Alicja Posted October 8, 2006 Posted October 8, 2006 [quote name='speed']:loveu: cudo [quote name='Giovani']Siemka kopę lat!!! Jaki szczęsliwy duży chłop;) :multi: Witaj oj kopa lat ....dawno tu nikt nie zaglądał :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
strumyk Posted October 9, 2006 Posted October 9, 2006 [quote name='Alicjarydzewska'] Sa naj naj naj :)
Carbonara Posted October 9, 2006 Posted October 9, 2006 rewelacyjnie sie bawią :) ajakie miny pzy tym hihihi:) Dawno nas nie było w Galerii:) Pozdrawiamy :);)
dzasta Posted October 9, 2006 Posted October 9, 2006 O jest i tu zdjątko Carbuchy zmieniającego się w wietnamke :lol: Hmmm nie wiem Justynko czy Tatusiowi tak pięknych Klusi wypada się jeszcze taplać w błocie :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Ale i tak zdjęcie :loveu: Julci :loveu: z psiakami jest THE BEST !!!
AMFI Posted October 9, 2006 Posted October 9, 2006 Piekny Carbowiec... :loveu: moja miłośc od pierwszego wejrzenia...:loveu: a to też zkochana panna: chwilowo z braku faceta zajmuje sie w wolnej chwili ... patykami i wychowywaniem młodzieży...:
Carbonara Posted October 9, 2006 Posted October 9, 2006 Amfi jak zawsze przepiękne zdjęcia i piekna modelka w pieknym towarzystwie :) Carbowiec już sie nie może doczekac tych słodkich buziaków Buni:):cool3:
Alicja Posted October 9, 2006 Posted October 9, 2006 :evil_lol::evil_lol::evil_lol: ale frajda :evil_lol:
Marta Chmielewska Posted October 10, 2006 Posted October 10, 2006 Fafiory, fafiory :loveu: nigdy za wiele :loveu:
wejherstaff Posted October 10, 2006 Posted October 10, 2006 Carbonara napisał(a)::) Carbowiec już sie nie może doczekac tych słodkich buziaków Buni:):cool3: No, no, no, bo moja panna będzie zazdrosna ;) ale chyba dla wszystkich starczy buziaków :lol:
Carbonara Posted October 10, 2006 Posted October 10, 2006 wejherstaff napisał(a):No, no, no, bo moja panna będzie zazdrosna ;) ale chyba dla wszystkich starczy buziaków :lol: Spokojnie Kasienko Carbowiec to się już Bunią całował na randce zapoznawczeja :evil_lol: Lusi jeszcze na żywo nie wdział więc napewno chęci na całusy na nowo nabierze:cool3: :diabloti:
wejherstaff Posted October 10, 2006 Posted October 10, 2006 Carbonara napisał(a):Spokojnie Kasienko Carbowiec to się już Bunią całował na randce zapoznawczeja :evil_lol: Lusi jeszcze na żywo nie wdział więc napewno chęci na całusy na nowo nabierze:cool3: :diabloti: No to mnie Justynko uspokoiłaś :lol: fajnie że Carbowiec taki całuśny :cool3:
AMFI Posted October 10, 2006 Posted October 10, 2006 Carbonara napisał(a):Spokojnie Kasienko Carbowiec to się już Bunią całował na randce zapoznawczeja :evil_lol: Lusi jeszcze na żywo nie wdział więc napewno chęci na całusy na nowo nabierze:cool3: :diabloti: No nie wiem, nie wiem, chyba się z Kasią pobijemy o zięcia ....:mad::loveu::evil_lol:
wejherstaff Posted October 10, 2006 Posted October 10, 2006 AMFI napisał(a):No nie wiem, nie wiem, chyba się z Kasią pobijemy o zięcia ....:mad::loveu::evil_lol: Nie bedzie tak źle, starczy dla wszystkich :eviltong:
staff-ka Posted October 11, 2006 Posted October 11, 2006 A u nas nasze "jesienne owoce" ..służa niejednemu stołołazikowi ,ale panowie to sobie zabieraja młotek do "łupania" orzeszków .. :lol: :lol: :mad: i nasza "czerwona gwiazda" ..pośród porozrzucanej czerwieni :cool3: - a tak black & red wykorzystują :mad: dobry humor pańci.. no cuz w końcu sofa nie służy tylko dla ludzkich potrzeb :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: .. Pozdrawiamy z cała sforą .. ;)
Alojzyna Posted October 11, 2006 Posted October 11, 2006 [quote name='staff-ka'] i nasza "czerwona gwiazda" ..pośród porozrzucanej czerwieni :cool3: ;) Teraz już wiem, skąd to Twoje zamiłowanie do czerwonych dodatków :evil_lol: ;)
AMFI Posted October 11, 2006 Posted October 11, 2006 Kasia, jak zwykle piękna opowieść z cyklu : "z życia staffordzkiej bandy"...:evil_lol: a ruda... pięknie się rozrasta :loveu:
Vectra Posted October 11, 2006 Posted October 11, 2006 gapiaca się Lala ehhh no piękne te wasze fafiki :loveu::loveu: zazdroszczam strasznie :oops:
AMFI Posted October 13, 2006 Posted October 13, 2006 gapiaca się Lala...:iloveyou: ach, piekne fotki :multi: a tu jesienna Bunia...
Patka Posted October 13, 2006 Posted October 13, 2006 matko, ale z Buni kawął dziwczyny :crazyeye: :loveu: Lalka jak zawsze lalka a o rudościach cudnosciach nie wspomnę ....:razz:
Alicja Posted October 13, 2006 Posted October 13, 2006 rudości , czarnosci , prażki .....cudeńka:loveu: Bunia rewelacyjna:loveu:
acroba Posted October 13, 2006 Posted October 13, 2006 A takie cudenko mi umknelo.Fotka z Wroclawia. Zagadka..przez co Gruby skacze? Oraz Ebola...staffik wodny
Patka Posted October 14, 2006 Posted October 14, 2006 Wszechstronnie utalentowane staffiki opanowały galerie czas to zmienic ;) Lilith i jej koci przyjaciel :) razem cieplej :) a samemu zawsze mozna zwinac sie w kłębek
Recommended Posts