Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Jakie kosmetyki polecilibyście dla shihtzaka o watowatym i troche przesuszonym włosie. Psiak ma 8 lat i niestety nie ma rodowodu (niezależało to ode mnie). Teraz używam kosmetyków hery, ale chciałabym zmienić na inne. Myślałam nad takim zestawem Bio Groom: szampon - PROTEIN LANOLIN, odżywka - SILK i VITA OIL. Co o tym myślicie?
Może coś z innej firmy ? Dawajcie swoje propozycje;)
Z góry dzięki za odpowiedź.

• 2 weeks later...
Posted

polecam jak najbardziej Vita Oil bio-groom, poza tym odżywkę z all system protein lotion czy jakoś tak. na rozczesywanie kołtunów świetny jest preparat iv san bernard.- te mam już wypróbowane:)
jeśli chodzi o odżywki to PODOBNO dobra jest bio-groom super cream(nie wiem bo dopiero zamierzam ją kupic) i Mink Oil też firmy bio-groom(coś takiego jak Vita Oil tylko że nie natłuszcza- można stosowac na wystawy). z tańszych to może wypróbuję odżywkę firmy iv san bernard.

mam yorki i te preparaty im służą:)

Posted

a jeśli twój pies nie jeździ na wystawy, to tak po domu, żeby włos był w dobrej kondycji ale nie tłusty, to właśnie najlepiej kupic all system protein lotion- to do spłukiwania odżywka, potem Mink Oil, a między kąpielami do rozczesywania ten spray IV SAN BERNARD.

• 4 weeks later...
Posted

polecalabym szampon beaphar hair care mink shampoo lub avtive rapair [jezeli siersc jest naprawde sucha czy zniszczona], a z odzywek to Hery Demelant Douceur albo Iv San Bernard... wszystko masz tutaj: [reklama sklepu]