Dag Posted August 14, 2006 Posted August 14, 2006 Ostatnio była rozmowa o tym, gdzie śpią pieseczki, jak siedzimy przy kompach... Tia... Piga ma nową miejscówkę...
Alicja Posted August 14, 2006 Posted August 14, 2006 :cool3:o masz ....uwazaj bo Ci haker komputerowy wyrosnie ;)
Asztir Posted August 14, 2006 Posted August 14, 2006 Ja natomiast przyjechałam z Pracowitych Wkacji z Psem w Józefowie, organizowanymi przez szkołę Alpi :) Bardzo wiele się nauczyliśmy, łącznie z przychodzeniem do nogi przy suczce w cieczce... :razz: a także zostawanie samemu przy słupku czy w pokoju, bo u nas była z tym katastrofa :shake: i pare zdjęć :D - w ramach rozruszania mózgu piesa i jednocześnie umiejętności mojego klikania trzeba było tak zrobić aby pies zaczął wchodzić na kartkę łapkami i to świadomie! :D - i chodzenie przy nodze w ciągłym kontakcie z przewodnikiem - a tak się taplaliśmy po męczącym spacerku , bo zabrakło jeziorka więc skorzystali z wielkiej kałuży... grupa tropieniowa o 6 rano :roll: - Cartman zaczynający trop za mną , tzn miał mnie znależć - Ja jestem dla Cartmana bardzo dużą motywacją i mnie znalazł idąc po śladzie bardzo ładnie, szkoda tylko, że straciłam 3 skarpetki na śladzie... :evil_lol: reszta zdjęć na http://asztir.fotosik.pl/albumy/42101.html
Alojzyna Posted August 15, 2006 Posted August 15, 2006 Gratuluję Dagmara dalszych sukcesów szkoleniowych...:thumbs: Czekam cały czas, kiedy nauczysz Kajtka mówić..:evil_lol: :lol:
strumyk Posted August 15, 2006 Posted August 15, 2006 Asztir napisał(a):Bardzo wiele się nauczyliśmy, łącznie z przychodzeniem do nogi przy suczce w cieczce... :razz: a także zostawanie samemu przy słupku czy w pokoju, bo u nas była z tym katastrofa :shake: Gratulacje!! Jeszcze tylko zdradz tajemnice na co pracujecie w tak wielkich rozproszeniach :)
lapis Posted August 15, 2006 Posted August 15, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:loveu:Maxiu.... Lapiniu .....czy nikt ci nie powiedział ,że Lapis ma za mały fotel ..........bo mi to wszyscy wiecznie wypominają że Ozzy ma za ciasno:evil_lol::evil_lol::evil_lol: zdecydowanie - jesteśmy wredne baby i nawet wymiana fotela by nie pomogła bo też by sie dziwacznie układali:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
Alicja Posted August 15, 2006 Posted August 15, 2006 [quote name='lapis']zdecydowanie - jesteśmy wredne baby i nawet wymiana fotela by nie pomogła bo też by sie dziwacznie układali:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:to nam już tak ta wredność zostanie ;)
Franco Posted August 17, 2006 Posted August 17, 2006 Witam ;) kilka zdjęć mojego Potforka juz dawno sie nie pokazywalismy ;)
Alojzyna Posted August 17, 2006 Posted August 17, 2006 Ależ on zmężniał!!!:crazyeye: A dlaczego się nigdzie nie pokazujecie???:lol:
Franco Posted August 18, 2006 Posted August 18, 2006 Faktycznie nabral wreszcie troche cialka, ale i tak jest najmniejszym i najchudszym staffiorem jakiego widzialem ;) ;) ;) w tym roku bylismy tylko w Szczecinie, gdzie skonczylismy dlugo oczekiwanego ch.pl. a powodem niestety byla szkola... Matura ale na szczescie wszystko wypadlo dobrze. niedlugo nowa porcja zdjec :lol:
magia Posted August 18, 2006 Posted August 18, 2006 Nas w galerii też dawno nie było :) zaczynami.. no to hop! Giha Olsen *** a tak sie u nas śpi :)
