Jump to content
Dogomania

Gallery (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

• Replies 3.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Patka...one sa piękne. Nie wiem czemu ale jakos bardzo lubie ta Twoja krówkę. Pomiziaj ją ode mnie i za zdrówko kciuki trzymam.
acroba dziękujemy :) że tak sie wyraże :lol: Wiesz obiektywnie rzecz biorąc to dziwny pies jest .... i chyba dlatego najczęsciej ludzie maja do niej słabosć ....
zdrowiejej powoli ...

Posted

Madzik13 napisał(a):
A Torcia nikomu sie nie podoba??:-(

No jak możesz myślec że się nie podoba :mad: :mad: :mad: Oczywiście że się podoba :loveu:

a to moja tłusta maciorka :evil_lol:

Posted

Madzik13 napisał(a):
To ja pochwale się Amstafką mojej kumpelki, ktora nie ma konta na tym forum
To jest Tora 2 letnia Amstafeczka:loveu:

Jak pięknie patrze do aparatu

Patrze przez okienko

Leże sobie

Co jest w oddali?

:lol: Ciesze się

Z moją pańcia

Jak wam sie podoba:razz:?

Śliczności!!! taka dama... cud miód!!!:loveu: :loveu: :loveu:

Posted

Ja mam fotoreportarz z życia weteranki, którą pokazałam w Nowej Rudzie, ale jakoś mało wystawowy mi wyszedł :D
Po pierwsze stawka staffików jest mi do końca nie znana, bo nie mam katalogu - znowu :D , po drugie było ich tyle co u mnie na podwórku (5), po trzecie spóźniłam sie i jedyny staffik jakiego widziałam na oczy to Nova Era Pullera poza Piegusem oczywiście. Tak więc sędzia obejrzał Piegowatą dawno po staffikach, ale jako, że w klasie weteranów była tylko ona i nie brała udziału w żadnych konkurencjach, nie było problemu.
Rano Piegowata zapakowała swój kuper do autka i pojechała na wystawę

To jedyne wystawowe zdjęcie:

Potem czekaliśmy z medalem na głowie na sędziowanie yorków, w międzyczasie spacerując trochę

A po wystawie zmęczona jak widać weteranka nie została wpuszczona na kawę więc znowu był czas na spacerek:

Po drodze można było podziwiać piękne widoki

i w końcu dotrzeć do domu i się porządnie wyspać.

Posted

Padłam ze śmiechu jak zobaczyłam ostatnie zdjęcie Piegowatej :lol: Wystawa ją pewno wymęczyła i padł na mordkę :evil_lol:

Alu a czy Ty na pewno dobrze karmisz pieska? Bo tak patrzy na to ciasteczko... moje... moje... :lol::lol::lol:;)
[quote name='Alicjarydzewska']

Posted

Jak to jest mieć ciastko czy zjeść ciastko?
W przypadku Ozziego napewno to drugie.
Dałaś mu chociaż kawałeczek?
Nie wolno znęcać się nad zwierzętami!!!

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...