Zuza Z. Posted June 18, 2009 Posted June 18, 2009 A mnie nadal męczy, co to są te szczuny...ruzpukujące na dodatek :roll: Myślę i myślę, spać nie mogę, może Zofia nie powiedziała nam czegoś ważnego o dzikusie i teraz szybko na umowę naciska, zanim się zorientuję :razz: Quote
Zuza Z. Posted June 18, 2009 Posted June 18, 2009 ja nie wiem, czy Dżaga by nawet moment zapłodnienia przeżyła, wielkie bydle z Bandziora wyrośnie, z Dzagi zostałby placek:-( Quote
Soema Posted June 18, 2009 Posted June 18, 2009 Zuza Z. napisał(a):A mnie nadal męczy, co to są te szczuny...ruzpukujące na dodatek :roll: Myślę i myślę, spać nie mogę, może Zofia nie powiedziała nam czegoś ważnego o dzikusie i teraz szybko na umowę naciska, zanim się zorientuję :razz: :evil_lol: znając ją to na pewno :eviltong: Ciaputka jedna :diabloti: Ale wyobraź sobie, że Dżaga będzie panią corsiakową i założą rodzinę...:-o dzieci by były większe od niej :mdleje: Quote
Zofia.Sasza Posted June 18, 2009 Author Posted June 18, 2009 Soema napisał(a)::evil_lol: znając ją to na pewno :eviltong: Ciaputka jedna :diabloti: Ale wyobraź sobie, że Dżaga będzie panią corsiakową i założą rodzinę...:-o dzieci by były większe od niej :mdleje: Sczuny=scuniaki=szczeniaki :evil_lol: A o małym potffforze to wiecie przecież już więcej ode mnie! ;) Quote
Zofia.Sasza Posted June 18, 2009 Author Posted June 18, 2009 Isadora7 napisał(a):To wielgaśne, pręgowane to Dżaga?????? Tak twierdzi Zuzka :cool3: Quote
Isadora7 Posted June 18, 2009 Posted June 18, 2009 Zofia.Sasza napisał(a):Tak twierdzi Zuzka :cool3: Ani chybi ściemnia, to miało być niewinne, malutkie. Zalecana bardzo precyzyjna wizyta pokontrolna. Może dragi jej podaje.:megagrin::megagrin::megagrin: Quote
Zofia.Sasza Posted June 18, 2009 Author Posted June 18, 2009 Isadora7 napisał(a):Ani chybi ściemnia, to miało być niewinne, malutkie. Zalecana bardzo precyzyjna wizyta pokontrolna. Może dragi jej podaje.:megagrin::megagrin::megagrin: A tu się muszę ująć za Zuzą... Ja nigdy nie twierdziłam, że TO jest niewinne. Ja zawsze szczerze wyznawałam, że TO to potfffór :evil_lol: Quote
Zuza Z. Posted June 18, 2009 Posted June 18, 2009 ale złośnica i tak została poskromiona:lol: trafił swój na swego:diabloti: kochany z niej brzdąc wyrasta. my z Łukaszem czasem tak siedzimy i myślimy, że to już nie ten sam pies. Pełni zachwytu i uznania jesteśmy dla małej:fadein: Quote
Zuza Z. Posted June 21, 2009 Posted June 21, 2009 byliśmy w przedszkolu :bigcool: już umiemy siad i waruj :multi:. Dżaga jest najmniejsza, najładniejsza, najmądrzejsza .... i nie wiem, czy zwróciliście uwagę na zdjęciach, ale kształtem gruszkowym zaczyna przypominać Prosiaczka z Kubusia Puchatka:wallbash: wracając do szkolenia...coś niesamowitego, Dżaga zdecydowanie ma swój własny świat, zaczyna się upodabniać do Pupika :eek: inne psiaki wariują strasznie, gryzą, skaczą, kopulują...a Dżaga spokooojnie, dostooojnie, znajdzie sobie patyyyczek, przysiądzie,poskuuubie, podeeejdzie do każdego, przywita się, usiądzie przy, albo na nodze, da całusa w nos, wykopie dołek, albo dwa...przyniesie piłeczkę, usiądzie, zje chrupeczka, znów pobawi się patyczkiem...i znów wraca do patyczka...i znowu patyczek...:roll: a inne stwory w tym czasie robią istną demolkę :sweetCyb::huh::evil::grab::snipersm: Mamy super psa, powinnam uszyć jej niebieską pelerynkę z czerwoną literką S :evil_lol: a ja odkryłam nowe znaczki...:stupid: może za tydzień uda mi się porobić jakieś sensowne fotki, Zofia ma dar...mi niestety jakieś cienkie wychodzą :bigcry: Quote
donacja Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 Zuza Z. napisał(a):byliśmy w przedszkolu :bigcool: już umiemy siad i waruj :multi:. Dżaga jest najmniejsza, najładniejsza, najmądrzejsza .... :bigcry: Brawo, Dżaga! Quote
Zuza Z. Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 Dżaga skończyła pół roku :BIG: i świętujemy koniec szkoły...zdała egzamin... najlepiej w grupie :Cool!:ach, ta skromność...:oops: w sobotę idziemy po dyplomik. :czytaj: Może ktoś ma ochotę wpaść na Pola Mokotowskie zobaczyć już prawie dorosłą Dżagę? Będzie nam bardzo miło Quote
Zuza Z. Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 Dziękujemy, przekażę. Będzie zachwycona;). Quote
Zofia.Sasza Posted August 28, 2009 Author Posted August 28, 2009 Zuza Z. napisał(a):Dżaga skończyła pół roku :BIG: i świętujemy koniec szkoły...zdała egzamin... najlepiej w grupie :Cool!:ach, ta skromność...:oops: w sobotę idziemy po dyplomik. :czytaj: Może ktoś ma ochotę wpaść na Pola Mokotowskie zobaczyć już prawie dorosłą Dżagę? Będzie nam bardzo miło Pewna byłam, że dziewczyna da radę! O której to na tych Polach? (od 16 jestem tylko pod telefonem). Mam wizytę poadopcyjną u mojego kota, ale może się jakoś wyrobię? Quote
Zuza Z. Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 O 12.15 staniemy na podium ;), a potem do upadłego będę ganiać psy przy sadzawce. Trochę tam pewnie posiedzimy... Quote
Zofia.Sasza Posted August 28, 2009 Author Posted August 28, 2009 Zuza Z. napisał(a):O 12.15 staniemy na podium ;), a potem do upadłego będę ganiać psy przy sadzawce. Trochę tam pewnie posiedzimy... To ja spróbuję dotrzeć. Dziś jestem padnięta po wczorajszej akcji w Boguszycach z policją i psem Dingo w roli głównej, ale do jutra spróbuję zreanimować ;) Quote
Zuza Z. Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 No to ładnie. Nawet nie pytam, bo już mi słabo... Będziemy czekać w takim razie. Będzie nas widać. Dwa potwory z piłką i ja, jak zwykle, z obłędem w oczach:crazyeye:. Przy sadzawce. Dżaga chyba ma cieczkę...:placz:. Na szczęście Pupik - ciapa chyba jeszcze nie zauważył :evil_lol: Quote
Recommended Posts