Alojzyna Posted March 26, 2005 Posted March 26, 2005 Pamiętacie Bączka? Jutro Bączek (BRUNNER) jedzie na drugi kraniec Polski i nie wiem kiedy go znowu zobaczę. A dzisiaj wyglada tak:
Leon.T Posted March 26, 2005 Posted March 26, 2005 [quote name='kasiain']Patka jakbym w nocy twojego sucza w takiej wersji zobaczyła to bym faktycznie pomyślała że to jakiś obcy :D Leon króliczek wielkanocny boski ale do koszyka to ci się chyba nie za bardzo mieści co? :wink: Zmieści zmieści , mamy taki fajny koszyczek na bieliznę! :lol: Borysek ma podobne!
AMFI Posted March 28, 2005 Posted March 28, 2005 Dyngus na tarasie, czyli wreszcie słonko - opalam się na machoń przed wystawą :wink: i dowody zbrodni - co się stało z zajaczkiem??? jełopstwo nawet nie potrafi zadbac o alibi :P
Alicja Posted March 29, 2005 Posted March 29, 2005 Zmniejszałam fotki Ozzyego i kilka chcę wrzucić do galerii . to jest zdjęcie z 21.11 2004 to zrobione 20.03 2005 to też z 20.03 to z 7.11 pt.ale mam różowe łapki Pozdrawiamy Ala i OZZY czasem klonują się nam posty ?!
Patka Posted March 29, 2005 Posted March 29, 2005 Amfi (skarpetki działaja jak gaz usypiający ;) Wfh, ale sie usmiałam :lol: boskie pozy i miejsca :D Alicjo Ozzy cudny a jaka mina skupiona na pierwsze fotce :wink: od rau zauwazyłam te piękne różowe poduchy :D spimy z kotem w kupie cieplej i zdjecie kompromitujące odważnego AST :wink: z ukrycia ale ciiii :wink:
staff-ka Posted March 29, 2005 Posted March 29, 2005 A to Dusieczka "nabiera" ozorem :wink: i na dole imiennik Ozziego Alicji :wink: Lilith koty ma dwa Jest poprostu słodka i niesamowita z tymi kociakami - patrząc z fotek :D
Alicja Posted March 30, 2005 Posted March 30, 2005 Fajnisty ten drugi Ozzy , a jęzor Dusieczka ma niczego sobie .Ciekawe co chciała na niego złapać . Ozzy ma czasem odchyły i wykorzystuje jęzor do denerwowania pana , czyli lizania po stopach / nawet podczas ruchu/.Najlepiej jak są gołe , ale pan wtedy się piekli ,więc jest ucieczka a potem słynne powroty . Ozzy lubi też zamęczać córkę naszych przyjaciół i ich spanielkę Kamę Pozdrawiamy Ala i OZZY
Leon.T Posted March 30, 2005 Posted March 30, 2005 Noo Tufi1 :roll: Tego z zabawką nie poznajesz! :roll: Pierwsze zabawy ze starszym braciszkiem!
kasiain Posted March 30, 2005 Posted March 30, 2005 a to zdjęcie "bulo-sępów" czyli Goro i Lili (sunia Anety vel Image) z ostatniego spaceru nad Odrą. uff teraz jest dobrze! Huuurrra :P
kasiain Posted March 30, 2005 Posted March 30, 2005 No i jeszcze jedno zdjęcie ze spaceru, trochę nieostre ale wymowne 8) w końcu trudno uchwycić bula jak się non stop rusza
Patka Posted March 31, 2005 Posted March 31, 2005 kasiain super ta fotka zakochanej pary :wink: Staffka Lilith dziękuje i :oops: :wink: Ona naprawdę rekompensuje charakterem swoje małe niedoskonałości anatomiczne ;) i nerwy operacyjne :wink: :D Alicja maly Ozzy jest cudny i jeszcze taki słodko szczeniaczkowaty z dedykacją dwa grzejniczki :D
tufi Posted March 31, 2005 Posted March 31, 2005 Sie troche spozniliscie z tymi jajeczkami Wielkanocnymi 8) LAPIS
porterin Posted March 31, 2005 Posted March 31, 2005 Znalazlam u siebie jedno jajko, trochę stare, ale za to w kropki
Leon.T Posted March 31, 2005 Posted March 31, 2005 [quote name='Patka'] Stanowczo protestuję :evilbat: bo zacznę pokazywac kokoszki :wink: Bardzo dobry pomysł!!! :cunao: Czekamy! :cunao:
porterin Posted March 31, 2005 Posted March 31, 2005 To teraz z innej beczki. To Tasmanian Devil Port Erin 3, 5 miesiąca
Recommended Posts