Jump to content
Dogomania

Gallery (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

• Replies 3.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Patka']co za gwiazda :) Lilith popozuje nad morzem już za kilak dni :)

POZDRÓWCIE OD NAS MORZE!!!!! :loveu: My dopiero w sierpniu się wybieramy.......

Posted

Racja Amfi, obulgotane :lol::lol:;)
Nie wiem co wy widzicie nad morzem ciekawego, ja się tam nudzę :evil_lol: I to słońce paskudne nie ma się gdzie schować przed nim.:mad: I woda brudna...
Bongo, koguty nie były specjalnie towarzyskie :cool1: może będą przyjaźniejsze w rosole :diabloti:

Posted

My aby się ochłodzić byliśmy nad wodą w ten weekend :D i nadal uczymy Cartmana pływać :D

najpierw płycizna

potem obserwacja Loony :D :

i pierwsze łapki ratunkowe :lol:

a tu już ćwiczymy :D on robi jak te małe plastikowe nakręcane zabawki :lol: im dalej od brzegu tym mocniej macha :evil_lol:

a tu się piesek suszy :D

a zmęczona całkowicie Loona, która jak padła po południu to wstała rano na drugi dzień :roll: (oczywiście w nocy spała w domku :D )

a tu Cartman jedzie sobie do domku :cool3:

Posted

Marta Chmielewska napisał(a):
Racja Amfi, obulgotane :lol::lol:;)
Nie wiem co wy widzicie nad morzem ciekawego, ja się tam nudzę :evil_lol: I to słońce paskudne nie ma się gdzie schować przed nim.:mad: I woda brudna...
Bongo, koguty nie były specjalnie towarzyskie :cool1: może będą przyjaźniejsze w rosole :diabloti:

No nie mów, że Penulę karmisz rosołem????:crazyeye:

To chyba Ty jesteś amatorką i ten biedny kogutek....:mad: .......tak bez skrupułów.........:mad:

Posted

Patka napisał(a):
bongobongo oj napewno :multi: polecam Białogórę :cool3: nawet gdzies jest jej topic :razz:

Bywaliśmy w Białogórze, ale jak jeszcze nie mieszkał z nami staffior ;)
Podoba mi sie tam i na pewno tam się jeszcze wybiorę.......:lol: :loveu:

Posted

bongobongo napisał(a):
No nie mów, że Penulę karmisz rosołem????:crazyeye:

To chyba Ty jesteś amatorką i ten biedny kogutek....:mad: .......tak bez skrupułów.........:mad:

No oczywiście, że ja pożeram rosołek, nie Pennowata :lol:
Z Cartmana taki sam pływak jak z mojej baby :evil_lol: pływak przybrzeżek:evil_lol:

Posted

[quote name='Marta Chmielewska']Alu, czemu nie wystawiasz Ozzula? :mad: Tylko w krzakach upychasz... :mad::oops:jakoś tak nie mam powera ...kurcze chyba atmosfera przy ringu ASTów jest mało zachęcająca ;)nie to co u fafiorów;)Nie wiem może pójdziemy sobie na naszą rybnicką .....zobaczymy :razz:Co do krzaków ....to on sam tam lezie:p
A tak wogól to co rusz widzę jakieś minusy mojego słodziaka jak obserwuję niektóre ślicznoty;)

Posted

[quote name='Dag']Ozzulec wygląda jak przerośnięty WOŁEK ZBOŻOWY...:p
piękna z niego morda...:loveu:;)wołek to z niego jest :pmoże nie zbożowy ale zawsze :evil_lol:

Posted

No juz chyba czas przejsc ze szczeniaczkow do starszakow.
Wakacyjne przygody Cayii i co sadzi o plywaniu.

No weszlam, chyba juz wystarczy?

Co? jeszcze dalej?

Ok.jestem glebiej

oj ,musze naprawde plynac?

sprobuje

............

niestety,ale uwazam ze woda nadaje sie tylko do jednego............

uratowana

zdecydowanie wole lad !!!

Posted

Payton, z ostatnich zdjęć Cayi, które dostałam od ciebie wybrałam takie:

ależ ona podobna jest do swojej mamusi;)

to zdjęcie jest najlepsze:lol: :loveu:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...