Jump to content
Dogomania

Gallery (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

Posted

Asztir dziekujemy, a rudaska to ci chyba zabiore. Jak leza razem z Cartmanem to nie wiem na ktorego patrzec :loveu:. Ksiezyc super. Jaki masz aparat?
Giovani , super psiaczki,

• Replies 3.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Payton napisał(a):
Asztir dziekujemy, a rudaska to ci chyba zabiore. Jak leza razem z Cartmanem to nie wiem na ktorego patrzec :loveu:. Ksiezyc super. Jaki masz aparat?
Giovani , super psiaczki,

Aparat to do mnie>>>???:p

Posted

Kasia całkowicie Cię rozumiem ;) na wystawie dużo osób się mnie pytało co tak z Cartmanem biegam, a ten mały się nauczył, że rano jest 40 min ćwiczeńpotem przed pracą jeszcze piłeczka, potem mąż z nimi rzuca a potem jeszcze spacer. Ostatnio liczyłam ich ćwiczenia to wychodzi 3h.
Lidio nasz aparat to Sony DSC-H5 - to mi TZ kupował po ślubie :loveu:

Posted

Vectra napisał(a):
to i czas na wiosenną Lalke :)

uhhh, jaka ona dostojna, a swieci sie jak naoliwiona. Czy Franiolek nadal tak z nia szaleje? Bo u mnie na razie ciut spokojniej. Kira przerzucila sie na przedmioty martwe :mad::mad:

Posted

[quote name='Payton']uhhh, jaka ona dostojna, a swieci sie jak naoliwiona. Czy Franiolek nadal tak z nia szaleje? Bo u mnie na razie ciut spokojniej. Kira przerzucila sie na przedmioty martwe :mad::mad:
Franiołek za martwe przedmioty naszczęście się zbyt mocno nie zabiera :mad:
on ma dwie miłości :cool3: piłke i Lalke :loveu: a najlepiej jak obie te miłości może mieć naraz :evil_lol: :evil_lol:

o tak :diabloti:

Posted

Swietne fotki Vectra jak zwykle:loveu:

Dokładnie dwa lata temy przyszedł na swiat i wyglądał jak mały błyszczący wegielek.
Nasz juz duzy " Wegielku" zyczymy Ci w dniu Twojego świeta abys zawsze był taki promienny , szczęsliwy, zawsze usmiechniety i wyważony jak teraz
bardzo Cię kochamy:) :birthday: :birthday: :birthday: :wub: :wub: :wub:
Wszystkiego naj w dniu drugich urodzin :)
:heart: :heart: :heart: :heart: :heart:

Pozdrawiamy!!!!

Posted

kilka zdjęć Jadzi z dzisiaj, ja nie wiem jak takiej czarnej plamie zrobić dobre zdjęcie, nasz drugi jasny ma kilka giga fajnych a Jadzi nie udaje się uchwycić ...

Posted

:lol: Ależ ta Jadzia urosła!!!:crazyeye:

Aby zrobić dobre zdjęcie czarnego psa, to musisz mieć "obiekt" dobrze oświetlony. Niestety przy pochmurnej pogodzie zbyt oddalony od obiektywu pies jest jedynie czarną plamą. A więc albo musisz robić zdjęcia w bliskiej odległości, albo przy dobrym nasłonecznieniu.:lol:

Posted

Albo włączyć lampę błyskową ;)

Ale piersza fotka wyszła świetna - super oddaje ekspresję ruchu Jadźki :lol:
Uwielbiam takie dynamiczne zdjęcia!

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...