kacper_29 Posted May 4, 2009 Posted May 4, 2009 Przepraszam za off... Zbieramy fundusze na płatny DT dla bezdomnej suni i jej 7 szczeniąt. Wczoraj byłem świadkiem niewiarygodnej męczarni szczeniaków w schronie, które umierały na betonie na parwo... Nie chcę, żeby te psy spotkał podobny los... Za każdą, nawet najmniejszą wpłatę - dziękuję! Wątek rodzinki: http://www.dogomania.pl/forum/f28/bezdomna-sunia-7-szczeniat-potrzebne-wsparcie-finansowe-136999/ Quote
Goś Posted May 4, 2009 Author Posted May 4, 2009 Aukcję odwiedziło już ponad 150 osób, ale odzewu na razie brak... Tu jakoś też nagle ucichło... Podnoszę!!! Quote
Asia & Ginger Posted May 4, 2009 Posted May 4, 2009 Goś napisał(a):Aukcję odwiedziło już ponad 150 osób, ale odzewu na razie brak... Tu jakoś też nagle ucichło... Podnoszę!!! Ludzie zazwyczaj najpierw obserują, a odzywają się dopiero, gdy aukcja się kończy. ;) Znajdzie Oskarek swój domek, nie mam co do tego wątpliwości. :kciuki: :kciuki: Quote
demi Posted May 5, 2009 Posted May 5, 2009 Asia & Ginger napisał(a):Ludzie zazwyczaj najpierw obserują, a odzywają się dopiero, gdy aukcja się kończy. ;) Znajdzie Oskarek swój domek, nie mam co do tego wątpliwości. :kciuki: :kciuki: oby znalazł szybko... Bo on NIENAWIDZI kotów, dzis chciał mojego zagryźć... Ma ogon pogryziony, i nie wiem co to dalej będzie. Bo moja rodzina go nie znosi :shake: ze już wszystko osikał, to wiadome... a szkoda gadać. mam już takie nerwy na niego, że koszmar. po całym dniu biegania dopiero sie położył :lol: jest okorpnie ruchliwy, zresztą nie dziwie się biedaczkowi. Ale za te koty to ja nie wiem...:angryy: bo ja mam kocie DT po łązienkach i wogóle, a moja rodzina taka niemrawa, tego wypusci, tego wpuści, a u nas się tolerują zwierzęta, w sensie sie nie zagryzą- co innego psy z psami. Ale dzis ta bieganina po oknach za kotem... to nawet nie bede opowiadać szczegółów- ale niezłe z niego ziółko :roll: a co do jego "żonki" to widzę, ze czuje się SUPER!!!!!!!!!! na 13 8maja mamy zabieg, spotkamy się z 15 minut wcześniej przed schronem? nie mam do Was nr-u, dlatego narazie na dogo piszę ;) Quote
demi Posted May 5, 2009 Posted May 5, 2009 aaa no i jutro Oski bedzie miał kastracje, czyszczenie zębów i to oczko zreperujemy. Niestety, że tak powiem sytuacja wyjątkowa i musze zrobic mu wszystko na raz. Przydało by sie go też do ciachać na spaniela :evil_lol: bo jak chodząca kaleka wygląda :eviltong: ale charakterek to on ma, ze niech go z czyści :mad: ale za to jest milusiński do ludzi, całuśny i całkiem posłuszny ;) Quote
Goś Posted May 5, 2009 Author Posted May 5, 2009 A właśnie, demi, a dzwoniła Katarama do Ciebie?? Bo ona myśli Oskarka wyadoptować :multi: Dla babci, ale z tego co słyszałam, to z babci większa psiara niż z polowy dogomaniaków ;) No i ja do Kataramy mam 100% zaufanie! Co tam ustaliłyście?? Pochwal się! A na priva podam Ci nr do Dianki ;) Quote
Asia & Ginger Posted May 5, 2009 Posted May 5, 2009 Goś napisał(a):A właśnie, demi, a dzwoniła Katarama do Ciebie?? Bo ona myśli Oskarka wyadoptować :multi: Dla babci, ale z tego co słyszałam, to z babci większa psiara niż z polowy dogomaniaków ;) No i ja do Kataramy mam 100% zaufanie! Co tam ustaliłyście?? Pochwal się! A na priva podam Ci nr do Dianki ;) Czyżby jakieś dobre wieści? :cool3: To ja na razie nie zapeszam. ;) Quote
Katarama Posted May 5, 2009 Posted May 5, 2009 Cos czuję, że jednak będzie domek :) Póki co wszystko jest na tak :D Teraz kwestia decyzji Ewy (z którą dziś się kontaktowałam) i Asi :) Quote
Asia & Ginger Posted May 6, 2009 Posted May 6, 2009 To czekamy na wieści, dobre wieści! :kciuki: :kciuki: Quote
Katarama Posted May 7, 2009 Posted May 7, 2009 Ja bym tylko chciała powiedzieć, aby wszyscy trzymali się z dala od OSkarka:mad: On juz czeka tylko na nas :diabloti:, a w niedziele będzie chłopak przez pół Polski podróżował do nowego domku :) Quote
