Jump to content
Dogomania

Gallery (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

Posted

hhhe nie moge boskie te fotki Asztir...usmiałam sie strasznie:):lol: :lol: :lol:
Wejherstaff urocze zdjęcie dziewczynek a Bójka pozuje jak prawdziwa modelka )

• Replies 3.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Alojzyna napisał(a):
boskie zdjęcie :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ciekawa jestem dlaczego ten kot jest taki zmęczony :lol:

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:mnie ta fota wyłożyła na łopatki:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Skoro choć troszkę "zasypaliscie" kolorami jesieni ( rudy,zółty ;) ) ..to dorzucamy jeszcze czerwony :eviltong:
Relaksujaca się "czerwona gwiazda" :cool3:

Pozdrawiamy w Nowym Roczku :multi:

Posted

ale piękne cycochy:lol: :loveu: :lol:

co za szaleństwa były u ciebie w noc sylwesrtową, skoro jeszcze dwa dni później psy były takie zmęczone?:evil_lol:

Posted

Ach, jakie rozpustne lenistwo....:evil_lol:

Ciekawa jestem co za larwy powije moja ruda ulubienica, zapewne rude, może w białe łatki....;)

Posted

Sliczne dziewczynki.A tej rudej to biustonosz trzeba ubrac :evil_lol:
A gdzie wy siedzicie jak sie te wszystkie kanapowce tak rozwalaja? :evil_lol::evil_lol:
.
Alojzyna ,Caya jest faktycznie bardzo podobna do Ayki.Cieszy mnie to :loveu::loveu:
A Alfka na tym pierwszam zdieciu , to do odlotu sie zbiera??:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Patka napisał(a):
sliczne potworki :loveu:

Potworki mają ADHD i ciężko zrobić im cos normalnego :mad: ,Piękny(Magnum) to bida schroniskowa od 3 miesięcy u mnie,a Bestia(Figa) to moja suczynka od szczeniaka u mnie :loveu: -to pierwsze foty Bestii po sterylce więc forma jej to tragedia :shake: .

Posted

Czy Figa jest pitka??? Ma piekna masc, niespotykana u bullowatych (no moza poza samymi bullami), a Piekny...jest faktyczniepiekny - super ze udalo Ci sie uratowac takiego kapitalnego psiaka! Mina bardzo powazna, imponujaca wrecz! :razz:

Posted

AMFI napisał(a):
Czy Figa jest pitka??? Ma piekna masc, niespotykana u bullowatych (no moza poza samymi bullami), a Piekny...jest faktyczniepiekny - super ze udalo Ci sie uratowac takiego kapitalnego psiaka! Mina bardzo powazna, imponujaca wrecz! :razz:

Figaś to pitka-typowo spotrowa sucz teraz w tragicznym stanie po 2 operacjach w ciągu tygodnia i 2 dni temu ściągniętych szwach :-( ,a Piękny to synek Piotrusia Pana z Wiślanego Portu.

Piękny 3 miesiące temu wyglądał tak :angryy:

Posted

stara ale jara :evil_lol: dawno nie zagladałam do galerii

słodkie lenistwo .... nie zna granic (ale mrówkojad jej z kufy wyszedł na focie)

Posted

Dulka jest swietna:loveu: :loveu: :loveu: i jaka zaradna dziewczynka:lol: ;)

a tu nasza dziewczyna rozkoszujaca sie styczniowym zamglonym " wiosennym " lasem :)

i na koniec Carbowiec dla którego istnieje tylko piłeczka w reku pana:evil_lol:

Posted

Carbonarastaff bosskie fotaski :loveu:
A Taszka sie super rozwija :loveu: Bardzo mi sie dziewuszka podoba :loveu:
No juz nie wspomne o moim odwiecznym el favorito Carbo :loveu:
Po prostu mnia Justynko i tylko takie staszki schrupac :evil_lol:

Posted

Oj Carbonara, udała Ci się ta snieżna panienka.... ale i tak mój zięć najpiękniejszy :loveu:

a na kogo te straszne zeby????

a to, Bunia nie chce się podzielis z córeczka pysznym uszkiem....

Posted

Amfi, zglos ja koniecznie do reklamy pasty do zebow :evil_lol::evil_lol:. a zieciulek no no piekny chlopak. Dziewczynka tez slicznotka.

Hugo Kochas; Dulka jest super ,gotuje, sciela luzko, no to teraz czekamy na miotle niech jeszcze pozamiata :lol: Strasznie pracowita dziewczyna.:roll:
Ja tam wole jak piekna Lilith pod kolderka polezec.:diabloti:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...