Carbonara Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 Przepraszam ze zasypie fotkami ale udzieliło mi się od Pani zimy :) carbowiec i Taszunia w zimowej aurze:) i nie tylko....
strumyk Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 Carbonara napisał(a): :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: boskie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! prawdziwy angielski robotnik, czy tam marynarz :)
Asztir Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 Strumyk dokładnie to samo zdjęcie chciałam skopiować :D jest rewelacyjne :D a w ogóle super pomysła z zaprzęgnięciem psa do ciągnięcia :D Ja moją Loone ostatnio trenowałam i zobaczyła auto i razem z oponą dała długą przez ogród, opona zatrzymała się na drzewie a szelki skórzane się rozpadły a Loona oczywiście pobiegła dalej :mad:
AMFI Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 Asztir napisał(a):Ja moją Loone ostatnio trenowałam i zobaczyła auto i razem z oponą dała długą przez ogród, opona zatrzymała się na drzewie a szelki skórzane się rozpadły a Loona oczywiście pobiegła dalej :mad: :megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin: carbonara - fotka Carbo z Julką debesciarska!!! Ale facetowi się głowa wypełniła:crazyeye: a ta fotka jak razem "tańczą" :evil_lol: boskie spacerki!
wejherstaff Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 Carbonara napisał(a):Przepraszam ze zasypie fotkami ale udzieliło mi się od Pani zimy :) carbowiec i Taszunia w zimowej aurze:) i nie tylko.... Carbowiec wygląda przecudnia :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: i już jest u mnie na tapecie, mam nadzieję Justynko że nie masz nic przeciw :mad: A fotka z Julcią poprostu powalająca :loveu::loveu: :multi::multi::multi: aż się uśmiałam. Prosimy o częstsze zasypywanie takimi fotkami :loveu:
porterin Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 normalnie, nie wiem jak określić to zdjęcie:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: , jest super.
wejherstaff Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 Zdjęcie powinno być zatytułowane: Piękna i Besia ;) :loveu:
Patka Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 Takie ładne te foty że aż wstyd wklejac :) smaczne zimowe badyle ...
Carbonara Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 heheh Ozzy wyglada jakby spiewał Dulce do ucha serenade zimową:):loveu: :loveu: :loveu: a Lila jak zwykle- emanuje od niej spokój nawet przy gryzieniu zimnych badyli :) Przy okazjo przedstawiam staffika który dołaczył do nas na krótko zwany jest Big white Laponczyk :) i z Jula Carbo bardzo przyglądał sie nowemu koledze i musiałam pilnowac żeby go nie ...obsiusiał bo wielka miał ochote :):p :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Pozdrawiamy :)
wfh85 Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 Aaaaaale głooooooowa!!! Są już chętni do krycia tym reproduktorem? ;)
Sebastian Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 [quote name='Hugo-Kochaś']czyli Dulka i Ozzy Jaka śliczna parka mmmm....:loveu: :loveu: :loveu:
Sebastian Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 [SIZE="5"]Carbo, normalnie full wypas!!!:lol:
porterin Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 nie mogę, trzeba się spieszyć, bo jak przyjdzie odwilż, to reproduktor się rozpłynie :evil_lol:
staff-ka Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 - nie no REWELACJA :loveu::loveu: ... :lol: Skoro Wszyscy sa na topie "białego szaleństwa" ..to i my troszke..hmm tzn.jak zwykle raz a porządnie :oops: .. dokleimy .. jak to "wykorzystywalismy" śnieg ..który spadł.. i był..no własnie był.. :roll: Babej Młody Zołzi Dusia - dziewczyny - nio i po spacerze :evil_lol: Kolejny snieg ..hmm ..niewiadomo kiedy ,a po polach ..bardzo niewygodnie biega sie w błotku.. :shake: Pozdrawiamy ..
Alojzyna Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 Na przedzie pędzi Rudolf z czerwonym nosem, potem cały zaprzęg, a gdzie sanki Świętego Mikołaja? :lol:
_dingo_ Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
Asztir Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 Dingo te oczy mówią wszystko :lol: ja już czasem nie patrze bo potem to wychodzi tak: ta miłość jak widać ukierunkowana była bardziej na ciastko :evil_lol: ale ostatecznie poszedł wkońcu spać psy kochają ten fotel i walczą o niego zaciekle ;) zaczyna się tak: a kończy tak :evil_lol:
Alojzyna Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
Patka Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 Asztir to sie nazywa cała masa milosci :evil_lol:
porterin Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 ma już 9 miesięcy więc łapię się raczej tu niż do szczeniaków - prosto z Nowego Yorku - Van Hooligan Port Erin no, nie wiem co on je, ale chyba stołuje się w McDonaldzie :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
Carbonara Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 heheheh nie no pojechac do Nowego Yorku i nie zjesc ich rdzennej kuchni :cool3: hihihi ale psiak bardzo fajny i ta główka super:loveu:
zlodziej_czasu Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 Czy oni nie mają ze sobą czegoś wspólnego ? :) Fotki słabej jakości ale słabe warunki świetlne jak na ten pykacz zdjęc.
Recommended Posts