Jump to content
Dogomania

Gallery (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

• Replies 3.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

W tak ważnym dniu 03.06.2006 - w dniu naszego ślubu! :D po prostu nie mogło ich zabraknąć! musiały być na zdjęciu! :D i musze napisać, że były naprawde grzeczne jak na cały ten dzień i na tą chwilę w ogóle bo mnie nawet ani grama nie umazały! kocham moje "potffforki" i tylko tak mogłam to wtedy pokazać (bo do resteuracji pieski nie mogą wchodzić ;) :lol: )

Posted

Jeszcze raz wystkiego naj... naj... naj... naj...
:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:

Posted

Serdeczne gratulacje, to nam się staficza rodzina powiększa :multi::multi::multi:
Giovani, przede wszystkim fotki nie mogą być większe niż 500x500. Po drugiej możesz wrzucić je tutaj:
http://www.imageshack.us/
Najpierw klikasz przeglądaj, potem host it i kopiujesz pierwszą linijkę poniżej zdjęcia jak już ci się pojawi, po czym skopiowany link wklejasz w odp. na wybranym temacie. Skrót do wklejania ctrl i v :p

Posted

[quote name='Patka']ale i tak koty w łożku lepsze :evil_lol:
mojke pitmiauki:cool3:

Hmmm.. taka sama posciel u mnie, taki sam koc u mnie... tylko koty inne i pies...

Posted

[quote name='Patka']a może to tylko inne kombinezony :lol:
Hmmm mozliwe... ale poza sztucznym futrem to i wkladke pogrubiajaca chyba musialby miec ;-)

Zaraz po przebudzeniu... jeszcze bez makijazu

Posted

Hmmm mozliwe... ale poza sztucznym futrem to i wkladke pogrubiajaca chyba musialby miec ;-)
poczekamy zobaczymy jakie wkładki za kila lat będa miały Twoje chudziaki :eviltong:

Posted

:oops: dziękuję Wam :D mam nadzieje, że po prostu będzie jak do tej pory, 8 letni staż to już wystarczająco dużo by kogoś poznać :cool3: :lol:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...