Paulina_mickey Posted June 15, 2009 Posted June 15, 2009 Ja niestety fizycznie nie dam rady. Trzeba go wrzucić na wątek Lublina, może ktoś się zgodzi odwiedzić benia. ;) Quote
zuzlikowa Posted June 15, 2009 Posted June 15, 2009 [quote name='Paulina_mickey']Ja niestety fizycznie nie dam rady. Trzeba go wrzucić na wątek Lublina, może ktoś się zgodzi odwiedzić benia. ;) Wrzuć go Paulinko...wrzuć...może ktoś będzie miał szansę zajrzeć do niego...roześlij wici wśród Lublinianek...moze któraś pała sympatią do beniów? a może ktoś ma aktualne namiary na przytulisko- nr telefonu? Quote
Paulina_mickey Posted June 15, 2009 Posted June 15, 2009 Napisałam jak ktoś się odezwie to dam znać Quote
ANETTTA Posted June 15, 2009 Author Posted June 15, 2009 benius juz bezpieczny ..obecnie znajaduje sie w okolicach warszawy ...czyli wiecie juz gdzie ???;) dzwoniłam do schroniska do Lubartowa powiedziano mi ze stan jego był kiepski nawet rozważali ..???.:-( wierze głeboko w to ze P. Krystyna zdziała cuda ...zadzwonie dopytam ...dam znac Quote
Paulina_mickey Posted June 15, 2009 Posted June 15, 2009 Ufff to dobrze, że już bezpieczny. Kamień z serca ;) Quote
ANETTTA Posted June 15, 2009 Author Posted June 15, 2009 inf z zółtych stron BESKID - przywieziony 11.06 z Lubartowa.Z karty wypisu: "26.03 - pogryziony;po odizolowaniu bardziej apatyczny i nieobecny;nie chce jeść;słabnie".Pies przywieziony w stanie ogólnym złym; sierść w dredach, pod dredami oparzenia skóry.Pies ma zapalenie spojówek.Umieszczony w szpitaliku, apatyczny, unika kontaktu z człowiekiem.Dopiero po dwóch dniach zaczął jeść niewielkie ilości kurczaka z ryżem.Zostanie poddany badaniu lekarskiemu oraz badaniu krwi w celu ustalenia, czy jego stan jest wynikiem stresu , czy schorzenia fizycznego Quote
matrioszka2 Posted June 15, 2009 Posted June 15, 2009 Kochane, sorry za to pytanie : który z nich został wyadoptowany ? A o którym jest informacja z "żółtych stron" ? Bo, Anettto, podajesz jedną notkę, a zdjęcia dwóch psów.I ja już się pogubiłam :placz: Quote
ANETTTA Posted June 15, 2009 Author Posted June 15, 2009 to jest ten młodszy bernardyn ...strszy juz poszedł do adopcji jakis czas temu ... Quote
zuzlikowa Posted June 15, 2009 Posted June 15, 2009 ANETTTA napisał(a):benius juz bezpieczny ..obecnie znajaduje sie w okolicach warszawy ...czyli wiecie juz gdzie ???;) dzwoniłam do schroniska do Lubartowa powiedziano mi ze stan jego był kiepski nawet rozważali ..???.:-( wierze głeboko w to ze P. Krystyna zdziała cuda ...zadzwonie dopytam ...dam znac :multi::loveu:... jak się cieszę!....bezpieczny!:lol: Dzięki! WIELKIE! Quote
LACRIMA Posted June 15, 2009 Posted June 15, 2009 Jaka ulga dowiedzieć się, że jest bezpieczny. Kamień z serca mi spadł. Anetka dziękuję za te wieści. Ta mordka jeszcze taka dziecinna. Quote
Paulina_mickey Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 Przydała by się może aktualizacja pierwszego postu. ;) Quote
Rybka_39 Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 Aneto możesz usunąć z 1 postu tego 5 letniego benka? a w 1 post napisać, ze domu szuka 2 letni benek+info+zdjecie? No i możesz tytul zmienic?;) Tak po za tym super, że bezpieczny!:multi: Quote
ANETTTA Posted June 16, 2009 Author Posted June 16, 2009 dopiero wróciłam zajme sie tym ...ale musze pisac do moda bo ja cos edytowac postów nie moge Quote
walerka Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 Nie bylo mnie dziewczyny, najpierw wozilam labradora do Szczebrzeszyna i tam posiedzialam 2 dni a potem sluzbowo pod Wroclawiem kolejne kilka...tak to u mnie jest, jak jestem w Lublinie to mam czas ale czesto wyjezdzam :roll:. Dzis sie dowiedzialam ze pan Adam zawiozl benka do Wwy, widze ze to za Wasza sprawa, mam nadzieje ze dojdzie do siebie bo ten pies po prostu nie chcial zyc w schronie...:-( Quote
Paulina_mickey Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 Mam nadzieję że mu się polepszy ! Ba MUSI mu się polepszyć :multi: Nie widze innej opcji pod taką dobrą opieką :loveu: Quote
zuzlikowa Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 Paulina_mickey napisał(a):Mam nadzieję że mu się polepszy ! Ba MUSI mu się polepszyć :multi: Nie widze innej opcji pod taką dobrą opieką :loveu: :lol::lol::lol::lol::lol::lol: Quote
Paulina_mickey Posted June 18, 2009 Posted June 18, 2009 Jest jeszcze jeden beniu, zdjęcia wkleję za chwilę. Wydaje mi się, że sunia to była. Piękna :loveu::-( Quote
matrioszka2 Posted June 18, 2009 Posted June 18, 2009 Tutaj: http://www.dogomania.pl/forum/f28/2-husky-2-rotki-onki-labek-schroniskow-nowodworze25km-od-lublina-136979/index7.html#post12474752 Quote
Paulina_mickey Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 Fantazja- około 5 letnia suczka. Przebywa niedaleko Lublina. Jest sympatyczna do ludzi, nie nachalna. Raczej spokojna. Troszkę wycofana, ale może to pod wpływem sytuacji. Czeka na odpowiedzialnego opiekuna. Pseudohodowcom dziękujemy.kontakt mickey3@op.pl gg10013078 Quote
Paulina_mickey Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 Co z tym beniem z Wrześni nowym?? Więcej zdjęć Fantazji http://www.dogomania.pl/forum/12232689-post5.html Quote
ANETTTA Posted June 19, 2009 Author Posted June 19, 2009 benek z wrzesni ma dom ..tam nie ma juz benka :-( Quote
Rybka_39 Posted June 20, 2009 Posted June 20, 2009 A co u naszego beneczka, polepsza mu się?:loveu::loveu: Matko, ale on będzie piękny jak wydobrzeje!:multi::multi::multi: Quote
Recommended Posts