bongobongo Posted May 10, 2006 Posted May 10, 2006 W pierwszej chwili myślałam, że te sceny to będą Dantejskie, a tu prosze - TAKA SŁODKA PARKA :iloveyou:
IN_ Posted May 11, 2006 Posted May 11, 2006 [quote name='Patka']a rano dzieją sie tam takie sceny ... O widze, ze u Ciebie w domku tozwierzaki tez ostatnie wstaja... U mnie poranek wyglada tak: dzwoni budzik. Wstaje. Pies chrapnie i nie otwiera oczu. Koty z wyrzutem patrza, bo tak na mnie sie wygodnie spalo. Biore prysznic. Ubieram sie. Robie makijaz. Minelo jakies 30-40 minut od pobudki. Ide do sypialni. Koty patrza z wyrzutem bo halasuje. Pies chrapie. Zakladam mu obroze. Otwiera jedno oko i sie przeciaga, po czym odwraca na drugi bok i chrapie. Ide po smycz, przypinam do obrozy. Pies wzdycha. Ciagne. Teraz to nie tylko koty patrza z wyrzutem. Pies nie chce wyjsc z lozka. Steka cos o tym, ze za wszesnie - dopiero 8 (znaczy, ze juz za biurkiem powinnam siedziec). Wlazena lozko i stosuje metode spychania. Pies spada na ziemie i obrazony zgadza sie pojsczrobic siusiu. Weekend jest fajny - pies moze spac do 11 i nikt mu w tym nie przeszkadza. Frod jest najdluzej spiacym psem jakiego znam. W sumie to mile, nigdy mnie rano nie budzi bo siusiu chce. Woli sie porzadnie wyspac przed meczacym dniem pelnym spania... No dobra, ale to galeria... A tu kiedys baaardzo krzywe lapy Ja uwazam, ze jak na kudlo-schroniskowco-bulla jest calkiem przystojnym facetem...
AMFI Posted May 11, 2006 Posted May 11, 2006 Jest bardzo przystojnym i baaardzo szczęśliwym facetem! Dzięki kochającej pani:klacz:
bongobongo Posted May 11, 2006 Posted May 11, 2006 [quote name='Patka']100% przystojniak aż sie lilith wystroiła Chyba przyłożyłaś rękę do tej urody:lol: Ale ślicznie wygląda wtym wianuszku!
Patka Posted May 12, 2006 Posted May 12, 2006 dziękujemy nawet jej sie to podobało :lol: naprawdę mega cierpliwy z niej pies :cool3: Mój TZ nie sprawił sie jako fotograf to jedyna w miare fotka z tego spaceru :shake: i i tak Lilith nie wygląda zbyt atrakcyjnie :evil_lol:
Asztir Posted May 12, 2006 Posted May 12, 2006 :loveu: śliczne piesy! IN ja mam tak samo ze spaniem! Loona jest oburzona jak ma wstać o 8, za to Cartman może ze mną iść o byle jakiej godzinie byleby ze mną :D A piesek jest prześliczny! Lilith ma fajny winuszek :razz: szkoda, że mało zdjęć , u nas role są tak podzielone - ja ustawim lub wywołuje pewne reakcje a facet łapie foty, tylko mamy stary aparat, no ale na nowy się już kasa zbiera! więc znowu galeria urośnie :roll:
Patka Posted May 12, 2006 Posted May 12, 2006 ech ostatnio jakoś weny nie mam do ladnych fotek ale zapraszamy do naszej galerii kliknij w banerek :cool3:
AMFI Posted May 16, 2006 Posted May 16, 2006 Oj umeczony Ozulec na tej ostatniej foteczce... a tu przypomina się pani Bunia ;-) opalanie biustu: potem chłodzaca kąpiel: gryzienie wody: i odpoczynek:
Alicja Posted May 17, 2006 Posted May 17, 2006 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:Bunia na Solarium / liczy że krawatkę opali :razz:/
Asztir Posted May 17, 2006 Posted May 17, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:Bunia na Solarium / liczy że krawatkę opali :razz:/ :lol::lol::lol: kto wie! a może opali na brązowo! :cool3:
AMFI Posted May 18, 2006 Posted May 18, 2006 Po słodkim śnie czas na przekaskę już nie mogę, ale trzba pilnować tego co zostało....
Payton Posted May 18, 2006 Posted May 18, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']czas na sen;) Alez imponujacy. Te mecze pilki noznej pewnie tak Ozzulka zmeczyly. ;)
Payton Posted May 18, 2006 Posted May 18, 2006 [quote name='AMFI']Po słodkim śnie czas na przekaskę już nie mogę, ale trzba pilnować tego co zostało.... Amfi ten wzrok mowi wszystko -"sprobuj podejsc jeszcze jeden krok":evil_lol: Czy Bunia dala by sobie to zabrac?.
Asztir Posted May 18, 2006 Posted May 18, 2006 A ja dołączam z brojusami :lol: Cartman najpierw udaje niewiniątko :) potem wkraczam do akcji a potem wszyscy robimy "kocioł" :lol: no i czas na odpoczynek! :D
Alicja Posted May 18, 2006 Posted May 18, 2006 ;)super ...nie zjem , ale nie położe , bo mi ktoś podprowadzi :razz:
AMFI Posted May 18, 2006 Posted May 18, 2006 [quote name='Payton'] Czy Bunia dala by sobie to zabrac?. Nam odda bez problemu, ale innym....myślę, że na kogoś obcego mogła by warknąć:angryy:
AMFI Posted May 18, 2006 Posted May 18, 2006 [quote name='Asztir']A potem wkraczam do akcji :crazyeye::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: BOSKIE!!! [SIZE=2]mały kochany dzielny fafior co sobie nie da w kaszę dmuchać...
Recommended Posts