bety Posted April 28, 2009 Posted April 28, 2009 Łódź 2-3.V.2009 (CACIB) Sędzia: Peter Harsanyi (Węgry) PSY Klasa szczeniąt: ARGO Inferno De La Noche - wo2 Finigan AK-KOD DABISIO - wo1, NSzwR, BIS Puppy (dnia) 3 m. Klasa młodzieży: Finigan ATI-KOD CYNAMO - V2 Jazgar MADOX - V1, Zw.Mł. Klasa pośrednia: VAX Nocne Życzenie - V1 Klasa championów: Finigan AK-TAN CUFENDER - V1, CWC, NDPwR, CACIB Klasa weteranów: Big Benz KODIAK AT AUSSERHALB - V1, NWet.wR SUKI Klasa młodzieży: Finigan BOS-ERI ROOTSIE - V2 Finigan BOS-ERI SHANTI - V1, Zw.Mł., NJwR Klasa pośrednia: Algarin's FINIGAN FIZIA - V1, CWC, NDSwR, CACIB, BOB BELLINDA Gogolińska Karolina - V4 BRITTANY Gogolińska Karolina - V2 HOSHIKA SASQUEHANNA Gudeamus Camo - V3 Klasa otwarta: Urasaghegyi FANTA AT BUCKSHOT - bdb Klasa championów: Aikenka BLACK BEAUTY - V1, CWC, Res.CACIB Pzdr Quote
kira Posted May 3, 2009 Posted May 3, 2009 Gratulujemy Zwycięzcą !![SIZE=3] [SIZE=2]Wstawiam foteczki ( wiem że później będą ładniejsiejsze , ale to sekret :evil_lol: ) Nie będę opisywał zdjęć bo wszyscy się znają i wiedzą co jest co :lol: A więc koniec tego smętu i do dzieła : c.d.n Quote
kira Posted May 3, 2009 Posted May 3, 2009 koniec ... (reszta gdzie indziej :evil_lol: , ale później :lol: ) Pozdrawiamy wszystkich ! Pa , pa !! Quote
bety Posted May 3, 2009 Author Posted May 3, 2009 [quote name='kira'] [SIZE=4][SIZE=2]Wstawiam foteczki ( wiem że później będą ładniejsiejsze , ale to sekret :evil_lol: ) Co to za tajemnice. ;):evil_lol:;):evil_lol:;):evil_lol: I co to za marudzenie na swoje własne dzieło, więcej wiary w siebie :lol:. Fotki wyszły super. :lol: Pzdr Quote
kira Posted May 3, 2009 Posted May 3, 2009 bety napisał(a):Co to za tajemnice. ;):evil_lol:;):evil_lol:;):evil_lol: I co to za marudzenie na swoje własne dzieło, więcej wiary w siebie :lol:. Fotki wyszły super. :lol: Pzdr Już mnie tu nie ładuj , sama widziałaś na jakim sprzęcie pracuję :roll: Czekam z niecierpliwością :mad: na ciebie ( i może na innych też ??) pozdrawiam serdecznie , buziaczki , Pa pa ! Quote
bety Posted May 3, 2009 Author Posted May 3, 2009 kira napisał(a):Już mnie tu nie ładuj , sama widziałaś na jakim sprzęcie pracuję :roll: Czekam z niecierpliwością :mad: na ciebie ( i może na innych też ??) pozdrawiam serdecznie , buziaczki , Pa pa ! Liczy się człowiek a nie sprzęt, znasz przysłowie "g.. chłopu nie zegarek jak nie umie nakręcać"???:evil_lol: No właśnie siedzę nad fotkami z wczorajszej Łodzi i dzisiejszej wyprawy działkowej - i już mam dość :evil_lol: - do posegregowania, przejrzenia, obrobienia mam 862 fotki wszystkiego. :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Także za miesiąc może się obrobię :diabloti::evil_lol::diabloti::evil_lol: Pzdr Quote
bety Posted May 4, 2009 Author Posted May 4, 2009 koniec (więcej mi się nie chce wstawiać) :evil_lol: Pzdr Quote
kira Posted May 4, 2009 Posted May 4, 2009 Kasiu , jak zwykle super foty :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: , co klasa to klasa ! Dzięki jeszcze raz. pozdrawiamy :bye: Quote
Recommended Posts