Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

A mnie nadal męczy, co to są te szczuny...ruzpukujące na dodatek :roll:
Myślę i myślę, spać nie mogę, może Zofia nie powiedziała nam czegoś ważnego o dzikusie i teraz szybko na umowę naciska, zanim się zorientuję :razz:

• Replies 344
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Zuza Z. napisał(a):
A mnie nadal męczy, co to są te szczuny...ruzpukujące na dodatek :roll:
Myślę i myślę, spać nie mogę, może Zofia nie powiedziała nam czegoś ważnego o dzikusie i teraz szybko na umowę naciska, zanim się zorientuję :razz:

:evil_lol: znając ją to na pewno :eviltong: Ciaputka jedna :diabloti:
Ale wyobraź sobie, że Dżaga będzie panią corsiakową i założą rodzinę...:-o
dzieci by były większe od niej :mdleje:

Posted

Soema napisał(a):
:evil_lol: znając ją to na pewno :eviltong: Ciaputka jedna :diabloti:
Ale wyobraź sobie, że Dżaga będzie panią corsiakową i założą rodzinę...:-o
dzieci by były większe od niej :mdleje:

Sczuny=scuniaki=szczeniaki :evil_lol: A o małym potffforze to wiecie przecież już więcej ode mnie! ;)

Posted

Zofia.Sasza napisał(a):
Tak twierdzi Zuzka :cool3:

Ani chybi ściemnia, to miało być niewinne, malutkie. Zalecana bardzo precyzyjna wizyta pokontrolna. Może dragi jej podaje.:megagrin::megagrin::megagrin:

Posted

Isadora7 napisał(a):
Ani chybi ściemnia, to miało być niewinne, malutkie. Zalecana bardzo precyzyjna wizyta pokontrolna. Może dragi jej podaje.:megagrin::megagrin::megagrin:

A tu się muszę ująć za Zuzą... Ja nigdy nie twierdziłam, że TO jest niewinne. Ja zawsze szczerze wyznawałam, że TO to potfffór :evil_lol:

Posted

ale złośnica i tak została poskromiona:lol:
trafił swój na swego:diabloti:
kochany z niej brzdąc wyrasta. my z Łukaszem czasem tak siedzimy i myślimy, że to już nie ten sam pies. Pełni zachwytu i uznania jesteśmy dla małej:fadein:

Posted

byliśmy w przedszkolu :bigcool:
już umiemy siad i waruj :multi:.
Dżaga jest najmniejsza, najładniejsza, najmądrzejsza ....
i nie wiem, czy zwróciliście uwagę na zdjęciach, ale kształtem gruszkowym zaczyna przypominać Prosiaczka z Kubusia Puchatka:wallbash:

wracając do szkolenia...coś niesamowitego, Dżaga zdecydowanie ma swój własny świat, zaczyna się upodabniać do Pupika :eek:
inne psiaki wariują strasznie, gryzą, skaczą, kopulują...a Dżaga spokooojnie, dostooojnie, znajdzie sobie patyyyczek, przysiądzie,poskuuubie, podeeejdzie do każdego, przywita się, usiądzie przy, albo na nodze, da całusa w nos, wykopie dołek, albo dwa...przyniesie piłeczkę, usiądzie, zje chrupeczka, znów pobawi się patyczkiem...i znów wraca do patyczka...i znowu patyczek...:roll:
a inne stwory w tym czasie robią istną demolkę :sweetCyb::huh::evil::grab::snipersm:

Mamy super psa,
powinnam uszyć jej niebieską pelerynkę z czerwoną literką S :evil_lol:
a ja odkryłam nowe znaczki...:stupid:
może za tydzień uda mi się porobić jakieś sensowne fotki, Zofia ma dar...mi niestety jakieś cienkie wychodzą :bigcry:

Posted

Zuza Z. napisał(a):
byliśmy w przedszkolu :bigcool:
już umiemy siad i waruj :multi:.
Dżaga jest najmniejsza, najładniejsza, najmądrzejsza ....
:bigcry:

Brawo, Dżaga!

• 2 months later...
Posted

Dżaga skończyła pół roku :BIG:
i świętujemy koniec szkoły...zdała egzamin... najlepiej w grupie :Cool!:ach, ta skromność...:oops:
w sobotę idziemy po dyplomik. :czytaj:
Może ktoś ma ochotę wpaść na Pola Mokotowskie zobaczyć już prawie dorosłą Dżagę?
Będzie nam bardzo miło

Posted

Zuza Z. napisał(a):
Dżaga skończyła pół roku :BIG:
i świętujemy koniec szkoły...zdała egzamin... najlepiej w grupie :Cool!:ach, ta skromność...:oops:
w sobotę idziemy po dyplomik. :czytaj:
Może ktoś ma ochotę wpaść na Pola Mokotowskie zobaczyć już prawie dorosłą Dżagę?
Będzie nam bardzo miło

Pewna byłam, że dziewczyna da radę! O której to na tych Polach? (od 16 jestem tylko pod telefonem). Mam wizytę poadopcyjną u mojego kota, ale może się jakoś wyrobię?

Posted

Zuza Z. napisał(a):
O 12.15 staniemy na podium ;), a potem do upadłego będę ganiać psy przy sadzawce. Trochę tam pewnie posiedzimy...

To ja spróbuję dotrzeć. Dziś jestem padnięta po wczorajszej akcji w Boguszycach z policją i psem Dingo w roli głównej, ale do jutra spróbuję zreanimować ;)

Posted

No to ładnie. Nawet nie pytam, bo już mi słabo...
Będziemy czekać w takim razie. Będzie nas widać. Dwa potwory z piłką i ja, jak zwykle, z obłędem w oczach:crazyeye:. Przy sadzawce.

Dżaga chyba ma cieczkę...:placz:.
Na szczęście Pupik - ciapa chyba jeszcze nie zauważył :evil_lol: