forgeta Posted December 15, 2006 Posted December 15, 2006 [quote name='Patka']odpoczywamy w zimowe wieczory Patko, czy te Twoje zwierzaki czasem zmieniają pozycję z leżącej na chodzącą?
iskierka Posted December 15, 2006 Posted December 15, 2006 [quote name='Patka']odpoczywamy w zimowe wieczory Cukiereczki! Moje niunie też tak puniają. :loveu: :loveu: :loveu:
Nela Posted December 15, 2006 Posted December 15, 2006 Patka !!! Superanckie to twoje zdjecie !!:loveu: :loveu: a ja sobie pozwole wam pokazac zdjecia z jednej hodowli, ktore znalazlam na belgijskim forum !! rodzinka ich sklada sie z 14 fafiorow :-o i dwoch molosow !!!! :-o oto oni spacerek po okolicy !! odpoczynek przy kominku niezle nie??!! :loveu: :evil_lol:
Nela Posted December 15, 2006 Posted December 15, 2006 a tutaj podaje linka do tego forum !! http://smallcomics.superforum.fr/index.htm a tutaj jest adres hodowli http://www.delavauxoise.com/
Patka Posted December 15, 2006 Posted December 15, 2006 Patko, czy te Twoje zwierzaki czasem zmieniają pozycję z leżącej na chodzącą? czasem tak wystarczy kliknąc w banerek by je zobaczyć :) nela fotki z tej hodowli niesamowite :multi: boski team :cool3:
Asztir Posted December 18, 2006 Posted December 18, 2006 Patka masz niesamowitego kota :loveu: a to moje potworki ;)
CASIA&ttb Posted December 18, 2006 Posted December 18, 2006 ...czemu nas budzisz babo nie widzisz że śpimy... :)
AMFI Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 Vectra, to chyba ostatnie błogie chwile spokoju....:diabloti::razz::cool3: robisz piękne fotki!!!:thumbs:
Asztir Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 hihi nie ma to jak w łóżeczku :evil_lol: nasz Cartman za to dostał kubraczek :evil_lol: Panie strzeżcie się nadchodzi gangsta Cartman :cool3: ;)
Payton Posted December 26, 2006 Posted December 26, 2006 Poniewaz jutro rano wyjezdzamy i wracamy dopiero 29 grudnia , a za nic w swiecie nie chcielibysmy sie spoznic z zyczeniami urodzinowymi dla Cartmanka, wiec juz dzisiaj jubilatowi gratulujemy: Z OKAZJI 1 URODZIN ZYCZYMY KOCHANEMU CARTUSIOWI MASE KOSTEK ,SMAKOLYOW I CUDOWNEGO PSIEGO ZYCIA. :new-bday::BIG::tort: Lidia z rodzina i Caya
Asztir Posted December 26, 2006 Posted December 26, 2006 Po prostu nie mogę się napatrzeć :loveu::loveu::loveu: My również życzymy wielu kochanych i ciekawych chwil z Cayą , wielu kochanych buziaków i udanego podboju ringów ;)
Alojzyna Posted December 27, 2006 Posted December 27, 2006 Mnóstwa powodów do merdania ogonkiem w DNIU PIERWSZYCH URODZIN dla Cayi i Kajtka
dzasta Posted December 27, 2006 Posted December 27, 2006 Caya i Cartuś Wszystkiego naj kochane mordeczki Kosteczkowego tortu I masy najwspanialszcyh psich prezentów
Payton Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 Serdecznie wszystkim dziekujemy :loveu::loveu::loveu:
Carbonara Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 Sylwestrowa nietuzinkowa pogoda skłoniła nas do zdjatek:):evil_lol: i uparło sie towarzystwo na ten krawęznik:) Pozdrawiamy i zyczymy wszystkim świetnej zabawy sylwestrowej :) :cool3: :cool3: :cool3: :smilecol: :laola: :beerchug: :beerchug: :beerchug:
ola i zoe Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 lala cudowna, ohlala jaka classa :razz: :loveu: :loveu: :loveu: i moj ulubiony carbo, ale ladny!!! musze ci ukrandac te zdjecia justyna:cool3: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Wesolych swiat dla wszyskich !!!! ;)
dzasta Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 [quote name='Carbonara'] :laola: :beerchug: :beerchug: :beerchug: Och te moje sąsiady :loveu: Pięknoty moje kofane :loveu: Jutro jak się uda takowe zrobić to wstawie foteczki z naszego wspolnego staffikowego Sylwestra :) Pozdrawiamy i życzymy niezapomnianej Sylwestrowej Zabawy :cool3:
Justuss Posted January 2, 2007 Posted January 2, 2007 Na poczatku spóźnione, ale szczere zyczenia urodzinowe dla bliźniaków- Cayi i Cartmana...:tort: :new-bday: Justynka piękne fotki :loveu: Tasha świetnie się rozwija, a z Carbowca coraz ładniejszy chłopak się robi..:thumbs: :thumbs: :thumbs: -buziaki dla Twojej przeuroczej dwójki...:buzi: A teraz my się troszke pokażemy....13-sto miesięczny Zołziszon (Qeentesencya Nefretette Staff-Ka fci)...;-) Pozdrawiamy serdecznie...!!!!
dzasta Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 Zołziszon się pięknie rozwija i super prezentuje :loveu: Naprawdę super sunia Justynko a ja życzę jej żeby dalej tak szalała na ringach :razz: bo idzie jak prawdziwy pieron :evil_lol:
Payton Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 Justuss dziekujemy serdecznie. Ale sie ta Zolzia rozrosla. A jaka powazna mina. Sliczna dziewczyna :p A tu nasze "malenstwo"
Asztir Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 Noworoczne szaleństwa Cartmana, Loony i ... Leona zawodowca :D
wejherstaff Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 Przypominamy się z naszymi potforkami :lol: Co prawda słoneczka o tej porze mało, ale miło popatrzeć jak się wygrzewają bestie w słońcu :lol:
Alojzyna Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 boskie zdjęcie :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ciekawa jestem dlaczego ten kot jest taki zmęczony :lol:
Recommended Posts