_dingo_ Posted August 20, 2006 Posted August 20, 2006 [quote name='Franco']ale i tak jest najmniejszym i najchudszym staffiorem jakiego widzialem ;) ;) ;) Hyh, w porównaniu z Feliksem obecnie to prawdziwy olbrzym :) Faktycznie, strasznie urósł, zrobił się bardzo samczy, może to tak jest że SBT powoli dojrzewają i cechy androgeniczne zaczynają się silniej zarysowywać koło 3 roku życia. Ładny ten twój Nero, mój Feliksik to teraz przy nim chudziak :D a co tam, pokażę wam jak teraz wygląda: Perspektywa jest zniekształcona, ale mogę wam powiedzieć, żę w porównaniu do staffików które IRL widziałem, to feliks wygląda raczej jak młody pitek. Waży teraz między 17-18 kg i jest w dotyku twardy i żylasty... Efekt wakacji spędzonych na wsi... EDIT: Witam w klubie żółtych obróżek przeciwkleszczowych :D
Justuss Posted August 20, 2006 Posted August 20, 2006 Juz dawno miałam Wam pokazać moich "śpiących królewiczów" ale jakos nie mogłam sie do tego zabrać, ale wkońcu się zmobilizowałam i oto one: Fafik & Markus Pozdrawiam:p
Vectra Posted August 20, 2006 Posted August 20, 2006 To my tez się pokażemy jesio raz :) Lalusia zamyślona Lalusia zapatrzona Lalusia skupiona Lalusia uśmiechnięta Lalusia podczas snu i taaaka jestem wysoka ;)
BeaC Posted August 21, 2006 Posted August 21, 2006 Fenomenalne zdjęcie wysokiej Lalusi. hehehehe jaka ona duża:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:
Alojzyna Posted August 21, 2006 Posted August 21, 2006 Justuss - co za bezeceństwa.:evil_lol: Zakryłabyś im do zdjęcia to i owo...:evil_lol: Vectra - zdjęcia pierwsza klasa (Lalusia też) :cool2:
Patka Posted August 21, 2006 Posted August 21, 2006 pozowane ;) z serii głupie miny przy trawce ;) chłopcy bosko leżą :cool3:
Marta Chmielewska Posted August 21, 2006 Posted August 21, 2006 Pięęęęęękne zdjęcia :loveu::loveu::loveu::loveu: I jak duuuuużo :loveu::loveu::loveu: Mina Lili prześmieszna, kapciaty ryjek :evil_lol: Vectra, masz w domu super modelkę, piękne zdjęcia, śliczna sunia :p Justus no wiesz... takie zgorszenie siejesz, tu dzieci są :oops::oops:;) Jak ty chłopaków wychowujesz... :eviltong::evil_lol:;) Asztir, hodujesz futerko na reumatyzm? :evil_lol:
Patka Posted August 21, 2006 Posted August 21, 2006 mARTA OD FUTERKOWCóW :evil_lol: bo jak nas odwiedzisz to miaubulami poszczuję ;) no właśnie boski ten klapciasty ryjek jej wyszedł ;) Jak piękna Penny :)
acroba Posted August 21, 2006 Posted August 21, 2006 Franco napisal: Witam ;-) kilka zdjęć mojego Potforka juz dawno sie nie pokazywalismy ;-) __________________ No dobra ..a gdzie NERO? :mad::lol: Ale się chłop z niego zrobił. Magiczny wiek 3 lat ... Super :lol: Asztir -staffik na sladzie ...hi hi hi ..ja probowalam kilka razy...chcialam IPO robic... Teraz sprobuje inaczej cwiczyc.Najpierw :chlup:.A potem dopiero na slad. Bo inaczej nastroj mam taki: :lmaa::snipersm::wallbash::chainsaw::-x
Alojzyna Posted August 22, 2006 Posted August 22, 2006 Payton ostatnio zabiegana, przepakowuje walizki, więc ja pozwolę sobie zamieścić kilka jej zdjęć. Caya i Gizmo na wczasach pod palmami... a kuku, nie ma mnie... spragniona kropli wody
Franco Posted August 22, 2006 Posted August 22, 2006 W przypadku Nera magia to robienie zdjec :p ten pies tak sie lubi pokazywac przed aparatem, ze TO SIE NIE WYDAJE ;) zdjecie ze Szczecina najlepiej oddaje jego gabaryty I jak widac jest ciagle malutkim pieskiem kanapowo-pluszakowym :lol: :lol: :lol:
Payton Posted August 22, 2006 Posted August 22, 2006 [quote name='Alojzyna']Payton ostatnio zabiegana, przepakowuje walizki, więc ja pozwolę sobie zamieścić kilka jej zdjęć. Alu dziekuje za wstawienie zdiec.:Rose: Ja wstawilam pare nowych w Galerii(tam nie trzeba zmniejszac :razz: ). A ponizej Twoja Ayeczka jak pilnuje na wystawie w Ustroniu mojej Torby:evil_lol:
Recommended Posts