted May 8, 2009 Posted May 8, 2009 A my jedziemy do księdza prałata (chyba tak ta fucha się nazywa) w parafii, skąd Arti był zabrany. Ale nie jutro niestety, bo na "audiencję" ciężko się tam dostać, a to nie jakaś tam byle jaka parafia (i głównie dlatego tam się wybieramy z Jolą), tylko Sanktuarium Maryjne znane w całej Polsce, promujące się do tego poprzez stworzenie mini-zoo, w którym jest ........... też różnie niestety ;( Mówiłam przecież, że mam perfidny plan ;) i dzięki Tanitce i współorganizatorom akcji, na szczęście, nie doszedł do realizacji w całości (Znaczy się: pies nie był przyprowadzony do sanktuarium z prośbą o jego przetrzymanie), ale resztę planu zrealizuję w całości, bo to kolejna z klejnych interwencja w tej bogobojnej:angryy: wsi. Dosyć tego! Jak audiencji nie dostanę w przyszłym tygodniu, to chyba zacznę okupować sanktuarium! Quote
tanitka Posted May 10, 2009 Posted May 10, 2009 Od wczoraj Arti ma swój nowy dom z kochająca zwierzęta rodziną i roczną DIanką z gliwickiego schroniska! PO trudach wielogodzinnej podróży były parówki, gonitwy i leżenie w trawie. Nowa Pani Artiego bardzo na niego czekała i chyba przypadli sobie do gustu obydwoje, zobaczcie tylko: Quote
iwop Posted May 10, 2009 Author Posted May 10, 2009 Dziewczyny jesteście supeeeer!:loveu::loveu::loveu: Quote
Asia & Ginger Posted May 10, 2009 Posted May 10, 2009 Aż się cieplej robi na sercu, jak się ogląda takie foty. :multi: :multi: :multi: Quote
Majaa Posted May 10, 2009 Posted May 10, 2009 Extra!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:loveu::loveu: Życzę wszystkim prawdziwym dogomaniakom takich domków i takich fot dla swoich podopiecznych :multi::multi::multi: Quote
tanitka Posted August 18, 2009 Posted August 18, 2009 dziś dostałam z domu Artiego maila:lol:: Dzień dobry :) Z ciekawości i sentymentu często zaglądam na wyżełkową strone i serducho mi się kroi że tyle szorściuchów jest skazanych na tak cieżki los.Mam ogromną nadzieję,że każdy pies z wyżełkowej strony znajdzie wkońcu swoją przystań i kochających właścicieli:) Mamy chyba obydwoje szczęście (ja i Arti) że trafiliśmy na swoje "towarzystwo" w tak trudnym dla mnie i dla niego czasie.Arti to kochany pies bardzo przywiązany do wszystkich domowników, a z Dianka tworzą naprawdę zgrany "duet". Dosłownie we wszystkim się zgadzają i mają bardzo dziwna wspólna zabawę "ciąganie się za uszy". Acha no i bardzo lubi wąchać kwiatki, chociaż to dla mnie bardzo dziwne i smiesznie to wyglada :) Pozdrawiam i dziękuję za to że dzieki Pani i Pani znajomym mam wspaniałego przyjaciela :)))) K. Quote
Recommended Posts