Jump to content
Dogomania

Gallery (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

Posted

no dobra... po długiej przerwie czas na Chrumiaka.

nic jeszcze nie podejrzewa...

Śpi sobie z ryjkiem do góry...

Brzuszkiem do góry...

Na kartce jest napisane: "to nie ja zjadłam misia"

A tu wredna pancia zaplanowała zrobić piesku sterylkę.

I się zaczęło:

"Nie wyjdę, nie wyjdę zza kanapy i już!!!!!!!!"

"Wyglądam jak baleron..."

"...ciasno obwiązany sznurkiem"

"ale na spacer bez frisbee się nie ruszam!!!!!!!!":mad:

'No co Ty... kaftanika mi nie zdejmiesz???"

"Może jak się obudzę, to ten koszmar się skończy..."

"I znowu będę piękna..."

• Replies 3.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Biedna Chrumaka, ale trzyma się dzielnie dziewczyna!
Ciekawa jestem czy wyszła na spacer w kaftaniku? Ja chciałam kiedyś wyprowadzić z domu Bunię w majtkach cieczkowych, ale tak się zaparła na progu, że nie było siły. Jak zdjęłam majtki w radosnych podskokach wybiegła na dwór...:evil_lol:

Posted

Witajcie po długawej nieobecności :cool3: Cobyście nas nie zapomnieli nowe fotki zabójczej dwójki:diabloti:

śpiący królewicz

usmiech osiła :razz:

Były sobie dwie myszy:diabloti:

... no co? jestem dziwakiem i co z tego

Posted

Internet mi dzisiaj chodzi tak, że nie ma mowy o wstawianiu zdjęć, ale mam prośbę, bo z tego, co pamiętam coś się zmieniło w sposobie wstawiania zdjęć (Hun coś pisał) dajcie znać na pw co i jak – z góry dzięki

Posted

Nowa porcja... mam nadzieję widocznych zdjęć prosiaka.

o czym prosiak śni?

może o kosteczce...

już prawie się skończyła...

może o krófce...

niewiele z niej zostało...

A może o smakołykach, które tak trudno wyjojczyć od panci???

A może Ty wiesz, o czym piesek śni???

bo ja wiem tylko gdzie się najlepiej śni...

na panci.

Posted

To ja moze przedstawie Wam mojego asto-kundla Frodka. Frodek juz ma swoje galerie na odpowiednich Forach, ma rowniez kilka fotek w dziale "Psy w potrzebie- Juz w nowym domu"... Ale tu go jeszcze nie bylo (chyba ze mam jakies zacmienia pamieci...)

A oto sam Pan Frodosław Stalowy (poprzednia ksywka Oświęcimek juz nie pasuje), zwany Szarym (bo w domu jest jeszcze Czarny i Biala - koty... w zasadzie jest tez buro-brazowa fretka... ale ... sami rozumiecie).

Frodo jest psem rozpieszczonym - spi w lozku, niewychowanym - zanosi jedzenie na kanape, leniwym - tylko by spal i jadl, dzicinnym - lubi siedziec na kolankach mimo, ze juz sie na nich nie miesci i "kochliwym" - kocha wszystkich ludzi i z kazdym sie musi przywitac.
Ale najwazniejsze jest, ze Frodo jest psem "moim" i mam szczescie "na codzien" ogladac te jego minki...

ps. w tle widac dowod niewychowania... szyjke indycza, spoczywajaca niewinnie obok równie niewinnego psa...No co!!! Smuton jej bylo samej w misce, wiec wzial ja do lozka!

Posted

Ślicznie wyrósł - widziałam Frodka na fotkach z czasu Oświęcimka - nie do poznania! Wspaniale, że się znalazłaś i dałaś mu kochający dom w którym może być niewychowanym leniuchem - niech sonie odbija za te nieszczęsne dzieciństwo:multi::multi::multi::multi:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...