staff-ka Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 Sto lat zycia dla Bamberka Niech nam z ringu gniewnie zerka Niech Twe dzieci siegna Champów Przed Cacibami nie brak odstepów Zawsze doskonały , nigdy zera Wszakże mój ojciec - Victory M. Pullera Z pedigree dumnie spoziera Rep, ikona ,trudny orzech. Ma mamusia to buldożer Luna Lusta Victora chciała To sie mnie tu doczekała I tak 6 lat zyje sobie Bej czy Babej we własnej osobie Długiego miłego życia Ful suniek do pokrycia Dużo zdrówka i radości Zero gniewu i złości Wygodnych miękich poduszek Moc do wylizywania uszek Co by Pańcia Cię kochała i nigdy na BABEJA nie krzyczała PIĘKNEEE :loveu::loveu::loveu: Nawet nie wiecie jak jest nam miło .. a Bamber nawet nie wie jakich ma zdolnych Dziadków i Przyjaciól :multi::multi: a ja się zastanawiałam czyje urodziny Misiek świętował, że wyglądał jak wyglądał - teraz już jasne, tylko daty mu sie troche pokopały :eviltong: Wszystkiego najlepszego- dziękuje sam SYN.. :eviltong: - hahahahaha ..a widzisz..dziś miałam troszkę więcej czasu..to poczytałam co nieco , o Miśku też :evil_lol: :lol::lol: Podoba mi sie bardzo główka Twej suczki Lambi ... Urocze fotki Kasiu.. dziewczyny w róznych kolorach :loveu: A ja odkopałam własnie ..jakis folder z cyklu "mordowanie suczy" :mad: no i tak to wyglądało.... - zawsze zaczyna sie od gonitwy w "misz-maszu" za piłeczką ... a pozniej to juz tylko.. - ech z tymi czarnymi pieronami.. nie ma szans normalnie..:p ale kiedys trzeba sie "odgryżc" :diabloti: Pozdrawiamy ;)
porterin Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 dzisiaj na patelnie wzięłam Peny oczywiście Misiek też się załapał :loveu:
Carbonara Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 jak wiosna przychodzi to i po psiakach od razu widac jakie maja usmiec hniete mordki :) a Misiek to jak zwykle odpowiednia poza :):loveu:
staff-ka Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 Tak wiosna , wiosna,wiosna .. .. :multi::multi: - Młody na swoim PUNKCIE OBSERWACYJNYM .. :evil_lol: i w przelocie.. -a to juz rozpromieniona Urpiśka .. :lol: - i w przelocie ... :evil_lol::evil_lol: ;)
Patka Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 bardzo chora Lilith życzy Wam wszystkim wiele zdrówka i obyście jak najdłuższej mogli być razem ....
Alojzyna Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 Trzymamy kciuki za Lilith :kciuki: i życzymy zdrówka :buzi:
dzasta Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 Lilth Kochana Nasza Krówko trzymamy mocno kciuki i trzymac nie przestajemy :kciuki:
Carbonara Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 Litlih jestesmy z Toba, kochany czerwony nosie:buzi:
strumyk Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 Trzymaj sie chorasku. Na pocieche ciocia-klocia z ulozonymi cycuchami :)
Payton Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 [quote name='staff-ka'] -a to juz rozpromieniona Urpiśka .. :lol: ;) Staff-ka czyz one nie sa podobne?
acroba Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 Pokazemy jak wyglada troche podrosnieta Ebola zwana Ebcią: Ebcia poważna: Ebcia krzesełkowa: Ebci ZEW NATURY
BoJa2 Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 Ebcia krzesełkowa jest śliczna:loveu: Dzisiejsza solenizantka: Dulka -Bulka
Dag Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 [quote name='acroba'] Ebcia krzesełkowa: tia... widać, że to pół-siostra Chrumy:evil_lol: Że ona niby co? Wyje? Czy tak gamoniowato wygląda jak szczeka???:crazyeye:
acroba Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 Dag napisala: tia... widać, że to pół-siostra Chrumy:evil_lol: Tia...i wszystkie tak siadaja..tylko nie te co ja mam ,a tak mi sie podoba taka oklapicha:lol: Że ona niby co? Wyje? Czy tak gamoniowato wygląda jak szczeka???:crazyeye: Pwnie ze wyje...;) One wszystkie wyja do ksiezyca... W sumie to zapytac wlascicieli musze ale interpretacja z wyciem bardzo mi sie podoba. :evil_lol: Hugo-Kochaś napisal: Dzisiejsza solenizantka: Rozumiem ze Dulka wpatrzona w torcik? :cool3: :new-bday::tort::BIG: Wszystkiego Najlepszego dla Dulci,grzecznego i poslusznego Pana :lol:
AMFI Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 Z okzji pierwszego dnia wiosny zrobiłam porządek w aparacie i znalazłam takie oto wiosenne fociątko: oraz kilka innych m. in. stare zdjęcia naszej Taszki: smaczny sen... zabawy z Bunią mamunią: oraz mordowanie staffika: sprawcą była labradorka całkiem jeszcze niedorosła ale pełna werwy: to właściwie jaka była komenda? siad czy waruj? wiosenne pozdrowienia z Bullerbyn :lol:
Sebastian Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 [SIZE="5"]Tiotia Amfi dawaj więcej, ciudownie się zrobiło :loveu: :loveu: :loveu:
AMFI Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 A Ty co tak zdziecinniałes??? Upiłeś się na wagarach???:evil_lol: no to troche z galerii, wiosna (ubiegłoroczna) ciąg dalszy... wiosna! wiosna! wiosna!!! :multi:
wejherstaff Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 O jak tu wiosennie :loveu: AMFI śliczne te kwiatuszki :multi: , moje ubiegłej wiosny wyglądały tak
wejherstaff Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 No i żeby nie było, że to galeria tylko wiosenna to -
Carbonara Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 oj piekne te wiosenne zdjatka :) az człowiek sie miło nastraja :):cool3:
AMFI Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 Oj Kasia z tymi kwaiatuszkami to mi coś na ściemę wygląda, bo przypominają jesienne marcinki, ale za to ten czarny staff-kwiatuszek.... patyk w paszczy, rozwiane ucho...ach, to dopierpo wiosna którą kocham....!!! :loveu:
wejherstaff Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 [quote name='AMFI']Oj Kasia z tymi kwaiatuszkami to mi coś na ściemę wygląda, bo przypominają jesienne marcinki, ale za to ten czarny staff-kwiatuszek.... patyk w paszczy, rozwiane ucho...ach, to dopierpo wiosna którą kocham....!!! :loveu: Ojojoj ale się mi namieszało :oops:, faktycznie jesienne ;) No to jeszcze z serii staff-wiosna :loveu: lub staff-kwiatuszek, jak kto woli :eviltong:
AMFI Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 Ale ona jest sliczna na tej ostatniej fotce!!! Zaraz zaraz, bo nie załapałam, mabiałaska już jakieś polskie imię??? Wyglada na całkiem masywną dziewczynkę - fajowo macie, u mnie Bunia taka samotna...:placz:
Sebastian Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 Ja wiosnę na niedzielę zamówiłem, więc dołączę niebawem:lol:
Sebastian Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 Ja wiosnę na niedzielę zamówiłem, więc dołączę niebawem:lol:
Recommended Posts