Zofia.Sasza Posted May 12, 2009 Author Posted May 12, 2009 Ja też żartuję :evil_lol: (Choć samo "nie" było serio - nie mam zamiaru podzielić losu Villas...) Quote
marlenka Posted May 12, 2009 Posted May 12, 2009 Zofia.Sasza napisał(a):NIE!!!!!!!!:evil_lol: Oj Zosiu ja żartuje . Nie krzycz tak od razu na mnie.:evil_lol: Ja czasami lubię kogoś podrażnić :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: Quote
sleepingbyday Posted May 12, 2009 Posted May 12, 2009 Zofia.Sasza napisał(a):Ona strasznie urosła :placz: Szaleje potwornie. Z Saszą latają i się przewalają po mieszkaniu. Nenoterrier sterroryzowany. Siedzi pod krzesłem :crazyeye: Będą fotki, ale nie dziś. Jutro będą. Jutro będzie też szczepienie na wirusówki (foty zrobimy). co?? piekielny tymczas ma przytarte różki :cool3:? haha, trzeba było już dawno jakąś cholerę na tymczas wziąć. masz zofia klasyczną terapie kozą, późnije będzie już tylko lepiej :evil_lol: Quote
sleepingbyday Posted May 12, 2009 Posted May 12, 2009 nie przesadzaj, palce jednej rękki ci wystarczą. marlence już nie (nawet nie musi liczyć męża i potomka :evil_lol:) Quote
Zofia.Sasza Posted May 12, 2009 Author Posted May 12, 2009 Czekam z utęsknieniem :placz: Jestem już na etapie, że nie mogę się ich doliczyć... Quote
teapot Posted May 12, 2009 Posted May 12, 2009 Zofia.Sasza napisał(a):Czekam z utęsknieniem :placz: Jestem już na etapie, że nie mogę się ich doliczyć... Nie możesz doliczyć się kóz? TO one się już u Ciebie rozmnożyły? :crazyeye: Na rozród "po ludzku" chiba za młode - poszło przez pączkowanie? Strasznie dziwne rzeczy... :roll: Quote
marlenka Posted May 12, 2009 Posted May 12, 2009 sleepingbyday napisał(a):nie przesadzaj, palce jednej rękki ci wystarczą. marlence już nie (nawet nie musi liczyć męża i potomka :evil_lol:) No tak teraz ja wyjdę na Villas:angryy: Moja "banda łysego" jest najlepsza. I wreszcie mam wrażenie że ktos mnie kocha:evil_lol:. Quote
Zofia.Sasza Posted May 12, 2009 Author Posted May 12, 2009 W niedzielę jedziemy z Dżagą na Kabaty. Odwiedzimy Panią i jej psa - jamniora w średnim wieku... Zobaczymy czy wszyscy się sobie nawzajem spodobają i co z tego wyniknie :lol: A nawiasem mówiąc: Marlenka, ile u Ciebie przypada zwierząt na metr kwadratowy powierzchni? :diabloti: Przypominam, że mam kawalerkę :evil_lol: Quote
marlenka Posted May 12, 2009 Posted May 12, 2009 A wiesz Zosiu że nie liczyłam . ogólnie to jest tak 2 wielkie psy sa na podwórku - goscinnie łażą po domu przeważnie w wekendy również w zimę śpią jak jest wielki mróz więc ich nie licze jako stałych bywalców chociaz Korolka była ostatnio tylko w domu ( po sterylce) Barack jest niewielki to zajmuje 1/4 łóżka , kropka w nogach 1/6 łozka , Blade(kot) spi pośrodku ( trudno ocenić ile zajmuje miesca) 2 kotki nie spią w łózku ( na szczęście) Tadek 1/2 łózka a ja tam gdzie się wcisnę , ale ogólnie nie narzekam:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:. Ja tez mam "kawalerkę " ale z podwórkiem. Myślę że jeszcze cos bym "upchnęła" u siebie jakbym miała ochotę -w razie czego jeszcze jedno łóżko zostaje wolne. Nie no jest ok zawsze im wiecej na jenym łóżku to cieplej :lol: Quote
sleepingbyday Posted May 13, 2009 Posted May 13, 2009 no faktycznie, marlenka masz za dużo jeszcze wolnego mniejsca :diabloti: myślę nad kandydatem.... Quote
