Jump to content
Dogomania

[Wrocław]Odebrany z pseudohodowli ! ma dom u rodziny Kataramy!!! :)

Recommended Posts

Posted

Goś napisał(a):
No UWIELBIAM takie zakończenia!!!! :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

zeby to tylko Ty :loveu:

• Replies 96
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Asia & Ginger napisał(a):
Ciekawe jak teraz Oski wygląda. :cool3: :loveu: :loveu: :loveu:

myślę, że lepiej :loveu:

tylko czemu PAńcia się nie odzywa :razz:

Posted

Ojojoj brak czasu totalny:) Oski ma się rewelacyjnie. Zakumplował się już z dziewczynkami i dumnie na spacery z babcią chodzą :) Niestety nie dostałam jeszcze zdjęć. AA i bym zapomniała, jak tylko zaczyna się szykowanie kąpieli dla dziewczynek to Oski z tajniaka wszystko obserwuje, a jak tylko przez chwile nikt nie patrzy to chłopak wskakuje do wanny :D

Posted

Katarama napisał(a):
AA i bym zapomniała, jak tylko zaczyna się szykowanie kąpieli dla dziewczynek to Oski z tajniaka wszystko obserwuje, a jak tylko przez chwile nikt nie patrzy to chłopak wskakuje do wanny :D

chciałabym to zobaczyć :evil_lol:

Posted

hehe ja też, niestety do miejsca zamieszkania Oskiego mamy ponad 200 km więc nie możemy go codziennie odwiedzać :P Zdjęcia lada dzien powinny się pojawić, gdyż jesteśmy z TZ'tem na etapie męczenia, marudzienia i tłumaczenia, że aparat nie jest ciężki a zrzucenie fotk i wysłanie jest całkiem proste :diabloti:

Posted

Katarama napisał(a):
mam juz zdjecie. dostalam mmsem. wstawie jutro poznym wieczorem, bo teraz kabla nie mam do kom.

super:loveu: to czekamy;)

Posted

Oski widać kocha wodę, że sam z własnej nieprzymuszonej woli wskakuje do wanny. :cool3: :loveu: :evil_lol:

Katarama napisał(a):
mam juz zdjecie. dostalam mmsem. wstawie jutro poznym wieczorem, bo teraz kabla nie mam do kom.

Czekamy z niecierpliwością! :multi: :multi: :multi:

Posted

No ja tez sledze watek i co rano licze ze beda zdjecia. Wiec dzis juz sie wieczoru doczekac nie moge!!!!
Bardzo sie ciesze, ze tak sie Oskarowi poszczescilo nalezalo mu sie za to co go wczesniej spotkalo. Jednak bywa sprawiedliwosc na tym swiecie :p

• 3 weeks later...
Posted

Wtam :) Chciałabym poinformować, iz Oskarek zmienił miejsce zamieszkania. Niestety doszło do sytuacji, w której chapnął w twarz człowieka. W związku z tym była obawa aby dalej mieszkał w domu z dziećmi. Pojechaliśmy po niego i od jakiegoś czasu chłopak mieszka w tym samym budynku co mój TZ. Kilkanaście km od polsko-niemieckiej granicy. Mieszka z samotną starszą panią, która go tak rozpieszcza, że hoho :P Poza tym jak mu się zachce to chodzi w odwiedziny pienterko wyżej do TZ i jego rodziców, gdzie jest jeszcze kot i inny pies i jakoś się nawet dogadują :) Jego obecna pańcia chodzi z nim na sporo spacerków, ale ze względu na jej wiek dodatkowo TZ bierze go na dłuższy wieczorny spacerek, podczas którego Oskar może się wyszaleć i wybiegać. Nawet ja jak jestem w Niemczech załapuję się z chłopakami na spacerki :) Teraz mamy gościa na oku i widzimy jak się zmienia ;)

Posted

Katarama napisał(a):
Wtam :) Chciałabym poinformować, iz Oskarek zmienił miejsce zamieszkania. Niestety doszło do sytuacji, w której chapnął w twarz człowieka. W związku z tym była obawa aby dalej mieszkał w domu z dziećmi. Pojechaliśmy po niego i od jakiegoś czasu chłopak mieszka w tym samym budynku co mój TZ. Kilkanaście km od polsko-niemieckiej granicy. Mieszka z samotną starszą panią, która go tak rozpieszcza, że hoho :P Poza tym jak mu się zachce to chodzi w odwiedziny pienterko wyżej do TZ i jego rodziców, gdzie jest jeszcze kot i inny pies i jakoś się nawet dogadują :) Jego obecna pańcia chodzi z nim na sporo spacerków, ale ze względu na jej wiek dodatkowo TZ bierze go na dłuższy wieczorny spacerek, podczas którego Oskar może się wyszaleć i wybiegać. Nawet ja jak jestem w Niemczech załapuję się z chłopakami na spacerki :) Teraz mamy gościa na oku i widzimy jak się zmienia ;)

tak myslałam, ze tak to bedzie, tym bardziej jak potem na dogo przeczytałam, ze tam są o dziwo dzieci, a w rozmowie telefonicznej z tego co pamietam nie miało ich być :roll:
bo Oski, to taki piesek dziwny troszke :roll:

Czyli na zdjecia mozemy liczyć?

• 2 weeks later...