Jump to content
Dogomania

Gallery (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

Posted

to pewnie tak jak z chińskimi gospodyniami mówią ze wszystko ugotowały niesmaczne, a ty musisz chwalić, bo inaczej jesteś niekulturalny gość i tyle ;)
Wera ładny kawał chłopaka i tyle ;)

• Replies 3.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='wejherstaff']
A tak się uśmiecha ;)

Ze słonecznymi pozdrowieniami prosto z Centrum dla Mamusi Lusi opalający się synek - Dżezik :loveu:

Posted

No to my tez :) A co tam. Tyle, ze my adekwatnie do warunkow pogodowych sprzed paru dni (bo teraz to leje i 5 st).

rozwalicha-slonecznik

Ale wie co dobre, bo nie ma to jak sie wystawic do sloneczka

Posted

a oto Maja :evil_lol: , czy tylko moje psy robią takie rzeczy? ;)

Wyszła dzisiaj na popas

ale ta trawa jakaś niedobra była :lol:

u Guci nic nowego - zero oryginalności :evil_lol:

Posted

Port Erin, co za trawkę pożeraja Twoje psy, że potem takimi minami strzelają..:crazyeye::megagrin: dawno się tak nie uśmialiśmy - wszystkie foty kapitalne :loveu:

Posted

Jeśli chodzi o miny, to mamy też pole minowe :eviltong:

Nie wiem. Ile bym nie zrobiła zdjęć i tak zawsze "normalne" są tak mniej więcej dwa :evil_lol:

Posted

Nie wiem. Ile bym nie zrobiła zdjęć i tak zawsze "normalne" są tak mniej więcej dwa
no mam ten sam problem nie problem z minami :lol: może to jakieś podziemie genetyczne ;) te miny warunkuje ;)

Posted

może ktoś by napisał jakąś instrukcje jak fotografować staffika ? bo to się nie da tak po prostu CYK :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: najszybszy aparat nie daje rady ;)

Posted

Porterin- wszystkie staffiki robią takie głupkowate miny, ale tylko Tobie jedynej udaje się je tak perfekcyjnie uchwycić!!!!!

Moja Chruma ma całą gamę durnych wyrazów pyska, ale kiedy w końcu sięgnę po aparat wychodzi tak:

albo tak:

albo jeszcze tak:

jak widać na załączonym obrazku, do fotografowania Pigi mam więcej szcześcia...

• 2 weeks later...
Posted

Dzisiaj będzie na poważnie, bo obiekt jest poważny - Piegowata skończyła 30 kwietnia 9 lat :loveu: :loveu: :loveu: i na szczęście miewa się dobrze.

i z Maniunią :lol: , ktorą do dziś traktuje jak szczeniaka, toaletę jej robi i w ogóle :cool3:

i trochę fotek z lat minionych :loveu:

i fotki ze szczeniaczkami, szczególnię lubię to drugie - zatroskani rodzice :lol:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...