Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 225
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Paulina_mickey']Ja niestety fizycznie nie dam rady.
Trzeba go wrzucić na wątek Lublina, może ktoś się zgodzi odwiedzić benia. ;)

Wrzuć go Paulinko...wrzuć...może ktoś będzie miał szansę zajrzeć do niego...roześlij wici wśród Lublinianek...moze któraś pała sympatią do beniów?
a może ktoś ma aktualne namiary na przytulisko- nr telefonu?

Posted

benius juz bezpieczny ..obecnie znajaduje sie w okolicach warszawy ...czyli wiecie juz gdzie ???;)

dzwoniłam do schroniska do Lubartowa powiedziano mi ze stan jego był kiepski nawet rozważali ..???.:-(

wierze głeboko w to ze P. Krystyna zdziała cuda ...zadzwonie dopytam ...dam znac

Posted

inf z zółtych stron

BESKID - przywieziony 11.06 z Lubartowa.Z karty wypisu: "26.03 - pogryziony;po odizolowaniu bardziej apatyczny i nieobecny;nie chce jeść;słabnie".Pies przywieziony w stanie ogólnym złym; sierść w dredach, pod dredami oparzenia skóry.Pies ma zapalenie spojówek.Umieszczony w szpitaliku, apatyczny, unika kontaktu z człowiekiem.Dopiero po dwóch dniach zaczął jeść niewielkie ilości kurczaka z ryżem.Zostanie poddany badaniu lekarskiemu oraz badaniu krwi w celu ustalenia, czy jego stan jest wynikiem stresu , czy schorzenia fizycznego

Posted

Kochane, sorry za to pytanie : który z nich został wyadoptowany ? A o którym jest informacja z "żółtych stron" ?
Bo, Anettto, podajesz jedną notkę, a zdjęcia dwóch psów.I ja już się pogubiłam :placz:

Posted

ANETTTA napisał(a):
benius juz bezpieczny ..obecnie znajaduje sie w okolicach warszawy ...czyli wiecie juz gdzie ???;)

dzwoniłam do schroniska do Lubartowa powiedziano mi ze stan jego był kiepski nawet rozważali ..???.:-(

wierze głeboko w to ze P. Krystyna zdziała cuda ...zadzwonie dopytam ...dam znac

:multi::loveu:... jak się cieszę!....bezpieczny!:lol:

Dzięki! WIELKIE!

Posted

Aneto możesz usunąć z 1 postu tego 5 letniego benka?
a w 1 post napisać, ze domu szuka 2 letni benek+info+zdjecie?
No i możesz tytul zmienic?;)
Tak po za tym super, że bezpieczny!:multi:

Posted

Nie bylo mnie dziewczyny, najpierw wozilam labradora do Szczebrzeszyna i tam posiedzialam 2 dni a potem sluzbowo pod Wroclawiem kolejne kilka...tak to u mnie jest, jak jestem w Lublinie to mam czas ale czesto wyjezdzam :roll:. Dzis sie dowiedzialam ze pan Adam zawiozl benka do Wwy, widze ze to za Wasza sprawa, mam nadzieje ze dojdzie do siebie bo ten pies po prostu nie chcial zyc w schronie...:-(

Posted

Paulina_mickey napisał(a):
Mam nadzieję że mu się polepszy !
Ba MUSI mu się polepszyć :multi:
Nie widze innej opcji pod taką dobrą opieką :loveu:

:lol::lol::lol::lol::lol::lol: