Jump to content
Dogomania

Gallery (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

• Replies 3.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ale ona śliczna :loveu:
To jezioro jest super ale juz dosć daleko od Torunia buuu ale blizej też mamy miejscówki puste niemal w tygodnu :)

a to nasze fsiowe ala old style ;)

Posted

A moja sama się topi, nie trzeba jej bardzo zachęcać...

mogę przegryźć patyczek???

no to doroboty...

i po tobie badylu...

a na koniec moczenie zdaka dla ochłody...

Posted

Kupiłam Amastaffa. jest to mój drugi pies ale pierwszy tej rasy. Wcześniej miałam psa, który z natury był łagodny. Chciałabym abyście doradzili mi pewne rzeczy dotyczące wychowania mojego pieska-Brutusa Wazna będzie dla mnie każda uwaga i rada, ponieważ o tej rasie wiem naprawdę niewiele, a chciałabym aby mój pieskek w przyszłoście nie wyzwalał agresji i był mi posłuszny. Z góry dziękuję pozdrawiam.

Posted

zamierzam kupic akite
trochę więc nieadekwatny nick ale gratuluję psiaka i w galerii nie miejsce na to .. poza tym wszystko co trzeba jest w tematach czytaj i jeszce raz czytaj ...

ona robi sobie peeling :evil_lol:

Posted

:evil_lol:Ozzulec też dzisiaj ciałko moczył i pokazał pańciom , że ........potrafi pływać :multi::multi::multi:

minę ma przebojową :p, ale on dopiero co odkrył tę umiejętność , bo w zeszłym roku chorował całe lato aż do jesieni:razz:

Posted

BeaC napisał(a):
fajowe zdjęcia wodne hehehe zwlaszca to z unoszeniem się nad woda za pomoca uszu :loveu:
:evil_lol::evil_lol::evil_lol:a Marta potem wmawia ze Peny pływa :razz:

Posted

Marta Chmielewska napisał(a):
A teraz powiedzcie mi co to jest... córa mówi, że to ślimak...
:razz:o żesz ..........hipopotam:cool3:

Posted

Ja bym obstawiała bobra :evil_lol: Albo nawet bobera :cool3::lol:
Zaraz wyjawię tajemnicę poliszynela :evil_lol:
Taram, to była Penny (jakby ktoś nie widział:megagrin:)

Tak moi drodzy, fafiory potrafią nurkować za zdobyczą :p Mimo, że nie najlepiej wychodzi pływanie, przynajmniej niektórym :razz:

Posted

Moja bulka tez marnie pływa ale nurkować za piłką to suuuper. Cały Łeb z uszami wkłada. Mój mąż boi się ze jej się wody do uszu naleje(on osobiście baaaardzo tego nie lubi)
Muszę zrobić jakąś sesje wodną bo nie mam co wstawiac:angryy:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...