Jump to content
Dogomania

Gallery (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

• Replies 3.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Patka']Lilith odsypia długi spacerek ... prawdziwa dama :wink: tylko dlaczego w moim łóżeczku :wink:

No wiesz, co! Tak mówisz jak byś ją miała obudzić :evil: Przecież możesz się położyć w jej legowisku! :D
Chyba ma sny o tematyce muzycznej!
:B-fly:

Posted

Patka , Lilus jest cudowna nawet jak śpi :buzi:
No i ta poza , pysio na poduszce , ciałko przykryte /sama skromność/.
Ozzy też włazi do łóżka ale pcha się prosto na poduszkę , a mi zostaje ,,jasiek,, , poza tym to jego pozy są delikatnie mówiąc nieskromne. :lol:

Posted

No to troszke z serii "LATAJACE STASZKI" :wink:

Karinka (w powietrzu) ,Bamber i Młody :wink:

Bamber,Młody i astka Rakja :wink:

Bamber,Rakja i w tle Karinka :wink:

- tak jak ktos fajnie zatytułował RAKJA NIE W TĄ STRONE ..... :wink:

Posted

Staff-ka ja nie wiem na jakiej wsi Ty mieszkasz, ba! nie wiem, czy na Ziemi w ogole - bo z grawitacja na pewno sa problemy ;) 8)

Posted

[quote name='Marta Chmielewska']No bo ten twój bulterier to jakiś płaski ma ryjek, skacze z okna na główkę, czy co ... :wink: :lol: :lol: :lol:

Blisko,blisko, nie używa zębów tylko we wszystko łbem, albo nosem wali, tak już ma. A że delikatność jest skutecznie zabijana przez entuzjazm, to nawet jak chce "ukochać" pańciostwo, to wali mocno. Stąd wśród wielu pseudonimów jest też "Młotkowa" albo "Chrumkacz" :oops: :lol:

i tak będę miała kiedyś staszka 8)

Posted

marta raz a porządnie :wink: fotki super siostrzyczki muszą bosko na spacerkach razem wyglądają i wzbudzają sensacje przechodniów :D
Staffka dodatek nietoperza jak widze działa w pełni :wink: 0X

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...