Payton Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 Asztir dziekujemy, a rudaska to ci chyba zabiore. Jak leza razem z Cartmanem to nie wiem na ktorego patrzec :loveu:. Ksiezyc super. Jaki masz aparat? Giovani , super psiaczki,
CASIA&ttb Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 Dostają popalic bo inaczej w domu robia przemeblowanie... :diabloti: Asztir "prawie" pit bull jest exstra-a i potwory piekne :loveu: Pozdrawiam
wfh85 Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 "Payton" napisał(a): Doskonale "winkelungen"(nie wiem jak to przetlumaczyc) Kątowanie o ile mnie pamięć nie myli :)
Sebastian Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 Payton napisał(a):Asztir dziekujemy, a rudaska to ci chyba zabiore. Jak leza razem z Cartmanem to nie wiem na ktorego patrzec :loveu:. Ksiezyc super. Jaki masz aparat? Giovani , super psiaczki, Aparat to do mnie>>>???:p
Sebastian Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 "winkelungen"(nie wiem jak to przetlumaczyc) Winkel to kąt, więc wszystko jasne:evil_lol:
Asztir Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 Kasia całkowicie Cię rozumiem ;) na wystawie dużo osób się mnie pytało co tak z Cartmanem biegam, a ten mały się nauczył, że rano jest 40 min ćwiczeńpotem przed pracą jeszcze piłeczka, potem mąż z nimi rzuca a potem jeszcze spacer. Ostatnio liczyłam ich ćwiczenia to wychodzi 3h. Lidio nasz aparat to Sony DSC-H5 - to mi TZ kupował po ślubie :loveu:
BoJa2 Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 UUUUUU LA LA!!!!!!!!!!Jaka ona śliczna tej wiosny:loveu: :loveu:
Payton Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 Giovani napisał(a):Aparat to do mnie>>>???:p Nie ,do Asztir , bardzo wyrazne zdiecia robi :crazyeye:
Payton Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 Vectra napisał(a):to i czas na wiosenną Lalke :) uhhh, jaka ona dostojna, a swieci sie jak naoliwiona. Czy Franiolek nadal tak z nia szaleje? Bo u mnie na razie ciut spokojniej. Kira przerzucila sie na przedmioty martwe :mad::mad:
Vectra Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 [quote name='Payton']uhhh, jaka ona dostojna, a swieci sie jak naoliwiona. Czy Franiolek nadal tak z nia szaleje? Bo u mnie na razie ciut spokojniej. Kira przerzucila sie na przedmioty martwe :mad::mad: Franiołek za martwe przedmioty naszczęście się zbyt mocno nie zabiera :mad: on ma dwie miłości :cool3: piłke i Lalke :loveu: a najlepiej jak obie te miłości może mieć naraz :evil_lol: :evil_lol: o tak :diabloti:
Carbonara Posted March 29, 2007 Posted March 29, 2007 Swietne fotki Vectra jak zwykle:loveu: Dokładnie dwa lata temy przyszedł na swiat i wyglądał jak mały błyszczący wegielek. Nasz juz duzy " Wegielku" zyczymy Ci w dniu Twojego świeta abys zawsze był taki promienny , szczęsliwy, zawsze usmiechniety i wyważony jak teraz bardzo Cię kochamy:) :birthday: :birthday: :birthday: :wub: :wub: :wub: Wszystkiego naj w dniu drugich urodzin :) :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: Pozdrawiamy!!!!
dzasta Posted March 29, 2007 Posted March 29, 2007 CARBUŚ NASZ KOCHANY WĘGIELKU TO DLA CIEBIE SĄSIEDZIE KOCHANY Z OKAZJI 2 URODZINEK !!!!
Asztir Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 No prosze! Dwa lata - tak szybko leci czas :) Carbo Wszystkiego Naj! :new-bday::tort::BIG:
Agga Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 Piękne zdjęcia Zastanawiam się po jakiemu ja pisze:shake: ZDJĘCIA max 500 x 500!
AMFI Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 No maleństwo faktycznie.... piękne! Ale kto jej tak uszka przyfastrygował? :roll:
Jadwisia Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 kilka zdjęć Jadzi z dzisiaj, ja nie wiem jak takiej czarnej plamie zrobić dobre zdjęcie, nasz drugi jasny ma kilka giga fajnych a Jadzi nie udaje się uchwycić ...
Alojzyna Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 :lol: Ależ ta Jadzia urosła!!!:crazyeye: Aby zrobić dobre zdjęcie czarnego psa, to musisz mieć "obiekt" dobrze oświetlony. Niestety przy pochmurnej pogodzie zbyt oddalony od obiektywu pies jest jedynie czarną plamą. A więc albo musisz robić zdjęcia w bliskiej odległości, albo przy dobrym nasłonecznieniu.:lol:
AMFI Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 Albo włączyć lampę błyskową ;) Ale piersza fotka wyszła świetna - super oddaje ekspresję ruchu Jadźki :lol: Uwielbiam takie dynamiczne zdjęcia!
Recommended Posts