Jump to content
Dogomania

Gallery (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

• Replies 3.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Carbonara napisał(a):

:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:
boskie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
prawdziwy angielski robotnik, czy tam marynarz :)

Posted

Strumyk dokładnie to samo zdjęcie chciałam skopiować :D jest rewelacyjne :D a w ogóle super pomysła z zaprzęgnięciem psa do ciągnięcia :D Ja moją Loone ostatnio trenowałam i zobaczyła auto i razem z oponą dała długą przez ogród, opona zatrzymała się na drzewie a szelki skórzane się rozpadły a Loona oczywiście pobiegła dalej :mad:

Posted

Asztir napisał(a):
Ja moją Loone ostatnio trenowałam i zobaczyła auto i razem z oponą dała długą przez ogród, opona zatrzymała się na drzewie a szelki skórzane się rozpadły a Loona oczywiście pobiegła dalej :mad:

:megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin:

carbonara - fotka Carbo z Julką debesciarska!!! Ale facetowi się głowa wypełniła:crazyeye: a ta fotka jak razem "tańczą" :evil_lol: boskie spacerki!

Posted

Carbonara napisał(a):
Przepraszam ze zasypie fotkami ale udzieliło mi się od Pani zimy :)

carbowiec i Taszunia w zimowej aurze:) i nie tylko....

Carbowiec wygląda przecudnia :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: i już jest u mnie na tapecie, mam nadzieję Justynko że nie masz nic przeciw :mad:

A fotka z Julcią poprostu powalająca :loveu::loveu: :multi::multi::multi: aż się uśmiałam.

Prosimy o częstsze zasypywanie takimi fotkami :loveu:

Posted

heheh Ozzy wyglada jakby spiewał Dulce do ucha serenade zimową:):loveu: :loveu: :loveu: a Lila jak zwykle- emanuje od niej spokój nawet przy gryzieniu zimnych badyli :)

Przy okazjo przedstawiam staffika który dołaczył do nas na krótko zwany jest Big white Laponczyk :)

i z Jula

Carbo bardzo przyglądał sie nowemu koledze i musiałam pilnowac żeby go nie ...obsiusiał bo wielka miał ochote :):p

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Pozdrawiamy :)

Posted

- nie no REWELACJA :loveu::loveu: ... :lol:

Skoro Wszyscy sa na topie "białego szaleństwa" ..to i my troszke..hmm tzn.jak zwykle raz a porządnie :oops: .. dokleimy .. jak to "wykorzystywalismy" śnieg ..który spadł.. i był..no własnie był.. :roll:

Babej Młody Zołzi Dusia

- dziewczyny

- nio i po spacerze :evil_lol:

Kolejny snieg ..hmm ..niewiadomo kiedy ,a po polach ..bardzo niewygodnie biega sie w błotku.. :shake:

Pozdrawiamy ..

Posted

Dingo te oczy mówią wszystko :lol: ja już czasem nie patrze bo potem to wychodzi tak:

ta miłość jak widać ukierunkowana była bardziej na ciastko :evil_lol: ale ostatecznie poszedł wkońcu spać

psy kochają ten fotel i walczą o niego zaciekle ;)
zaczyna się tak:

a kończy tak :evil_lol:

Posted

ma już 9 miesięcy więc łapię się raczej tu niż do szczeniaków - prosto z Nowego Yorku - Van Hooligan Port Erin

no, nie wiem co on je, ale chyba stołuje się w McDonaldzie :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...