Jump to content
Dogomania

Gallery (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

• Replies 3.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Marta Chmielewska napisał(a):
Buachachacha, hihihihih heheheheheheh jaka fota :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::cool3:
taka mała a już wie za co łapać żeby chłopem o glebę rzucić :diabloti::evil_lol::lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:ja wiedziałam ze TY to napewno zauważysz :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Alu sugerujesz u mnie jakieś odstępstwa od normy? :mad::evil_lol:
:razz:no wisz jakbyś miała odstępstwa to byś nie zauważyła :p

Posted

Nie moge sobie odpuscic. Ulubiona zabawa Ambry ....kiedys musze sie przyczaic i zrobic po klatce jak ona to robi :cool3:

Najpierw rzut na plecki :

Potem wyciagamy sobie pileczke z pyska ....

I wkladamy z powrotem

Jak ona tak wezmie ta pileczke w lapki i lapki wyciaga do gory i patrzy na nia i potem wklada sobie lapkami z powrotem...wzruszam sie ;)...

Posted

Alicjarydzewska napisala:

Ozzy też tak robił /mam fotkę / z pluszakiem

Z zabawkami tez tak robila jak byla szczeniorkiem..ale ze potrafi sobie pileczke obracac w lapkach :crazyeye:
prawdziwa foczka bądź wyderka

No cos z wydry to ona ma :evil_lol::evil_lol::evil_lol::diabloti:

Posted

Buachachacha, hihihihih heheheheheheh jaka fota :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::cool3:
taka mała a już wie za co łapać żeby chłopem o glebę rzucić :diabloti::evil_lol::lol:

Marta my też się z tego uśmialiśmy, ale aparatka i w dodatku konkretna :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

Świetnie sobie manipuluje tą piłeczą w łapkach i pyszczku :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Lesia bawi się sama piłką ....raczej jak kot, turla sobie nosem po podłodze....albo łapkami. Potrafi tak...wiele godzin i nic ją wtedy nie interesuje....no chyba że Pani da zarełko....to wtedy zawsze:cool1:

Posted

A moja ... różnie szczeka na panią żeby się bawić. jak nic to nie daje:evil_lol: to se idzie spać na łóżko

Posted

A moje świnie jak siedzę przy kompie są kurna wszędzie....:evil_lol:

Gdzie się nie obejrzę, tam mam psa- a niby są tylko dwa...

:p

Posted

[quote name='Alojzyna']Jak siedzicie na dogo, to gdzie są Wasze pieski? Bo moje tutaj:evil_lol:

Tak się zastanawiałam, gdzie Ty Ala "poupychałaś" te psy :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='Alojzyna']Ja też chcę takiego obok na foteliku!!!:loveu: :evil_lol::placz::placz::placz:piesa mnie ktoś ukradł z fotografią :cool3:
kurcze kto mi tego przystojniaka pod biurko chciał wpakować :mad:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:placz::placz::placz:piesa mnie ktoś ukradł z fotografią :cool3:
kurcze kto mi tego przystojniaka pod biurko chciał wpakować :mad:

A może to Ozzy gdy księżyc w pełni tak się zmienia???

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...