Abrakadabra Posted June 1, 2009 Author Posted June 1, 2009 [quote name='Madallena']i jeszcze jedno zdjęcie małego gwiazdora, szczęśliwca, który trafił do domku. ps. czy on ma swój wątek? Dżizus! To Puszek! Nie zdążyłam założyć mu wątku :shake: Jestem w kontakcie telefonicznym z DS, który "wykluł" się z nienacka... Quote
Madallena Posted June 1, 2009 Posted June 1, 2009 No i jak tam Puszek w nowy domku? Jak się wabi? Kurde, zaraz zakładam kolejnemu PUSZKOWI (z PALUCHA) wątek :) Quote
Abrakadabra Posted June 1, 2009 Author Posted June 1, 2009 Olena84 napisał(a):Ja swoje 30zł podtrzymuje. Olcia...:iloveyou: Dzięki! Twoje 30,-, moje 20,-.... potrzebujemy jeszcze 50,- Quote
Abrakadabra Posted June 5, 2009 Author Posted June 5, 2009 Puszek nadal wabi się Puszek. Od czasu do czasu Państwo wołają na niego Misio :) Jest znacznie odważniejszy, ciekawski i zaczepialski niż jeszcze tydzień temu. W mig pojął czym jest chodzenie na smyczy, lubi inne pieski, pozwala się głaskać nieznajomym i jeszcze ani razu nie zaszczekał. (Akurat z tego ostatniego Pani powinna się cieszyć :lol:) Prawdopodobnie w sobotę będziemy ze Sleep na wizycie poadopcyjnej. Quote
Madallena Posted June 5, 2009 Posted June 5, 2009 Nie no to rewelka :multi::multi: Tak się cieszę, że chociaż kilka psiaków po evencie znalazło domy :) Ten PUSZEK II wciąż szuka, zobaczcie: YouTube - PUSZEK A teraz wracam do Rudej. MAm Panią, potencjalnie zaimteresowaną. Pani kocha pieski, kocha je rozpieszczać. Pani ma dziecko 3 letnie. Jak się widzi Ruda do małego dziecka? Czy Ruda szczeka? :) Quote
Abrakadabra Posted June 5, 2009 Author Posted June 5, 2009 Madallena napisał(a):Nie no to rewelka :multi::multi: A teraz wracam do Rudej. MAm Panią, potencjalnie zaimteresowaną. Pani kocha pieski, kocha je rozpieszczać. Pani ma dziecko 3 letnie. Jak się widzi Ruda do małego dziecka? Czy Ruda szczeka? :) Rudzia nie jest szczekliwa, jest bardzo żywiołowa i prawdę powiedziawszy chyba lubi dzieci. Na evencie nie zarejestrowałyśmy ze SleepBD zadnych oznak niechęci czy agresji w stosunku do dzieciaków. Jejku... fajnie byłoby gdyby nasz ruda królewna znalazła domek... Quote
Madallena Posted June 5, 2009 Posted June 5, 2009 Oczywiście przed adopcją byłoby spotkanie Pani z dzieckiem i Rudzi. Też bym chciała, żeby domek znalazła. Trzeba by jej fotki porobić takie ładne jak mają inne psiaki. Pogadam z tą dziewczyną co zdjęcia robiła. Wiem, że za jakiś czas ma się na Paluchu pojawić i pstrykac foty paluchowym psiakom. Może wtedy podjechałybyście na Paluch? (to oczywiście plan B w momencie kiedy ta adopcja - tfu tfu - nie wyjdzie:) ) Quote
Madallena Posted June 5, 2009 Posted June 5, 2009 :razz:A co to za festyn? jakieś szczegóły czy tajne spotkanie ? Quote
EVA2406 Posted June 5, 2009 Posted June 5, 2009 Abrusia :loveu:. a znajdziesz chwilkę żeby do nas na festyn zajrzeć jutro ;) Quote
sleepingbyday Posted June 5, 2009 Posted June 5, 2009 ludzie, ale na bank foty rudzi były przez kogos robione, bo ja ją na smyczy miałam, to widziałam. jakis kolo emo się pląta i jej robił, inne osoby też. muszą gdzieś być!!!! Quote
Abrakadabra Posted June 5, 2009 Author Posted June 5, 2009 Madallena napisał(a)::razz:A co to za festyn? jakieś szczegóły czy tajne spotkanie ? Festyn jest w Zielonce. I broń Boże nie tajny :evil_lol:.. Evcia - zajrzę, zajrzę - obiecuję! Muszę tylko przetransportować 3 psiaki z Legionowa do Halinowa . Są bezdomne. I są od Cekinki .... Gdzieś je wynalazla. I potrzebuje pomocy. Tak czy inaczej zajrzę do Was na pewno! Quote
EVA2406 Posted June 5, 2009 Posted June 5, 2009 [quote name='Abrakadabra']Festyn jest w Zielonce. I broń Boże nie tajny :evil_lol:.. Evcia - zajrzę, zajrzę - obiecuję! Muszę tylko przetransportować 3 psiaki z Legionowa do Halinowa . Są bezdomne. I są od Cekinki .... Gdzieś je wynalazla. I potrzebuje pomocy. Tak czy inaczej zajrzę do Was na pewno! Festyn jest w Markach !!!!! w PARKU Miejskim ul. Piłsudskiego 96 Zapraszamy !!!! Zbieramy kasę dla Maji z Zielonki Quote
Abrakadabra Posted June 8, 2009 Author Posted June 8, 2009 tanitka napisał(a):ja taz na Rudzię 30 zł daję na czerwiec! Tanitka! Dzięki! Masz konto na które wpłacałaś już pieniązki w tamtym miesiącu, czy Ci podesłać? Quote
Abrakadabra Posted June 8, 2009 Author Posted June 8, 2009 Olena już wpłaciła 30,- , ja wpłacam obiecane 20,- + Twoje 30,-.... Mamy 80,- zł !!! Quote
sleepingbyday Posted June 9, 2009 Posted June 9, 2009 obejrzałam wszelkie dostępne zdjęcia z eventu (psy.warszawa, tolda, prztylpsa) i nie ma ani jedenj rudzi :angryy: Quote
Abrakadabra Posted June 14, 2009 Author Posted June 14, 2009 W weekend mój kolega zrobil Krolewnie sesje zdjeciowa... Quote
Abrakadabra Posted June 14, 2009 Author Posted June 14, 2009 Nauczylam sie wklejac zdjecia :crazyeye::crazyeye::crazyeye:! Quote
sleepingbyday Posted June 15, 2009 Posted June 15, 2009 rudasia zagarneła moje srece! ten pies ma tyle uroku, boska jest, przecudna! bardzo jej kibicuję w szukaniu domu, baaardzo! Quote
Recommended Posts