Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 225
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Rybka_39 napisał(a):
Nie rozumiemy się, starszy benek 5 letni ma już dom, a 2 letni ciągle zceka to ten co się nie moze pozbierać po pogryzieniu.

Masz rację nie rozumiemy się, ale teraz już tak :oops:.

A czy temu benkowi po ugryzieniu przydałby się DT?

Posted

A&S napisał(a):
Masz rację nie rozumiemy się, ale teraz już tak :oops:.

A czy temu benkowi po ugryzieniu przydałby się DT?

Napewno by sie przydal, mysle ze w normalnych warunkach by odzyl a i nabral oglady i atrakcyjnosci dla potencjalnych nowych wlascicieli. Juz o tym myslalam ale ja za tydzien mam wyjazd sluzbowy, potem za 3 tyg wyjezdzam na pierwsze dwa tygodnie wakacji a potem w drugiej polowie lipca znowu wiec teraz nie moge. :shake: Gdyby chodzilo tylko o mnie to bym odpuscila sobie te wakacje ale mam dwoje dzieci oraz dziadka urlopujacego z Australii.

Jednak to o czym piszesz Lacrima jest fajne, taka rodzina zastepcza dla pieskow, bardzo mi sie to podoba i mysle ze moj chlop by sie zgodzil na cos takiego pod warunkiem ze psy nie mieszkalyby w domu. A mam fajny kawalek ogrodka odgrodzony od reszty ogrodu, ze 100m tam jest wiec tworzy jakby ogromny kojec, jakbym tam postawila ze dwie budy to bym mogla brac po dwie takie psie bidy na wyprowadzenie. Tylko to od sierpnia najwczesniej.

Posted

[quote name='walerka']Jednak to o czym piszesz Lacrima jest fajne, taka rodzina zastepcza dla pieskow, bardzo mi sie to podoba i mysle ze moj chlop by sie zgodzil na cos takiego pod warunkiem ze psy nie mieszkalyby w domu. A mam fajny kawalek ogrodka odgrodzony od reszty ogrodu, ze 100m tam jest wiec tworzy jakby ogromny kojec, jakbym tam postawila ze dwie budy to bym mogla brac po dwie takie psie bidy na wyprowadzenie. Tylko to od sierpnia najwczesniej.
To jest super, ekstra fantastyczny pomysł :loveu::loveu::loveu:

Posted

Niestety mam kiepskie wiadomosci :-( mlodszy benio jest pod codzienna opieka weta, fizycznie nic mu nie jest ale po prostu stracil ochote do zycia :-(:-(:-(. Praktycznie nie wychodzi z budy i podczas mojej wizyty rowniez nie mozna bylo go do tego naklonic :-( Dom potrzebny jak najszybciej!!!!

Posted

walerka napisał(a):
Niestety mam kiepskie wiadomosci :-( mlodszy benio jest pod codzienna opieka weta, fizycznie nic mu nie jest ale po prostu stracil ochote do zycia :-(:-(:-(. Praktycznie nie wychodzi z budy i podczas mojej wizyty rowniez nie mozna bylo go do tego naklonic :-( Dom potrzebny jak najszybciej!!!!

no to wykrakałam

Posted

Znajomi z ogrodkiem odpadaja, ja prawie nie mam w poblizu znajomych, jestem w Polsce od pol roku :shake:. Jedyni ktorzy sie kwalifikuja pod te kategorie to maja dziecko ciezko niepelnosprawne i przygarnietego psa znalezionego pod Obi. Gdyby nie to ze niedlugo wyjezdzam na 2 tyg to sama bym go wziela tymczasowo...Wlasciciel schronu tez juz nie zabardzo chce go oddac pierwszemu chetnemu bo sie boi ze go odrzuca jak bedzie dalej taki bez zycia.

Posted

Rybka39 miala jakiegos chetnego na tego benka lub kaukaza, kaukaz juz wyadoptowany, napisalam do niej odnosnie benka, moze sie odezwie, trzymajcie kciuki.

Posted

walerka napisał(a):
Rybka39 miala jakiegos chetnego na tego benka lub kaukaza, kaukaz juz wyadoptowany, napisalam do niej odnosnie benka, moze sie odezwie, trzymajcie kciuki.

TRZYMAM I NIE PUSZCZĘ!!! Co za dzień. Tyle nieszczęść naraz. Gdzie te wszystkie bernardyny poumieszczać? Brakuje domów i tych stałych i tymczasowych. Aż nie chce się zaglądać na watki.

Posted

tak pan z malborka chce prawdziwego benka mlodego .........zaczynam od kontroli domu prosiłam nasza dogomaniaczke Anie o spr domu ...

szukam psa prawdziwego nie mixa

ja mu nie dam tego psa nie bez kastracjiiiiiiiiiiiii

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Walerko pogadaj czy daloby sie tu cos zrobic !!!

Posted

ANETTTA napisał(a):
a jakby wygladała sprawa transportu do malborka ...???
czy jest taka opcja ???

i jak benius reaguje na koty ???czy to jest do sprawadzenia

Transport pewnie by się znalazł, trzeba dom sprawdzić, może to będzie szansa dla niego.