Asia & Ginger Posted May 7, 2009 Posted May 7, 2009 Katarama napisał(a):Ja bym tylko chciała powiedzieć, aby wszyscy trzymali się z dala od OSkarka:mad: On juz czeka tylko na nas :diabloti:, a w niedziele będzie chłopak przez pół Polski podróżował do nowego domku :) No to teraz zaczynam się już cieszyć!!! :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: Katarama to dla Was. :Rose: :Rose: :Rose: Quote
demi Posted May 7, 2009 Posted May 7, 2009 nie macie pojecia jaka jestem wdzieczna!!!! On mnie troche przerasta. Mam w domku 10 psów, takze naprawde mam problem, bo musze uważać żeby do miski razem nie podeszły czy coś. a o kotach nie wspomne- jak go kiedy dorwe, to zrobie z nim to co on chce z moimi kotami:mad: dziękuje raz jeszcze!!! Ja mam w nd "impreze" w domku, siostra kończy 18cie lat, także musze Oskiego ewakuować do Ewci, bo to co by ze mną rodzina zrobiła to...ojej:roll: jak by następnego zobaczyli:shake: jutro postaram sie wrzucić zdj Oskiego z "kaftanie bezpieczeństwa" :evil_lol: Quote
Katarama Posted May 7, 2009 Posted May 7, 2009 My jednak będziemy w późniejszych godzinach, ponieważ w niedziele koło południa dopiero będziemy mogli wyjechać. Już się nie możemy doczekać :) Zdjęcie jak najbardziej mile widziane ;) Quote
Katarama Posted May 11, 2009 Posted May 11, 2009 Oskarek już w swoim domku :) Dzis wieczorem będziemy mieć info od babci jak się chłopak spisuje. Wczoraj na wejściu w przedpokoju zrobił kupkę, a potem przy stole domagał się jedzenia :) Quote
graynew Posted May 11, 2009 Posted May 11, 2009 Czyli zadomowiony :) Kupa byla i wie gdzie jedzenie daja :p Trzymamy za Was kciuki!!!!! Quote
Estera Posted May 11, 2009 Posted May 11, 2009 Ale super :loveu: Wszystkiego dobrego Oskarku w nowym domku :loveu: Grzeczniutki bądź :loveu: A wątek przenoszę do odpowiedniego działu :cool3: Quote
Asia & Ginger Posted May 11, 2009 Posted May 11, 2009 Katarama napisał(a):Oskarek już w swoim domku :) Dzis wieczorem będziemy mieć info od babci jak się chłopak spisuje. Wczoraj na wejściu w przedpokoju zrobił kupkę, a potem przy stole domagał się jedzenia :) Jupi!!! :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: Dziękujemy za cudowny domek dla Oskarka. :Rose: :Rose: :Rose: Quote
Goś Posted May 11, 2009 Author Posted May 11, 2009 :laola::bigcool::bigcool::bigcool::bigcool::bigcool::bigcool::bigcool::bigcool: Byłam trochę wyłączona w ten weekend... I aż bałam się tu zajrzeć ;) Co mam powiedzieć... KATARAMA NAWET NIE WIESZ JAK SIĘ CIESZĘ, ŻE CIĘ POZNAŁAM ;) :loveu::loveu::loveu::evil_lol:] Czekam w napięciu na newsy i FOTY oczywiście :D:D:D Quote
demi Posted May 11, 2009 Posted May 11, 2009 Słuchajcie, ja w to nie wierzę, że ta zołza mała pojechałą :loveu: Czekamy na zdjecia z ds:loveu: ale jaki spokój w domu, i może nerwica mnie nie zje do konca:eviltong: Oj, Oski, Oski... Quote
Katarama Posted May 11, 2009 Posted May 11, 2009 Oj czemu zołza?? Na dzień dzisiejszy wieści mam takie.Futerko po przywitaniu kupką w przedpokoju jest kochane i grzeczne :D Żadnego siusiania w domku. Grzecznie chodzi na spacerki i tam się załatwia. Powalił wszystkich urokiem i juz ma wielu wielbicieli :D Jest ogólnie bardzo grzeczny i się słucha. Dziś tylko pomylił dziecko z psem :P Kiedy spał, mała podeszła do niego na czworaka, Oski warknął po czym szybko się ogarnął i zdziwił, że to nie pies :) Wszyscy są nim zachwyceni, a mały już zaczyna wykorzystywać swoje spojrzenie, którym próbuje pokazać, że warto go bardzo rozpieszczac :) Jutro będziemy męczyć o zdjęcia z nowego domu, więc jak tylko dostaniemy pojawią się na stronce ;) Quote
Goś Posted May 12, 2009 Author Posted May 12, 2009 No UWIELBIAM takie zakończenia!!!! :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Recommended Posts