Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 344
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Zofia.Sasza napisał(a):
NIE!!!!!!!!:evil_lol:

Oj Zosiu ja żartuje . Nie krzycz tak od razu na mnie.:evil_lol: Ja czasami lubię kogoś podrażnić :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti:

Posted

Zofia.Sasza napisał(a):
Ona strasznie urosła :placz: Szaleje potwornie. Z Saszą latają i się przewalają po mieszkaniu. Nenoterrier sterroryzowany. Siedzi pod krzesłem :crazyeye: Będą fotki, ale nie dziś. Jutro będą. Jutro będzie też szczepienie na wirusówki (foty zrobimy).

co?? piekielny tymczas ma przytarte różki :cool3:?
haha, trzeba było już dawno jakąś cholerę na tymczas wziąć. masz zofia klasyczną terapie kozą, późnije będzie już tylko lepiej :evil_lol:

Posted

Zofia.Sasza napisał(a):
Czekam z utęsknieniem :placz: Jestem już na etapie, że nie mogę się ich doliczyć...

Nie możesz doliczyć się kóz? TO one się już u Ciebie rozmnożyły? :crazyeye:
Na rozród "po ludzku" chiba za młode - poszło przez pączkowanie?

Strasznie dziwne rzeczy... :roll:

Posted

sleepingbyday napisał(a):
nie przesadzaj, palce jednej rękki ci wystarczą. marlence już nie (nawet nie musi liczyć męża i potomka :evil_lol:)

No tak teraz ja wyjdę na Villas:angryy: Moja "banda łysego" jest najlepsza.
I wreszcie mam wrażenie że ktos mnie kocha:evil_lol:.

Posted

W niedzielę jedziemy z Dżagą na Kabaty. Odwiedzimy Panią i jej psa - jamniora w średnim wieku... Zobaczymy czy wszyscy się sobie nawzajem spodobają i co z tego wyniknie :lol:

A nawiasem mówiąc: Marlenka, ile u Ciebie przypada zwierząt na metr kwadratowy powierzchni? :diabloti: Przypominam, że mam kawalerkę :evil_lol:

Posted

A wiesz Zosiu że nie liczyłam . ogólnie to jest tak 2 wielkie psy sa na podwórku - goscinnie łażą po domu przeważnie w wekendy również w zimę śpią jak jest wielki mróz więc ich nie licze jako stałych bywalców chociaz Korolka była ostatnio tylko w domu ( po sterylce) Barack jest niewielki to zajmuje 1/4 łóżka , kropka w nogach 1/6 łozka , Blade(kot) spi pośrodku ( trudno ocenić ile zajmuje miesca) 2 kotki nie spią w łózku ( na szczęście) Tadek 1/2 łózka a ja tam gdzie się wcisnę , ale ogólnie nie narzekam:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:. Ja tez mam "kawalerkę " ale z podwórkiem. Myślę że jeszcze cos bym "upchnęła" u siebie jakbym miała ochotę -w razie czego jeszcze jedno łóżko zostaje wolne. Nie no jest ok zawsze im wiecej na jenym łóżku to cieplej :lol:

Posted

Sleep Ty nie myśl kochana tyle daj mi oswoić Kropkę później jej znajdziemy domek , a później z Barakiem będziemy leżeć do góry d...skiem , a jak nam się znudzi to sobie wtedy pomyślimy:diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti:

Narazie jak nie ma ciśnienia to ja zostanę przy takiej trzodzie jaką posiadam . No chyba że Ty chcesz się wprosić :evil_lol: w takim razie zapraszam

Posted

sleepingbyday napisał(a):
no faktycznie, marlenka masz za dużo jeszcze wolnego mniejsca :diabloti:

myślę nad kandydatem....

Może moje dwa jamniki? Robią bajzlu za 15.

Posted

Isadora7 napisał(a):
Może moje dwa jamniki? Robią bajzlu za 15.

Oj jamniki to nie mój typ psa. A co do bałaganu to wiesz co spytaj Sleep co zostało z moich drzwi (wtedy) teraz to do połowy ich nie ma -sunia dokończyła.

Posted

Oj, oj, oj, ja chyba znam to miejsce :placz: Nie lubię go :placz: Wciskali mi tu paskudne do pyszczkaaaa!!!

Duuuszą! Duszywają! I co to są "węzły chłonne"????? :crazyeye:

[SIZE=2]
Auć! Siłą trzymają, wyrwać się nie dają...

Za ogon?! Za ogon?! Za biedny, ucięty ogonek?!

Przyłożyli zimne i wstrętne. Znęcają sięęęęę :placz:

Posted

Czuję, że teraz knują coś najgorszego... Najgorszego na świecie...

Śmierdzącym mi szyjkę mazają i za łebek trzymają :placz:

AAAAAAAAAAAAAAAAAUĆ!!!
[SIZE=2]

[SIZE=2]

Nienawidzę ich :placz: Źli ludzie o okrutnych oczach :placz: I wcale, wcale nie wierzę, że to dla mojego dobraaaaa!!!

Jak możecie wywnioskować z powyższego fotostory Dżaga zaliczyla w dniu wczorajszym pierwsze wirusówki :multi:

Posted

teapot napisał(a):
:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
No tak, mała wie, że dla urody można cierpieć, ale cierpienie dla zdrowia to już wyraźna przesada!

:laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2: