wejherstaff Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 AMFI napisał(a):Zaraz zaraz, bo nie załapałam, mabiałaska już jakieś polskie imię??? Imienia jej nie zmienialiśmy, nazywała się BESSI i tak zostało :p
staff-ka Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 Staff-ka czyz one nie sa podobne? Payton .. nio sa masz racje ( zwłaszcza w tym ujeciu) .. nie mówie,ze nie :cool3: .. w koncu maja bardzo blisko przodka do którego sa w szczególnosci z pychola podobne obydwie.. ..Urpiska jedynie ma takie łagodniejsze rysy.. .. Acroba..Ebola coraz fajniej wyglada wg.mnie .. :multi: .. Moniko..fotki wiosenne PIĘKNE ..naprawde :crazyeye: ... Kasiu a to Bójeczka od strony tyłeczka.. ?!!!! :eviltong::eviltong: .. śliczne zdjęcia.. :loveu: .. Pozdrawiam ..
dzasta Posted March 24, 2007 Posted March 24, 2007 To i my się przypominy troszke bo bardzo dawno nas tu nie było :cool3: Zdjęcia nie za specjalne ale sprawcą było słonecko :loveu: ...i kiepski aparat :evil_lol: Pozdrawiamy :multi:
wejherstaff Posted March 25, 2007 Posted March 25, 2007 staff-ka napisał(a): Kasiu a to Bójeczka od strony tyłeczka.. ?!!!! :eviltong::eviltong: .. śliczne zdjęcia.. :loveu: .. Pozdrawiam .. Oczywiście że Bójeczka i jak się Tobie pięknie zrymowało :eviltong: A tu kolejna od strony tyłeczka - Bójeczka, tym razem znad morza ;)
Alojzyna Posted March 25, 2007 Posted March 25, 2007 Dzisiaj na Międzynarodowej wystawie w Berlinie CAYA Stawka Większa niż Życie zdobyła Res.CAJC z oceną doskonałą i pięlnym opisem w stawce 6 suczek w klasie młodzieży.:multi: :loveu: Lidio, obejrzałam filmik z prezentacji - przekaż gratulacje swojemu handlerowi :lol:
Sebastian Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 Alojzyna napisał(a):Dzisiaj na Międzynarodowej wystawie w Berlinie CAYA Stawka Większa niż Życie zdobyła Res.CAJC z oceną doskonałą i pięlnym opisem w stawce 6 suczek w klasie młodzieży.:multi: :loveu: Lidio, obejrzałam filmik z prezentacji - przekaż gratulacje swojemu handlerowi :lol: [SIZE="5"]Bravo Bravo Bravo!!!GRATULACJE!!!:multi: :multi: :multi:
Patka Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 ale mine ma nietęga podejrzewam ze ta "szafra" jej niemiła ... nieświadoma wielkiego sukcesu młódka - olbrzymie gratki :multi:
CASIA&ttb Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 mój potworek 3 miesiące po sterylce tak sie prezentuje :) :loveu:
Alojzyna Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 Patka napisał(a):ale mine ma nietęga podejrzewam ze ta "szafra" jej niemiła ... nieświadoma wielkiego sukcesu młódka - olbrzymie gratki :multi: Owszem, stoi tutaj jak siódme nieszczęście, ale na filmie prezentowała się super profesjonalnie...
