Jump to content
Dogomania

Gallery (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

Posted

Alicja i Amfi-dzięki :drinking: :drinking:

Magia- fajne masz psiaki, a najbardziej podoba mi się Fretka-jest niesamowita :thumbs: :multi:

• Replies 3.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Cd już aparatem :

Ozzy z kolegą Tuffim

grubasek na spacerku

z pańcią

Ozzy w galopie :lol:

i tu też z mamcią
To nie wszystkie , ale nie chcemy was zanudzać . :wink:

Posted

Ale nowych psich pysków obrodziło w końcu na topicu!!!! :klacz:
:loveu: cudowne mordzie wszystkie i z osobna :)
Magia dawno Cie nie było parka przesliczna szczególnie zdjęcia spanie na "kanapkę" ;)
Justuss kawał masz chlopaka piękny kawaler :D
ASlicjo co myslę o Ozzym już dawno wiesz :buzi: od Lilith
kaczayiomka tfu tfu - żeby nie zapeszyć ale :loveu: brak słów ...
pozdrowiena od żółtej krówki ;)

i pasiemy sie wiosennie - coś kawaśna ta trawa ;)

Posted

[bez komentarza]

Ezra (Red Nose) jedyna suczka jaka Olsen do tej pory zaakceptował nie licząc tych z którymi mieszka.

Olsen pływał pierwszy raz w swoim życiu, w prawdzie raz Chiko musiał skakać do wody na ratunek bo Oluś miał problem z zawracaniem, ale idzie mu coraz lepiej. Ma dobrego nauczyciela :D

Posted

Daj buzi...

A ja sie zastanawiałam gdzie znikają moje piwa, Olsen zawzięcie wyciągał je ze strumyka w którym sie chłodziły

Posted

Dawno nas tu nie było...więc krótka foto opowieść 8)

Będąc z odwiedzinami u zaprzyjaźnionej bullinki Pauli Abdul Opaplast vel. Telka...

po raz kolejny dał o sobie znać urok Lukierkowych "bąbelków" :lol: :lol: :lol:
To była miłość od pierwszego wejrzenia...

..która doprowadziła do tego, że Tekla przejęła inicjatywę i najpierw nieśmiało sugerowała delikatne pieszczoty...

..aż w końcu z desperacji przeszła do konkretów :lol:

Ehh...tym babom to się normalnie w głowach poprzewracało 8)

Posted

ale za to jaki z niego obrońca chowa sie pod brzuchem Lilith i szczeka podejrzewamy poza tym iz myśli sobie, że jest ASTem i to nie byle jakim :wink:
Jeszcze jedno czasem jeszcze skaczemy jak się uda :wink:

Posted

Ufff, przebrnęłam przez ponad 80 stron :multi:

I cholera mam zagwozdkę... Juz sama nie wiem, które mi sie bardziej podobają, bulki, czy staffiki :niewiem: :iloveyou:

Posted

Jak patrzę na bulka, wyraz jego pyszczka, to nie wiem, czy on teraz myśli, czy w ogóle myśli, czy mnie widzi, co zaraz zrobi i ogólnie mam wrażenie, że stał blisko zespołu downa :wink:
A stafik? Patrzy tak wiernie, tak mądrze, ze skupieniem, miłością... tu nie ma się nad czym zastanawiać. Fafiki górą !!!! :D :D
A miałam przecież szczęście mieć wszystkie trzy bullowate w swoim życiu i zdecydowanie stafik najbardziej podbił moje serce. I wiem, że stafiki już zawsze będą mi towarzyszyły, nawet jak będę miała 60 lat (jak dożyję).
Wyobrażacie sobie 60-letnią staruszkę pocinającą na spacer ze stadkiem fafików? Jak kiedyś taką spotkacie, to będę ja :D

Posted

[quote name='Marta Chmielewska']Jak patrzę na bulka, wyraz jego pyszczka, to nie wiem, czy on teraz myśli, czy w ogóle myśli, czy mnie widzi, co zaraz zrobi i ogólnie mam wrażenie, że stał blisko zespołu downa :wink:

no właśnie...to jest dopiero sztuka i wyzwanie zgadnąć co mu się kolebie we łbie i przewidzieć co zaraz zrobi :evilbat: a nie ...

A stafik? Patrzy tak wiernie, tak mądrze, ze skupieniem, miłością...

phi...tak to co drugi kundelek potrafi :lol: :wink:

Posted

Bule to jest to ! nie tam jakieś fafsi....cos tam..heheh
ale to ostatnie zdjecie to mnie rozwaliło :wink: i juz sam nie wiem :wink:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...