demi Posted May 12, 2009 Posted May 12, 2009 Goś napisał(a):No UWIELBIAM takie zakończenia!!!! :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: zeby to tylko Ty :loveu: Quote
graynew Posted May 13, 2009 Posted May 13, 2009 I tak powinny sie konczyc wszystkie historie!!! Bardzo sie ciesze, ze wszystko uklada sie pomyslnie. Nadal bedziemy trzymac kciuki za Nowy domek :) Quote
Asia & Ginger Posted May 13, 2009 Posted May 13, 2009 To czekamy na zdjęcia Oskarka z nowego domku. :cool3: :multi: Quote
demi Posted May 19, 2009 Posted May 19, 2009 i jak tam Oskarek????:loveu: a ja tu wrzucę zdjecie z akcji na rynku;) w roli głównej OSKAR: :loveu::evil_lol: Quote
Asia & Ginger Posted May 19, 2009 Posted May 19, 2009 Ciekawe jak teraz Oski wygląda. :cool3: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
demi Posted May 19, 2009 Posted May 19, 2009 Asia & Ginger napisał(a):Ciekawe jak teraz Oski wygląda. :cool3: :loveu: :loveu: :loveu: myślę, że lepiej :loveu: tylko czemu PAńcia się nie odzywa :razz: Quote
Katarama Posted May 19, 2009 Posted May 19, 2009 Ojojoj brak czasu totalny:) Oski ma się rewelacyjnie. Zakumplował się już z dziewczynkami i dumnie na spacery z babcią chodzą :) Niestety nie dostałam jeszcze zdjęć. AA i bym zapomniała, jak tylko zaczyna się szykowanie kąpieli dla dziewczynek to Oski z tajniaka wszystko obserwuje, a jak tylko przez chwile nikt nie patrzy to chłopak wskakuje do wanny :D Quote
demi Posted May 20, 2009 Posted May 20, 2009 Katarama napisał(a): AA i bym zapomniała, jak tylko zaczyna się szykowanie kąpieli dla dziewczynek to Oski z tajniaka wszystko obserwuje, a jak tylko przez chwile nikt nie patrzy to chłopak wskakuje do wanny :D chciałabym to zobaczyć :evil_lol: Quote
Katarama Posted May 20, 2009 Posted May 20, 2009 hehe ja też, niestety do miejsca zamieszkania Oskiego mamy ponad 200 km więc nie możemy go codziennie odwiedzać :P Zdjęcia lada dzien powinny się pojawić, gdyż jesteśmy z TZ'tem na etapie męczenia, marudzienia i tłumaczenia, że aparat nie jest ciężki a zrzucenie fotk i wysłanie jest całkiem proste :diabloti: Quote
Katarama Posted May 20, 2009 Posted May 20, 2009 mam juz zdjecie. dostalam mmsem. wstawie jutro poznym wieczorem, bo teraz kabla nie mam do kom. Quote
demi Posted May 20, 2009 Posted May 20, 2009 Katarama napisał(a):mam juz zdjecie. dostalam mmsem. wstawie jutro poznym wieczorem, bo teraz kabla nie mam do kom. super:loveu: to czekamy;) Quote
Asia & Ginger Posted May 20, 2009 Posted May 20, 2009 Oski widać kocha wodę, że sam z własnej nieprzymuszonej woli wskakuje do wanny. :cool3: :loveu: :evil_lol: Katarama napisał(a):mam juz zdjecie. dostalam mmsem. wstawie jutro poznym wieczorem, bo teraz kabla nie mam do kom. Czekamy z niecierpliwością! :multi: :multi: :multi: Quote
graynew Posted May 21, 2009 Posted May 21, 2009 No ja tez sledze watek i co rano licze ze beda zdjecia. Wiec dzis juz sie wieczoru doczekac nie moge!!!! Bardzo sie ciesze, ze tak sie Oskarowi poszczescilo nalezalo mu sie za to co go wczesniej spotkalo. Jednak bywa sprawiedliwosc na tym swiecie :p Quote
admirabilis6 Posted May 24, 2009 Posted May 24, 2009 Piekny chlopiec. Zero konfliktow z ludzmi i zwierzetami nadal? Quote
Katarama Posted June 13, 2009 Posted June 13, 2009 Wtam :) Chciałabym poinformować, iz Oskarek zmienił miejsce zamieszkania. Niestety doszło do sytuacji, w której chapnął w twarz człowieka. W związku z tym była obawa aby dalej mieszkał w domu z dziećmi. Pojechaliśmy po niego i od jakiegoś czasu chłopak mieszka w tym samym budynku co mój TZ. Kilkanaście km od polsko-niemieckiej granicy. Mieszka z samotną starszą panią, która go tak rozpieszcza, że hoho :P Poza tym jak mu się zachce to chodzi w odwiedziny pienterko wyżej do TZ i jego rodziców, gdzie jest jeszcze kot i inny pies i jakoś się nawet dogadują :) Jego obecna pańcia chodzi z nim na sporo spacerków, ale ze względu na jej wiek dodatkowo TZ bierze go na dłuższy wieczorny spacerek, podczas którego Oskar może się wyszaleć i wybiegać. Nawet ja jak jestem w Niemczech załapuję się z chłopakami na spacerki :) Teraz mamy gościa na oku i widzimy jak się zmienia ;) Quote
demi Posted June 14, 2009 Posted June 14, 2009 Katarama napisał(a):Wtam :) Chciałabym poinformować, iz Oskarek zmienił miejsce zamieszkania. Niestety doszło do sytuacji, w której chapnął w twarz człowieka. W związku z tym była obawa aby dalej mieszkał w domu z dziećmi. Pojechaliśmy po niego i od jakiegoś czasu chłopak mieszka w tym samym budynku co mój TZ. Kilkanaście km od polsko-niemieckiej granicy. Mieszka z samotną starszą panią, która go tak rozpieszcza, że hoho :P Poza tym jak mu się zachce to chodzi w odwiedziny pienterko wyżej do TZ i jego rodziców, gdzie jest jeszcze kot i inny pies i jakoś się nawet dogadują :) Jego obecna pańcia chodzi z nim na sporo spacerków, ale ze względu na jej wiek dodatkowo TZ bierze go na dłuższy wieczorny spacerek, podczas którego Oskar może się wyszaleć i wybiegać. Nawet ja jak jestem w Niemczech załapuję się z chłopakami na spacerki :) Teraz mamy gościa na oku i widzimy jak się zmienia ;) tak myslałam, ze tak to bedzie, tym bardziej jak potem na dogo przeczytałam, ze tam są o dziwo dzieci, a w rozmowie telefonicznej z tego co pamietam nie miało ich być :roll: bo Oski, to taki piesek dziwny troszke :roll: Czyli na zdjecia mozemy liczyć? Quote
Asia & Ginger Posted June 14, 2009 Posted June 14, 2009 A można wiedzieć w jakiej sytuacji Oskarek tak się zachował? Najważniejsze, że psiak ma dobry domek i jest pod kontrolą. :p Quote
Katarama Posted June 28, 2009 Posted June 28, 2009 Nie wiem dlaczego ale nie przypasował mu ten znajomy. Całe szczęście wszystko skończyło się dobrze i teraz ma jak w raju :) Quote
Recommended Posts