Sebastian Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 Casia_i_Figa napisał(a):mój potworek 3 miesiące po sterylce tak sie prezentuje :) :loveu: Jaka figura!!!UUUUU:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:
CASIA&ttb Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 troche tucze ja zeby miała siłe pracować na treningu a efekty widać:) krótki filmik z korbiszonem na kijka http://sorlimhal.wrzuta.pl/film/p6cEeS08cE/ (czarna cała i zdrowa po zabawie) http://sorlimhal.wrzuta.pl/film/buFWgAVvav/ mała próbka tego na co ja stać-kijek na wysokosci około 2m
strumyk Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 Alojzyna napisał(a):Dzisiaj na Międzynarodowej wystawie w Berlinie CAYA Stawka Większa niż Życie zdobyła Res.CAJC z oceną doskonałą i pięlnym opisem w stawce 6 suczek w klasie młodzieży.:multi: :loveu: GRATULACJE !!!!! Lidio, obejrzałam filmik z prezentacji - przekaż gratulacje swojemu handlerowi pokazcie, pliiizz
Sebastian Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 strumyk napisał(a):GRATULACJE !!!!! pokazcie, pliiizz Ja też chcę zobaczyć!!!:p
CASIA&ttb Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 to jeszcze fota "brata"(adoptowanego z wałbrzyskiego schronu) czarnej Magnum w całej okazałości
CASIA&ttb Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 Patka napisał(a):widze ze z chłopakiem też ostro pracowałaś :razz: chłopczyk przy czarnej nie ma spokoju wiec i lepiej wygląda :razz:
Vectra Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 Alojzyna napisał(a):Dzisiaj na Międzynarodowej wystawie w Berlinie CAYA Stawka Większa niż Życie zdobyła Res.CAJC z oceną doskonałą i pięlnym opisem w stawce 6 suczek w klasie młodzieży.:multi: :loveu: Lidio, obejrzałam filmik z prezentacji - przekaż gratulacje swojemu handlerowi :lol: Wielki brawa dla Cayi :multi: :multi: :multi::loveu:
Sebastian Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 Lambi napisał(a):witamy:lol: :lol: Cóż za śliczna parka:loveu: ja chcę jeszcze!!!Więcej fotek!!!:mad:
Payton Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 Vectra napisał(a):Wielki brawa dla Cayi :multi: :multi: :multi::loveu: Dziekujemy serdeczie, Alu tobie rowniez a przedewszystkim za wstawienie , ja jakos nie moge sie ostatnio wyrobic, az mi wstyd :oops:. Zamierzalam to zrobic teraz, ale sie ucieszylam, ze mnie wyreczylas. Dodam tylko opis bo jestem bardzo dumna z mojej dziewczynki. Sedziowal niemiecki sedzie pan Nemitz i napisal :15 miesieczna suka, bardzo typowa z bardzo ladna sucza glowa. Prawidlowy zgryz. Bardzo ladny kark i linia plecow. Doskonale "winkelungen"(nie wiem jak to przetlumaczyc) Bardzo plynnie i zywo poruszajaca sie. Suczka pokazala sie bardzo dobrze.:loveu:
Payton Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 Alojzyna napisał(a):Owszem, stoi tutaj jak siódme nieszczęście, ale na filmie prezentowała się super profesjonalnie... bo to zdiecie robione bylo na koniec, ona miala juz wszystkiego serdecznie dosc, bylismy oceniani na samym koncu czyli ok. 16:00 a innych zdiec nie mam bo sie musze chowac :cool1:. Jak mnie nie widzi to sie pieknie prezentuje :evil_lol: leb do gory ,wyprostowana , bo pan sie pyta : Cayusia gdzie jest pancia ? no to ona leb do gory i wyglada :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Payton Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 Giovani napisał(a):Ja też chcę zobaczyć!!!:p :razz::razz::razz: nie wiem gdzie to Ala umiescila :shake:. A ja nie wiem jak
Asztir Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 No to wielkie brawa dla Cayi!!! :multi::multi::multi: :loveu: Kasia i Figa - psy pięknie wyglądają! Nieżle im dajesz popalić ;) a my na wiosennie :D przywitaliśmy ten piękny świat w Soli na wypadzie :D wypad był z kotem oczywiście - tak się kończą u nas imprezy ;) wiem, że to nie pit bull ale nie dużo mu brakuje ;) zabawa albo sen... najpiękniejszy księżyc :) i kochany motylek
Recommended Posts