marlenka Posted May 13, 2009 Posted May 13, 2009 Sleep Ty nie myśl kochana tyle daj mi oswoić Kropkę później jej znajdziemy domek , a później z Barakiem będziemy leżeć do góry d...skiem , a jak nam się znudzi to sobie wtedy pomyślimy:diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: Narazie jak nie ma ciśnienia to ja zostanę przy takiej trzodzie jaką posiadam . No chyba że Ty chcesz się wprosić :evil_lol: w takim razie zapraszam Quote
Isadora7 Posted May 13, 2009 Posted May 13, 2009 sleepingbyday napisał(a):no faktycznie, marlenka masz za dużo jeszcze wolnego mniejsca :diabloti: myślę nad kandydatem.... Może moje dwa jamniki? Robią bajzlu za 15. Quote
marlenka Posted May 13, 2009 Posted May 13, 2009 Isadora7 napisał(a):Może moje dwa jamniki? Robią bajzlu za 15. Oj jamniki to nie mój typ psa. A co do bałaganu to wiesz co spytaj Sleep co zostało z moich drzwi (wtedy) teraz to do połowy ich nie ma -sunia dokończyła. Quote
sleepingbyday Posted May 13, 2009 Posted May 13, 2009 z drzwi zostało zaleeedwie wspomnienie, czaaarne lakierki, co jeeeszcze, nie wiem... :eviltong: Quote
Zofia.Sasza Posted May 13, 2009 Author Posted May 13, 2009 Czy nikt nie zauważył, że mamy w niedzielę przedadopcyjną? :crazyeye: Gdzie kciuki? Gdzie życzenia pomyślności? :placz: Pójdziemy do lasu, będziemy jeść robakiiiii... Quote
izzie1983 Posted May 13, 2009 Posted May 13, 2009 Zofia.Sasza napisał(a):Czy nikt nie zauważył, że mamy w niedzielę przedadopcyjną? :crazyeye: Pewnie wszyscy czekają na info o sobocie :eviltong: POWODZENIA! :loveu: Quote
sleepingbyday Posted May 13, 2009 Posted May 13, 2009 hihi... trzymamy kciukasy, a jakże! nawet siedziałąm i myślałam, ze kultura wymaga napisania tego postu, ale teoria swoją drogą, a rzeczywistość skrzeczy :diabloti: Quote
Zofia.Sasza Posted May 14, 2009 Author Posted May 14, 2009 Oj, oj, oj, ja chyba znam to miejsce :placz: Nie lubię go :placz: Wciskali mi tu paskudne do pyszczkaaaa!!! Duuuszą! Duszywają! I co to są "węzły chłonne"????? :crazyeye: [SIZE=2] Auć! Siłą trzymają, wyrwać się nie dają... Za ogon?! Za ogon?! Za biedny, ucięty ogonek?! Przyłożyli zimne i wstrętne. Znęcają sięęęęę :placz: Quote
Zofia.Sasza Posted May 14, 2009 Author Posted May 14, 2009 Czuję, że teraz knują coś najgorszego... Najgorszego na świecie... Śmierdzącym mi szyjkę mazają i za łebek trzymają :placz: AAAAAAAAAAAAAAAAAUĆ!!! [SIZE=2] [SIZE=2] Nienawidzę ich :placz: Źli ludzie o okrutnych oczach :placz: I wcale, wcale nie wierzę, że to dla mojego dobraaaaa!!! Jak możecie wywnioskować z powyższego fotostory Dżaga zaliczyla w dniu wczorajszym pierwsze wirusówki :multi: Quote
Zofia.Sasza Posted May 14, 2009 Author Posted May 14, 2009 teapot napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol: No tak, mała wie, że dla urody można cierpieć, ale cierpienie dla zdrowia to już wyraźna przesada! :laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2: Quote
marlenka Posted May 14, 2009 Posted May 14, 2009 Zosia Ty to powinnaś pisać książki :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
teapot Posted May 14, 2009 Posted May 14, 2009 :evil_lol::evil_lol::evil_lol: No tak, mała wie, że dla urody można cierpieć, ale cierpienie dla zdrowia to już wyraźna przesada! Quote
Recommended Posts