agastaffbull Posted November 4, 2006 Posted November 4, 2006 Lekko spóźnione, ale najszczersze urodzinowe życzonka dla Lapiska od jego starszego brata Yuko!:lol: :lol: :lol:. Serdeczne pozdrowionka także dla Beatki Lapisowej!
Patka Posted November 7, 2006 Posted November 7, 2006 a to moja królewna cierpi ;) z kotkiem i sama ;)
acroba Posted November 7, 2006 Posted November 7, 2006 Patka...one sa piękne. Nie wiem czemu ale jakos bardzo lubie ta Twoja krówkę. Pomiziaj ją ode mnie i za zdrówko kciuki trzymam.
Patka Posted November 8, 2006 Posted November 8, 2006 Patka...one sa piękne. Nie wiem czemu ale jakos bardzo lubie ta Twoja krówkę. Pomiziaj ją ode mnie i za zdrówko kciuki trzymam. acroba dziękujemy :) że tak sie wyraże :lol: Wiesz obiektywnie rzecz biorąc to dziwny pies jest .... i chyba dlatego najczęsciej ludzie maja do niej słabosć .... zdrowiejej powoli ...
staff-ka Posted November 8, 2006 Posted November 8, 2006 PIĘKNE :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:
Vectra Posted November 11, 2006 Posted November 11, 2006 Madzik13 napisał(a):A Torcia nikomu sie nie podoba??:-( No jak możesz myślec że się nie podoba :mad: :mad: :mad: Oczywiście że się podoba :loveu: a to moja tłusta maciorka :evil_lol:
CASIA&ttb Posted November 13, 2006 Posted November 13, 2006 kiepska fota bo telefonem robiona ale widać coś Magnum solo Figa solo
Sebastian Posted November 13, 2006 Posted November 13, 2006 Madzik13 napisał(a):To ja pochwale się Amstafką mojej kumpelki, ktora nie ma konta na tym forum To jest Tora 2 letnia Amstafeczka:loveu: Jak pięknie patrze do aparatu Patrze przez okienko Leże sobie Co jest w oddali? :lol: Ciesze się Z moją pańcia Jak wam sie podoba:razz:? Śliczności!!! taka dama... cud miód!!!:loveu: :loveu: :loveu:
AMFI Posted November 15, 2006 Posted November 15, 2006 Bunia u masarzysty....:evil_lol::loveu::razz: ;)
Asztir Posted November 19, 2006 Posted November 19, 2006 Strumyk bardzo fajne foteczki :D a rozłożona Bunia ekstra :evil_lol: Staffik nie pitbull ale też potrafi :cool3: :lol:
Vectra Posted November 19, 2006 Posted November 19, 2006 Obrażona Lala no mówi ci żebyć nie głaskał Kano - rozumiemy się ? mój wujek i tylko mój no i co takie głupie miny robisz
Asta Posted November 26, 2006 Posted November 26, 2006 Dawno nas tu nie było, ale damy coś od siebie oczywiście! :lol: Dawne czasy...
strumyk Posted December 2, 2006 Posted December 2, 2006 Pozowane tu, a reszta z szalenstw tutaj: http://dogomania.pl/forum/showthread.php?t=30324&page=3 Antek I Linda
porterin Posted December 2, 2006 Posted December 2, 2006 Ja mam fotoreportarz z życia weteranki, którą pokazałam w Nowej Rudzie, ale jakoś mało wystawowy mi wyszedł :D Po pierwsze stawka staffików jest mi do końca nie znana, bo nie mam katalogu - znowu :D , po drugie było ich tyle co u mnie na podwórku (5), po trzecie spóźniłam sie i jedyny staffik jakiego widziałam na oczy to Nova Era Pullera poza Piegusem oczywiście. Tak więc sędzia obejrzał Piegowatą dawno po staffikach, ale jako, że w klasie weteranów była tylko ona i nie brała udziału w żadnych konkurencjach, nie było problemu. Rano Piegowata zapakowała swój kuper do autka i pojechała na wystawę To jedyne wystawowe zdjęcie: Potem czekaliśmy z medalem na głowie na sędziowanie yorków, w międzyczasie spacerując trochę A po wystawie zmęczona jak widać weteranka nie została wpuszczona na kawę więc znowu był czas na spacerek: Po drodze można było podziwiać piękne widoki i w końcu dotrzeć do domu i się porządnie wyspać.
Alojzyna Posted December 3, 2006 Posted December 3, 2006 BRAWO! Kilka zdjęć a tyle w nich treści.:lol: Drapanko dla Piegowatej. Jak na weterankę, to świetnie się trzyma i chyba nieźle się bawiła...:lol:
Alicja Posted December 3, 2006 Posted December 3, 2006 :multi:świetna fotorelacja .....i jaki extra medal;)i paskudy Ci którzy na kawe nie wpuścili:shake: A tu Ozzy ... i Ozzy lewitujący
Asztir Posted December 4, 2006 Posted December 4, 2006 Padłam ze śmiechu jak zobaczyłam ostatnie zdjęcie Piegowatej :lol: Wystawa ją pewno wymęczyła i padł na mordkę :evil_lol: Alu a czy Ty na pewno dobrze karmisz pieska? Bo tak patrzy na to ciasteczko... moje... moje... :lol::lol::lol:;) [quote name='Alicjarydzewska']
forgeta Posted December 4, 2006 Posted December 4, 2006 Jak to jest mieć ciastko czy zjeść ciastko? W przypadku Ozziego napewno to drugie. Dałaś mu chociaż kawałeczek? Nie wolno znęcać się nad zwierzętami!!!
Recommended Posts