bongobongo Posted July 16, 2006 Posted July 16, 2006 A czy Penula zaprzyjaźniła się z kogutkami? :evil_lol:
bongobongo Posted July 16, 2006 Posted July 16, 2006 [quote name='Patka']co za gwiazda :) Lilith popozuje nad morzem już za kilak dni :) POZDRÓWCIE OD NAS MORZE!!!!! :loveu: My dopiero w sierpniu się wybieramy.......
Patka Posted July 16, 2006 Posted July 16, 2006 bongobongo oj napewno :multi: polecam Białogórę :cool3: nawet gdzies jest jej topic :razz:
Marta Chmielewska Posted July 17, 2006 Posted July 17, 2006 Racja Amfi, obulgotane :lol::lol:;) Nie wiem co wy widzicie nad morzem ciekawego, ja się tam nudzę :evil_lol: I to słońce paskudne nie ma się gdzie schować przed nim.:mad: I woda brudna... Bongo, koguty nie były specjalnie towarzyskie :cool1: może będą przyjaźniejsze w rosole :diabloti:
Asztir Posted July 18, 2006 Posted July 18, 2006 My aby się ochłodzić byliśmy nad wodą w ten weekend :D i nadal uczymy Cartmana pływać :D najpierw płycizna potem obserwacja Loony :D : i pierwsze łapki ratunkowe :lol: a tu już ćwiczymy :D on robi jak te małe plastikowe nakręcane zabawki :lol: im dalej od brzegu tym mocniej macha :evil_lol: a tu się piesek suszy :D a zmęczona całkowicie Loona, która jak padła po południu to wstała rano na drugi dzień :roll: (oczywiście w nocy spała w domku :D ) a tu Cartman jedzie sobie do domku :cool3:
bongobongo Posted July 18, 2006 Posted July 18, 2006 Marta Chmielewska napisał(a):Racja Amfi, obulgotane :lol::lol:;) Nie wiem co wy widzicie nad morzem ciekawego, ja się tam nudzę :evil_lol: I to słońce paskudne nie ma się gdzie schować przed nim.:mad: I woda brudna... Bongo, koguty nie były specjalnie towarzyskie :cool1: może będą przyjaźniejsze w rosole :diabloti: No nie mów, że Penulę karmisz rosołem????:crazyeye: To chyba Ty jesteś amatorką i ten biedny kogutek....:mad: .......tak bez skrupułów.........:mad:
bongobongo Posted July 18, 2006 Posted July 18, 2006 Patka napisał(a):bongobongo oj napewno :multi: polecam Białogórę :cool3: nawet gdzies jest jej topic :razz: Bywaliśmy w Białogórze, ale jak jeszcze nie mieszkał z nami staffior ;) Podoba mi sie tam i na pewno tam się jeszcze wybiorę.......:lol: :loveu:
bongobongo Posted July 18, 2006 Posted July 18, 2006 Asztir! Widać chyba postępy u Cartmana w zakresie pływania !;) A co do Luny, to nasz jak się wybiega to też tak pada i śpi :lol:
Marta Chmielewska Posted July 18, 2006 Posted July 18, 2006 bongobongo napisał(a):No nie mów, że Penulę karmisz rosołem????:crazyeye: To chyba Ty jesteś amatorką i ten biedny kogutek....:mad: .......tak bez skrupułów.........:mad: No oczywiście, że ja pożeram rosołek, nie Pennowata :lol: Z Cartmana taki sam pływak jak z mojej baby :evil_lol: pływak przybrzeżek:evil_lol:
bongobongo Posted July 18, 2006 Posted July 18, 2006 No juz nie bądź taka, właśnie że robi postępy! Oby tak dalej!:lol:
strumyk Posted July 24, 2006 Posted July 24, 2006 My juz w doroslych :) Nasza mala kobietka na dzien przed skonczeniem 6 m-cy czyli 15 lipca na zawodach w Krokowej (http://quadgoldencup.com)
wejherstaff Posted July 24, 2006 Posted July 24, 2006 No to teraz fotki Lindziorka w tej galerii można oglądać ;) a swoją drogą fajna babka z Lindzi wyrasta :loveu:. Ps. My też cieczkujemy już od tygodnia :lol:
AMFI Posted July 25, 2006 Posted July 25, 2006 Ozzy? Buszujący w zbożu :evil_lol: zlewa się jak kameleon ;)
Marta Chmielewska Posted July 25, 2006 Posted July 25, 2006 Alu, czemu nie wystawiasz Ozzula? :mad: Tylko w krzakach upychasz... :mad:
Alicja Posted July 25, 2006 Posted July 25, 2006 [quote name='Marta Chmielewska']Alu, czemu nie wystawiasz Ozzula? :mad: Tylko w krzakach upychasz... :mad::oops:jakoś tak nie mam powera ...kurcze chyba atmosfera przy ringu ASTów jest mało zachęcająca ;)nie to co u fafiorów;)Nie wiem może pójdziemy sobie na naszą rybnicką .....zobaczymy :razz:Co do krzaków ....to on sam tam lezie:p A tak wogól to co rusz widzę jakieś minusy mojego słodziaka jak obserwuję niektóre ślicznoty;)
Marta Chmielewska Posted July 25, 2006 Posted July 25, 2006 No ja myślę, ktoś musi mnie zastąpić na wystawach, jak będę miała urlop ;)
Dag Posted July 25, 2006 Posted July 25, 2006 Ozzulec wygląda jak przerośnięty WOŁEK ZBOŻOWY...:p piękna z niego morda...:loveu:
Alicja Posted July 26, 2006 Posted July 26, 2006 [quote name='Dag']Ozzulec wygląda jak przerośnięty WOŁEK ZBOŻOWY...:p piękna z niego morda...:loveu:;)wołek to z niego jest :pmoże nie zbożowy ale zawsze :evil_lol:
Payton Posted July 26, 2006 Posted July 26, 2006 No juz chyba czas przejsc ze szczeniaczkow do starszakow. Wakacyjne przygody Cayii i co sadzi o plywaniu. No weszlam, chyba juz wystarczy? Co? jeszcze dalej? Ok.jestem glebiej oj ,musze naprawde plynac? sprobuje ............ niestety,ale uwazam ze woda nadaje sie tylko do jednego............ uratowana zdecydowanie wole lad !!!
Vectra Posted July 26, 2006 Posted July 26, 2006 Sliczne fotki ślicznych piesków :loveu: :loveu: a to moja królewna :loveu: :loveu: jutro kończy 3 latka :cool3: :cool3:
Alojzyna Posted July 27, 2006 Posted July 27, 2006 Payton, z ostatnich zdjęć Cayi, które dostałam od ciebie wybrałam takie: ależ ona podobna jest do swojej mamusi;) to zdjęcie jest najlepsze:lol: :loveu:
Asztir Posted July 27, 2006 Posted July 27, 2006 Uśmiechnięta Caya i zadumana amstaffka Vectry śliczne :loveu:
Recommended Posts