Jump to content
Dogomania

Gallery (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

• Replies 3.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']No dobra jak Mundial to Mundial , Janas Ozzulka nie zabrał do Niemiec i niech załuje ;)

Uwielbiam te uśmiechnięte mordeczki :lol: :lol: :lol:

Posted

wfh85...;)zauważyłam pewne podobieństwo z twoim avatarkiem:p

Alicjo , no wiesz jeszcze kilku sąsiadów zostało do skonsumowania ;), ale tak serio Ozzy naprawdę tak dużo nie je / cholesterol też ma w normie :razz:/

Acroba , najlepsze są piłeczki 4 warstwowe , są bardzo wytrzymałe ;)

Posted

Alicjo: Sprawdzalam w necie i te pilki sa w roznych rozmiarach i cenach i sie zastanawiam czy taka za 16 zl tez jest tak wytzymala? Bo za 60 zl to psu pileczki nie kupie...oj nie. Juz tyle porozgryzal :mad: po 5 minutach zabawy...

Posted

[quote name='acroba']Alicjo: Sprawdzalam w necie i te pilki sa w roznych rozmiarach i cenach i sie zastanawiam czy taka za 16 zl tez jest tak wytzymala? Bo za 60 zl to psu pileczki nie kupie...oj nie. Juz tyle porozgryzal :mad: po 5 minutach zabawy...:evil_lol::evil_lol::evil_lol:nasza jest za 10 z Realu / tylko najważniejsza grubość powłoki , ma 4 warstwy więc Ozzy nie daje rady przegryźć, 2warstwowe miał 1-2 dni:razz:/

Posted

Jejku jak ja Wam zazdroszczę tych psiaków :oops: .
Niestety, narazie na bulla nie mam co liczyć:placz: , ale moze kiedyś... :)

Patka, z jakiej hodowli jest Lilith?
Ma śliczną maść i jest taka.. przytulasta :).
Podziwiam.. :)

Posted

Lilith nie jest z hodowli z prawdziwego zdarzenia i naszczęscie na 2 miotach sie skończyło ponieważ jej przodkowie przekazuja wadę genetyczną w postaci "beczkowatego ustawienia tylnych kończyn" i to jest paradoks, bo lilith i rodzeństwo to naprawdę wyjątkowo wspaniałej psychice, pięknej maści mają taką koszmarną wadę :shake: dyskwalifikującą mówi sie trudno ...
pieknie dziękujemy za kompelemnta :) zapraszamy do naszje galerii kliknij w banerek
po upalnym spacerku w końcu w domku :)

Posted

Śliczna Lilith jest bardzo podobna do kumpla Buni Leonka - niestety niewiadomego pochodzenia. muszę im cyknąc razem fotkę - może to brat Lilki??? ;-)
a na razie sama Bunia:

i oba dzieciaki :razz:

Posted

amfi być moze tez na L ;) :cool3: niezbadane są losy szczeniąt moze w Niemczech lilith rodzeństwo pare osób dziabnęło, bo też tam pojechali jej bracia :evil_lol:

uf jak gorąco ....

Posted

Patka napisał(a):
wadę genetyczną w postaci "beczkowatego ustawienia tylnych kończyn"

Yyyy.. można jaśniej? Wybaczcie, ale jestem totalnym laikiem. Na psa typu bull choruje zalewdie jakieś pół roku i narazie wchoodzilam tylko sferę charakteru, nie wyglądu. Zwłaszcza jeśli chodzi o wzorzec...

Posted

uff coraz cieplej ;)

ma "krzywe" lapki tak jak nazwa wskazuje na beczce prostowane mowiąc potocznie :evil_lol: nie mowi sie o tym czesto, ale dosc czesto widze mniejszą lub więszą wadę ...

Posted

w dolnym prawym rogu masz edit z nozyczkami swojego posta tym narzędziem mozesz go zmienić i edytowac :)

piekna fota rodzinna :)

Posted

Ale śliczna bulinka! :loveu:
Alu ten brat od Alfy to całkiem do niej podobny :D taka sama mocna budowa no i kolorki też :cool1:
Patka powinnaś zabrać piesa nad wodę :D tam się ochłodzi i wróci jej energia :D ja tak moim wczoraj zrobiłam i żałowałam bo jak Cartman kopa dostał to pieć razy ogród obiegał :lol:

Posted

Ja im akurat prysznic z węża robiłam :D ale wodę to Loona uwielbia! :D dlatego też czasem nazywamy ją Rybcia :evil_lol: tak kocha wodę, że raz chciała wskakiwać do zbiornika wody pitnej przeskakując 1,2m. "płot" betonowy... bo zobaczyła za nim wodę :lol: Cartman na razie tylko patrzy :D ale zastanawia mnie czy też tak będzie skakał na fale jak Loona :D

Posted

zmniejszyłam zdjęcie. Moja leska nie umie pływać ale wode uwielbia. Ma za dużą klate w stosunku do przednich łap, macha nimi w wodzie ale i tak idzie na dno :shake::shake::shake: . Ale uwielbia wode i w niej brodzi lub wchodzi po łeb. Najlepiej jest jednak jak coś leży na dnie to wtedy to wyławia. ostatnio się męczyła z etykieta od piwa. W źżaden sposób nie mogła jej wyciągnąć :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

A tu z Panem ogląda TV. :multi::multi::multi:

Posted

No to teraz kilka fotek z dzisiejszego kompanka

tutaj wyszła jak duża panienka

a tu wygrzebuje piłeczkę z szuwarów

no tutaj musiałam coś wyciągnąc z wody ??/

Dziekuję za wzsystkie miłe słowa pod adresem mojej suczki :loveu::loveu::loveu::loveu:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...