Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dziki dzik, aczkolwiek nie tak dziki, żeby pogonić mnie i mojego psa :evil_lol: Mam 150 m do lasu, one sobie czasem spacerują. W ciągu ostatniego roku widziałam 3, jeden zawędrował prawie na Marymoncką. Aaaaaa sarnę też w tym roku u siebie widziałam :lol:

• Replies 344
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

izzie1983 napisał(a):
Dziki dzik, aczkolwiek nie tak dziki, żeby pogonić mnie i mojego psa :evil_lol: Mam 150 m do lasu, one sobie czasem spacerują. W ciągu ostatniego roku widziałam 3, jeden zawędrował prawie na Marymoncką. Aaaaaa sarnę też w tym roku u siebie widziałam :lol:

No proszę! A ja na wieś jeżdżę, żeby zobaczyć dziczyznę i nic! A tymczasem wystarczy pojechać do sąsiedniej dzielnicy...

Posted

U Zoffi na imieniach....
Didżej Henry:

Hej szaaaalała szalalalalalała, hej rybecka za wodą
Ale jo nie będę, ale jo nie będę
Hej chłopoku za tobą

Hej szaaaalała szalalalalalała, hej bo się jej pić chciało
Ale jo nie będę, ale jo nie będę
Hej bo chłopców nie mało.

Hej z kamienia na kamień,
Hej przeskakuje srocka
Tego chłopca kochom, tego chłopca kochom
Hej co ma corne ocka.

Aby oddać klimat jaki mieliśmy:
YouTube - oj szalała .......akordeon

Powiem, że ubawiłam się super. Zofia dziękujemy i myślę że jeszcze nie raz powtórzymy

Posted

teapot napisał(a):
No proszę! A ja na wieś jeżdżę, żeby zobaczyć dziczyznę i nic! A tymczasem wystarczy pojechać do sąsiedniej dzielnicy...

Następnym razem po Ciebie zadzwonię ;)

marlenka napisał(a):
A może Izzie za dużo wypiła :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:Moze to był kot??????????

O wypraszam sobie ;) Wypiłam tylko JEDNO piwo, z soczkiem. A na dziki mam dowody :diabloti: Jakkolwiek by to dziwnie nie brzmiało te dziki z Lasu Bielańskiego w środku Warszawy nieraz mnie o palpitacje serca przyprawiły :evil_lol:

Posted

[quote name='Isadora7']Taaaaaa? To ja zaraz wstawię Twoje rozmarzone oczy :megagrin::megagrin::megagrin::megagrin: Pewnie,że rozmarzone...po piweńku inne byc nie mogły..:lol:

Posted

[quote name='gagata']A ja mialam ta wielka radość obserwowac,jak oczy Isadory smiały sie do tego MISTERA...:evil_lol::eviltong:

Taaaaaa? To ja zaraz wstawię Twoje rozmarzone oczy :megagrin::megagrin::megagrin::megagrin:

Posted

Isadora - ZAMORDUJĘ!!!:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Przypomniałaś mi, a już powoli zapominałam Mistera H.
I to przez Ciebie grał dłużej, bo widział, że go focisz i myślał, że Ci się podoba i że "Publiczność oszalała!" :evil_lol:

Ps. Dlaczego ja nie mogę pić? :placz: Dawno tak bardzo nie chciałam się znieczulić....

Posted

Witam,
nie wiem, czy dobrze zamieściłam zdjęcie profilowe...może wyjdzie. Ma być na nim Pupik- kandydat na towarzysza Dżagi, ten jamnik, za którym ktoś nie przepadał :mad:
To nas dziś odwiedziła Pani Zofia z Dżagunią. Z wrażenia przeczytałam cały wątek tej małej iskierki i chciałam wszystkim przedstawić siebie i mojego przerośniętego jamnika.
Bardzo byśmy chcieli wziąć do siebie Dżagę, ale nie wiem, czy coś z tego wyjdzie. Mam wrażenie, że popełniliśmy dziś masę gaf i parę warknięć na tego szkraba. Zobaczymy...Wszystko zależy od nastawienia Pupiego i decyzji Pani Zofii. W środę jesteśmy umówieni na spacer:lol:.
Piszę, bo chcę dodać nowy wątek ze szczenięcych perypetii Dżagi. Mam dziwne odczucie, że każdy chciałby zatrzymać ją dla siebie, ukłony w stronę Pani Zofii :razz:.
Ale to zrozumiałe...

Posted

I nie jest gruby, tylko ...dobrze zbudowany, takie ma kości i już.
Pozdrawiam wszystkich kibicujących małemu tygrysowi.
Obiecuję, że my się postaramy :)
A teraz już dobranoc. Chyba wszystkich już zamęczyłam sobą.
Tak tu weszłam, nie wiadomo skąd...

Posted

Isadora ironiczna jest jak diabli - to fakt, ale o jamniorach zawsze mówi serio! :-)

A Pan jamnik faktycznie przystojny! Do tego jakie plenery!:multi:

Posted

Zuza Z. napisał(a):
Bez ironii?

Ironia w temacie jamniczym u mnie? Zobacz co mam w avatarku :):):).
A z teapociakiem za "ironiczna jak diabli..." policzę się przy okazji:roflt::roflt::roflt::roflt:

Posted

kajakarz i podróżnik, już całą Polskę zwiedził wzdłuż i w szerz, wszelkimi możliwymi środkami transportu, nawet rowerek wodny był już zaliczony. tylko nie umie pływać:shake: jego metodą jest wskakiwanie, odbijanie się od dna, długi lot, i znów nurkowanie, odbijanie się od dna i długi lot...komedia. Jak pierwszy raz to zobaczyłam, nie mogłam uwierzyć, nadal nie mogę...

Posted

o rany, jamnior jest kajakarz - zupełnie jak moja zośka :p.

dziewczyny, jak mogłyście, jka w ogóle wam to przez gardło przeszło, tak artyste obrażać - to nie był mister henry, tylko maestro henry!!!!!

zasadnicza róznica!!!!!

Posted

[quote name='sleepingbyday']o rany, jamnior jest kajakarz - zupełnie jak moja zośka :p.

dziewczyny, jak mogłyście, jka w ogóle wam to przez gardło przeszło, tak artyste obrażać - to nie był mister henry, tylko maestro henry!!!!!

zasadnicza róznica!!!!!
Maestro jak maestro - o tym zdaje się świadczy talent.
Mistera zaś czynią inne czynniki... :evil_lol: