Patka Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 porterin Ty sie lepiej przyznaj :evil_lol: ale widać, ze cokolwiek pobiera daje mu to dużooo szczęścia :lol:
strumyk Posted February 28, 2007 Posted February 28, 2007 Patka napisał(a):porterin Ty sie lepiej przyznaj :evil_lol: ale widać, ze cokolwiek pobiera daje mu to dużooo szczęścia :lol: ohh, moc sie tak wyluzowac ... ;-)
AMFI Posted February 28, 2007 Posted February 28, 2007 strumyk napisał(a):ohh, moc sie tak wyluzowac ... ;-) nic tylko trzeba na te pola Port Erinowe sie wybrać .... widać tam zioło jakoweś szczęście i luz dajace uprawiają....:loveu:
porterin Posted February 28, 2007 Posted February 28, 2007 AMFI napisał(a):nic tylko trzeba na te pola Port Erinowe sie wybrać .... widać tam zioło jakoweś szczęście i luz dajace uprawiają....:loveu: o tak :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: , jak cholera :eviltong:
staff-ka Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 Nasz NAJUKOCHAŃSZY :loveu::loveu: pierwszy Staszek .. Rapid Shot Buldożer - sławetny BAMBER :razz: dokładnie wczoraj (05.03) w doskonałej formie i kondycji jak i sile witalnej ,jako dumny ojciec i dziadek skończył 6-ść lat .. dziękujemy przede wszystkim losowi (to cała historia) ,że Go mamy :multi::multi: :cool3: - no to patrzę w przyszłość i "gonię" jak i będę gonił ( mam wielką nadzieję ) następne 6-ść lat.. ;);) Pozdrawiam :razz:
Vectra Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 sto lat dla Bambera i kolejnych 6 lat życzymy i dla przypomnienia kilka Lalek ;)
Asztir Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 :Rose::new-bday::BIG: Wszystkiego co najlepsze dla Bamberka :D Jeszcze wielu wspaniałych chwil w jego psio-ludzkim stadzie! :razz: My też wpadamy bo pogoda dopisuje :D psy są sszczęśliwe i ja też :D
Patka Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 sto lat w zdrówku i wielu pięknych potomków :Rose::tort:
BoJa2 Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 dla BAMBERKA wszystkiego naj,naj:BIG: :laola: :cunao: Dulka też korzysta z pieknej pogody
dzasta Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 Wszystkiego naj Bamberku a to dla Ciebie Asztir ale Caytuś już duży i potężny :loveu: Fajnie razem z loona wyglądają :loveu:
Carbonara Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 ;) Sto lat zycia dla Bamberka:multi: Niech nam z ringu gniewnie zerka:razz: Niech Twe dzieci siegna Champów:cool3: Przed Cacibami nie brak odstepów:p Zawsze doskonały , nigdy zera Wszakże mój ojciec - Victory M. Pullera Z pedigree dumnie spoziera Rep, ikona ,trudny orzech. Ma mamusia to buldożer Luna Lusta Victora chciała:oops: To sie mnie tu doczekała I tak 6 lat zyje sobie;) Bej czy Babej we własnej osobie :):loveu: :hand: :new-bday: Wszystkiego najlepszego dla Bamera Maslaka zyczy Carbo i Tashkla wraz z opiekunami :)
Sebastian Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 [SIZE="5"]My również przyłączamy się do życzeń! Wszystkiego naj, naj, naj!!!Bamberowi sił, zdrowia i wielu wspaniałych chwil z pańciunią:loveu: :loveu: :loveu: !!! :new-bday: :new-bday: :new-bday:
Justuss Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 Bejo-Babejo wszystkiego naj, naj, najlepszego z okazji Twoich 6-stych urodzinek :BIG: :tort: ....a przede wszystkim świetnej kondycji oraz doskonałego zdrowia....:new-bday: :new-bday: :new-bday: [SIZE=3]z całego serducha życzą synek Pita, wnuczka Dżuna, "braciszek" Penio oraz Justyna i Daniel..:laola: Pozdrawiamy serdecznie i przesyłamy buziaki kochanemu solenizantowi...:buzi: P.S. Carbonara- super wierszyk...:thumbs: :thumbs: :thumbs:
AMFI Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 Najlepsze życzonka dla BAMBERKA od całej załogi z Bulerbyn :knajpa: Twoje zdrowie Beju !!!
hun Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 Długiego miłego życia Ful suniek do pokrycia Dużo zdrówka i radości Zero gniewu i złości Wygodnych miękich poduszek Moc do wylizywania uszek Co by Pańcia Cię kochała i nigdy na BABEJA nie krzyczała Życzenia zasyłają:multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: Babcia Buldożer,Dziadziuś Hun i Mamuśka LUŚKA z całą psią rodzinką:tort: :new-bday:
porterin Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 ja nie mogę, ale poezje :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: a ja się zastanawiałam czyje urodziny Misiek świętował, że wyglądał jak wyglądał - teraz już jasne, tylko daty mu sie troche pokopały :eviltong: Wszystkiego najlepszego :multi:
dzasta Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 Lambi napisał(a): Lambi piękna dziewczynka :loveu: Czy to Port Erinka jak mniemam ?
Lambi Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 dzasta napisał(a):Lambi piękna dziewczynka :loveu: Czy to Port Erinka jak mniemam ? Dziękuję:lol: tak to Port Erinka.
dzasta Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 Widać że jest made by Port Erin :) I tutaj pozdrowionka dla Port Erin i całej brygady Czarnuchów ze szczególnym uwzględnieniem mojego ulubieńca VMP :loveu:
wejherstaff Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 A jak Wam się moje dziewczyny podobają :loveu:;)
dzasta Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 Wejherstaff dziewczynki jak malowane :) Bessi jest urocza i nadal jestem pod jej wielkim wrażeniem :loveu: A Mamusia Lusia widac że już wraca do formy :loveu: No a o Bójce też nie zapomne i Ty Kasiu najlepiej wiesz jak nam się ta Twoja Dziewuszka bardzo podoba :loveu:
Recommended Posts