porterin Posted April 3, 2005 Posted April 3, 2005 Misiek by nie wiedział co robić? Toż on mógłby udzielać korepetycji. Dochował się chyba największej liczby szczeniąt w Polsce... No nie chcialam się już chwalić. Przecież wiecie, że mam na jego punkcie kompletnego fijola. W końcu to mężczyzna numer 1 w moim życiu.
Alicja Posted April 3, 2005 Posted April 3, 2005 Amfi to jak już będzie tak daleko to Ozzy poprosi Miśka o korepetycje/ na razie to była gra wstępna /.Ryjki cudowne , jęzorki też .Kasę na szkolenie odłożyłam to może psu się przyda ta cyfrówka/?/ .Zrobię mu galerię suczek . Pozdrawiam Ala i OZZY
Alicja Posted April 3, 2005 Posted April 3, 2005 A mi zginęły moje pościki i łapka /!/ :cry: po zmianie nicku przez Admina/ na moją prośbę/
_dingo_ Posted April 3, 2005 Posted April 3, 2005 Draka, śliczne suczki ! Tylko się nie gniewaj, ale chyba coś nie wporządku u ciebie z aparatem fotograficznym ? Dość silne zniekształcenia, coś jakby efekt "rybiego oka"... Chyba że to zamierzony efekt artystyczny ? :D
Patka Posted April 3, 2005 Posted April 3, 2005 Draka widac że przyjaźn między dziewczynami kwitnie :D Leon Piekny ryjko - nochal taki czarnusienki :D Dingo Twoja pociecha piekna rośnie :D
porterin Posted April 3, 2005 Posted April 3, 2005 A tu kolejne zdjęcie mojego młodzika: Bardzo poważny ten Twój mlodzik. :( A mi zginęły moje pościki i łapka /!/ Kryzys tożsamości trwa? Nie martw się lapki szybko odrastają. :D a tu moje dziewczyny Dla mnie te zdjęcia takie "wzniosle" są, jakby lataly, te Twoje dziewczynki :angel:
_dingo_ Posted April 4, 2005 Posted April 4, 2005 Z wyglądu może i trochę spoważniał, ale z zachowania to ciągle dzieciuch... :D A tak wygląda ten poważny-niepoważny młodzik z boku :wink:
Złośnica Posted April 4, 2005 Posted April 4, 2005 wracając jeszcze na chwilke do kokoszek i takich tam :lol: tak wygladała niemoralna propozycja dla Lugera : a tak wygladał sam Luger w jakiś czas po propozycji...nie zdradzę czy skorzystał 8)
kasiain Posted April 4, 2005 Posted April 4, 2005 Hmm po jego minie sądze że skorzystał czy nie skorzystał to i tak FAJNO było :D :lol: :lol:
Patka Posted April 4, 2005 Posted April 4, 2005 Na pierwszej fotce jaki niesmiały az łapkę uniósł tylkną lecutko :wink: a druga fota białas zdobywaca :D i jak tu nie ulec urokowi takiej mordzi :wink: piękny
Alicja Posted April 4, 2005 Posted April 4, 2005 Draka dziewczyny cud , Lukier - która mu się oprze. Wróciła moja tożsamość , ale nie pościki i łapki / !/ To znowu ja Ala i OZZY
Alicja Posted April 4, 2005 Posted April 4, 2005 Łazi te moje Ego po forum łapy i posty gubi , daty zmienia :o .No ale napisałam jeszcze raz do A , może odzyskam co moje/?/. Jako dziecko tez bardzo rozrabiałam , ale teraz to juz jestem stateczna osobą /bywa że mam śmieszne pomysły / i staram się być grzeczna :lol: taka grzeczna jak Ozzy na tym zdjęciu pt,,Pjosze,, pozdrowionka
porterin Posted April 4, 2005 Posted April 4, 2005 Hmm po jego minie sądze że skorzystał czy nie skorzystał to i tak FAJNO było Ja nie lubię niedopowiedzeń i mnie się widzi, że zdecydowanie skorzystal.
lapis Posted April 4, 2005 Posted April 4, 2005 Ona go tak bezceremonialnie kusiła, że chyba trudno było się jej oprzeć
Patka Posted April 4, 2005 Posted April 4, 2005 Alu Piekna mina ozzeggo Ty go chyba nie karmisz :wink: hi hi :wink: Piekna pogoda juz czekam na lato i urlop w ukochanej Białogórze :D A to My w ubiegłym roku :D
AMFI Posted April 4, 2005 Posted April 4, 2005 Jak ona Cię kocha, Patko! A o jakiej porze roku takie pustki na plaży w Białogórze? Może też bym się wybrała...
Alojzyna Posted April 4, 2005 Posted April 4, 2005 Ja byłam w Białogórze w środku sezonu (przełom lipca i sierpnia) i potwierdzam, że o tej porze roku są tam takie plaże. Zwłaszcza jak pogoda nie sprzyja leżeniu plackiem. Cudowne miejsce - jedna mała miejscowość na kilometry plaży. Jedynym mankamentaem dla niektórych osób jest to, że do plaży trzeba dojść spacerkiem ok. 20 min.
Alicja Posted April 4, 2005 Posted April 4, 2005 1. Ozzy próbuje wykusić od córki naszych przyjaciół grzanki /w końcu jak się idzie z wizytą to magli by poczęstować . 2.Zazdrościmy wakacji w Białogórze , nam w tym roku pozostaje Lipowa k. Żywca lub Międzybrodzie , z obu miejsc widać górę Żar 3.Nad morze jeżdzimy do Sarbinowa . 4.Cudnie wyglądacie razem . 5.Ciekawe czy nasze dziecko polubi wodę / bo pić to pije ale idzie o pluskanie . 6.Nadal nie mam moich łapek Pozdrawiam Ala i OZZY
Recommended Posts