Jump to content
Dogomania

Gallery (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

• Replies 3.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Patka']a rano dzieją sie tam takie sceny ...
O widze, ze u Ciebie w domku tozwierzaki tez ostatnie wstaja...
U mnie poranek wyglada tak: dzwoni budzik. Wstaje. Pies chrapnie i nie otwiera oczu. Koty z wyrzutem patrza, bo tak na mnie sie wygodnie spalo. Biore prysznic. Ubieram sie. Robie makijaz. Minelo jakies 30-40 minut od pobudki. Ide do sypialni. Koty patrza z wyrzutem bo halasuje. Pies chrapie. Zakladam mu obroze. Otwiera jedno oko i sie przeciaga, po czym odwraca na drugi bok i chrapie. Ide po smycz, przypinam do obrozy. Pies wzdycha. Ciagne. Teraz to nie tylko koty patrza z wyrzutem. Pies nie chce wyjsc z lozka. Steka cos o tym, ze za wszesnie - dopiero 8 (znaczy, ze juz za biurkiem powinnam siedziec). Wlazena lozko i stosuje metode spychania. Pies spada na ziemie i obrazony zgadza sie pojsczrobic siusiu.
Weekend jest fajny - pies moze spac do 11 i nikt mu w tym nie przeszkadza. Frod jest najdluzej spiacym psem jakiego znam. W sumie to mile, nigdy mnie rano nie budzi bo siusiu chce. Woli sie porzadnie wyspac przed meczacym dniem pelnym spania...

No dobra, ale to galeria...

A tu kiedys baaardzo krzywe lapy

Ja uwazam, ze jak na kudlo-schroniskowco-bulla jest calkiem przystojnym facetem...

Posted

dziękujemy nawet jej sie to podobało :lol: naprawdę mega cierpliwy z niej pies :cool3: Mój TZ nie sprawił sie jako fotograf to jedyna w miare fotka z tego spaceru :shake: i i tak Lilith nie wygląda zbyt atrakcyjnie :evil_lol:

Posted

:loveu: śliczne piesy!
IN ja mam tak samo ze spaniem! Loona jest oburzona jak ma wstać o 8, za to Cartman może ze mną iść o byle jakiej godzinie byleby ze mną :D A piesek jest prześliczny!
Lilith ma fajny winuszek :razz: szkoda, że mało zdjęć , u nas role są tak podzielone - ja ustawim lub wywołuje pewne reakcje a facet łapie foty, tylko mamy stary aparat, no ale na nowy się już kasa zbiera! więc znowu galeria urośnie :roll:

Posted

Oj umeczony Ozulec na tej ostatniej foteczce...

a tu przypomina się pani Bunia ;-)
opalanie biustu:

potem chłodzaca kąpiel:

gryzienie wody:

i odpoczynek:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:Bunia na Solarium / liczy że krawatkę opali :razz:/

:lol::lol::lol: kto wie! a może opali na brązowo! :cool3:

Posted

[quote name='AMFI']Po słodkim śnie czas na przekaskę

już nie mogę, ale trzba pilnować tego co zostało....

Amfi ten wzrok mowi wszystko -"sprobuj podejsc jeszcze jeden krok":evil_lol:

Czy Bunia dala by sobie to zabrac?.

Posted

A ja dołączam z brojusami :lol:

Cartman najpierw udaje niewiniątko :)

potem wkraczam do akcji

a potem wszyscy robimy "kocioł" :lol:

no i czas na odpoczynek! :D

Posted

[quote name='Payton']
Czy Bunia dala by sobie to zabrac?.

Nam odda bez problemu, ale innym....myślę, że na kogoś obcego mogła by warknąć:angryy:

Posted

[quote name='Asztir']A potem wkraczam do akcji

:crazyeye::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: BOSKIE!!! [SIZE=2]mały kochany dzielny fafior co sobie nie da w kaszę dmuchać...

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...