Sabina02 Posted May 25, 2009 Posted May 25, 2009 Prosimy o pomoc! Potrzebny DT w Katowicach u Człowieka Aniola dla tej bidy: Konieczna rehabilitacja!Potrzebny DT w mieście z centrum rehabilitacji! Quote
Gisic87 Posted May 25, 2009 Author Posted May 25, 2009 Tytuł zmieniony:loveu: A jutro będę dzwonić i pytać co tam u Siciaka i jak ze sterylką na kiedy umówiona Quote
Gisic87 Posted May 28, 2009 Author Posted May 28, 2009 Dzwoniłam do państwa Sity. Zakochani w niej strasznie. Sita jak nikt nie widzi wskakuje w nocy na łóżko i śpi z najmłodszą córką. Z jedzeniem jest wybredna i suchego nie tyka więc pani gotuje jej mięsko z makaronem czy ryżem i warzywami. W domku jest grzeczna zostaje chętnie sama nie załatwia się w domu, jak rodzina je posiłek nie żebrze przy stole tylko grzecznie się położy. Na spacerach biega z synem (tym który zabrał ją z Silesii) i syn podobno przy niej wysiada a ona nie ma dość. Oczywiście biegają na smyczy więc chcąc czy nie chcąc pańcio też biegać musi:evil_lol:. Wstępnie za jakieś półtora tygodnia umówiłam się na wizytę ale musiałam pani obiecać że jak przyjadę to im Siciaka nie zabiorę:evil_lol:. Sterylka jest już umówiona na 2 czerwca więc mogę śmiało powiedzieć że Siciak dobrze trafił:loveu: Quote
maciaszek Posted May 28, 2009 Posted May 28, 2009 Gisic87 napisał(a): mogę śmiało powiedzieć że Siciak dobrze trafił:loveu:No i super :multi:. Quote
__Lara Posted May 28, 2009 Posted May 28, 2009 Gisic87 napisał(a):Dzwoniłam do państwa Sity. Zakochani w niej strasznie. Sita jak nikt nie widzi wskakuje w nocy na łóżko i śpi z najmłodszą córką. Z jedzeniem jest wybredna i suchego nie tyka więc pani gotuje jej mięsko z makaronem czy ryżem i warzywami. W domku jest grzeczna zostaje chętnie sama nie załatwia się w domu, jak rodzina je posiłek nie żebrze przy stole tylko grzecznie się położy. Na spacerach biega z synem (tym który zabrał ją z Silesii) i syn podobno przy niej wysiada a ona nie ma dość. Oczywiście biegają na smyczy więc chcąc czy nie chcąc pańcio też biegać musi:evil_lol:. Wstępnie za jakieś półtora tygodnia umówiłam się na wizytę ale musiałam pani obiecać że jak przyjadę to im Siciaka nie zabiorę:evil_lol:. Sterylka jest już umówiona na 2 czerwca więc mogę śmiało powiedzieć że Siciak dobrze trafił:loveu: :loveu: cudownie :D chociaż tu dobre wiadomości :loveu: Quote
Gisic87 Posted July 26, 2009 Author Posted July 26, 2009 Dzwoniłam do właścicieli Sity Dziewczyna ma się super spuszczona ze smyczy wraca na zawołanie,właśnie są na wakacjach tzn Sita z córką właścicieli którzy pojechali ją odiwedzić. Są nad zalewem żywieckim, Sita zadowolona chętnie pływa z synem(tym który adoptował ją z silesii) już dawno po sterylce wszystko ładnie się zagoiło. Mają mi przesłać zdjęcia Siciaka a ja mam ich odwiedzić jednak cały czas ze względu na brak auta nie mam jak a zapraszają serdecznie:loveu: Muszę chyba jakiś dzień sobie załatwić na odwiedzenie wszystkich tymczasów jakie u mnie były chociaż nie wiem czy jeden dzień mi wystarczy:roll: Quote
__Lara Posted July 26, 2009 Posted July 26, 2009 Gisic87 napisał(a):Dzwoniłam do właścicieli Sity Dziewczyna ma się super spuszczona ze smyczy wraca na zawołanie,właśnie są na wakacjach tzn Sita z córką właścicieli którzy pojechali ją odiwedzić. Są nad zalewem żywieckim, Sita zadowolona chętnie pływa z synem(tym który adoptował ją z silesii) już dawno po sterylce wszystko ładnie się zagoiło. Mają mi przesłać zdjęcia Siciaka a ja mam ich odwiedzić jednak cały czas ze względu na brak auta nie mam jak a zapraszają serdecznie:loveu: Muszę chyba jakiś dzień sobie załatwić na odwiedzenie wszystkich tymczasów jakie u mnie były chociaż nie wiem czy jeden dzień mi wystarczy:roll: Gisic :loveu:objazdówkę musisz sobie zrobić :D Jak świetnie, że u Sity wszystko dobrze :loveu::multi: trafiła na swoich ludzi :lol::loveu: Quote
Ola la Posted July 26, 2009 Posted July 26, 2009 super chruper ,ze SIciak tak dobrze trafil!:multi: oby wiecej takich domkow! Quote
Glutofia Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 az sie buzia cieszy czytając takie rzeczy:multi::multi::multi: Quote
amikat Posted July 30, 2009 Posted July 30, 2009 SUPER!!!!!!! Jak ja sie cieszę jak pies ma dobre zycie! Quote
Recommended Posts