Jump to content
Dogomania

Gallery (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

Posted

Miejsce: słowacki Poprad.
Uczestnicy: Staffik "Fafik" wiek młodociany. Bokserki Ksara i Fuficzka - podobno strasze...
Sytuacja: Czas wolny w trakcie szkolenia agility.
Podpis do zdjęcia: "do czego naprawdę służy staffifk..."

więcej zdjęć z Fafikiem będzie na stronie (w e wspomnieniach z Popradu) - już webmaster został pogoniony do pracy, ale na razie porządkuje zdjęcia

• Replies 3.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

troche na chwilke odbiegne od stafikowego tematu-korzystam z aparatu poki moge..wybaczycie mam nadzieje :wink:

dzisiejszy spacer..

Posted

A to jest [CIPA] czyli LUKSJA DELUX oczywiście BULDOŻER
LUŚKĘ też dam trszkę póżniej ,i postaram napisać coś o umaszczeniu

Posted

1. musisz byc zarejestrowanym uzytkownikiem galerii
2. wybierasz kategorie - np. reproduktorzy - klikasz
3. w prawym gornym rogu jest upload - klikasz
4. plik grafiki - szukasz zdjecia na swoim komputerze, ktore ma byc dodane
5. plik miniaturki grafiki - pomijasz
6. nazwa zdjecia - wpisujesz imie i przydomek psa plus ew. tytuly albo cokolwiek innego
7. plik - tu mozesz opisac dokladniej psa, podac namiary na siebie itp.
8. slowa kluczowe - jesli chcesz, aby ktos poszukujacy np. basseta po wpisaniu tego hasla znalazl zdjecia Twojego psa, podajesz slowa - skojarzenia z rasa psa
9. dodaj
gotowe :)

Nie trzeba zmniejszac zdjec, choc najlepszy rozmiar to 640x640 - jesli nie masz jednak mozliwosci pomniejszenia fotki, to ja to zrobie :)

Posted

[quote name='Alojzyna']podpalany staffik wyglada chyba tak:

Nie wiem ,ale ja wyraznie widze bardzo podobne UMIESZCZENIE innej barwy na ciele ,kończyny,przedpiersie (takie charakterystyczne trójkaciki) ,a nawet na łebku tylko nie tak wyrazne :roll:
Nawet laikowi narzuca sie na mysl PODPALANIE :(

hun - Staszki z Bąblem i micha sa THE BEST :D,a jak sie uśmiałam z urośnietej Suzi :lol: :lol: - tak fajnie to powiedziałes :lol: :lol:

Posted

Ja przyznam, że umaszczenie tego stafikka (red nose :wink: ) bardzo mi sie podoba szczególnie z ta kombinacją dużej ilości bieli :D
Uroczy psiak :D

Posted

Długo zastanawiałam się nad tym, czy umieszczać kolejny link do kolejnych zdjęć - zwłaszcza w świetle dyskusji toczącej się w temacie "Wiadomości o miotach". :cry:
Cieszy mnie jednak to, że nie tylko mnie i kupujacym podobają się moje maluchy, a zwłaszcza to, że niektórzy dogomaniacy mają spośród nich swoich faworytów. Na większość z nich czekają już nowi opiekunowie i ŻADEN (na szczęście dla mnie) nie wywodzi się spośród dogomaniaków czy nawet niezarejestrowanych czytających to forum.

Wampirki zamieniły się w gryzonie - gryzą co podejdzie im pod pysie. Gustują zwłaszcza w świeżo rozłożonych gazetach, z których robią śliczne "ząbkowanki". A zatem Z życie gryzoni :D

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...