Jump to content
Dogomania

Gallery (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

• Replies 3.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Apbt_sól']Zeby dorwać jasia trzeba przejsc jeszcze 3 pary zebow innych
moich , Sora i Limy :evil_lol:
No to my rezygnujemy w takim razie :lol:, znalazłyśmy już sobie inną ofiarę i zostały po niej tylko kapcie :diabloti:

Posted

Pariska nie martw się , półsiostra nadchodzi z pomocą :lol:

Słońce po oczach daje....

Kto powiedział że staffik nie nadaj się na psa tropiącego ? 8)
Manta pracje górnym wiatrem :lol:

Na co się gapisz ?

Posted

A Pariska jakaś szersza się zrobiła ? :crazyeye: :loveu:
No i mogłaby Mancie troszkę prążków oddać - w końcu co w rodzinie to nie zginie :cool3:

Pozdrawiamy slicznotę , buziak w wielką łepetynkę :loveu:

Posted

Hmm może ostatnio trochę, bo dostaje karmę bardziej energetyczną, ale bardziej to aparat "poszerza". Ona z natury mocno zbudowana nie jest.
Strumyk jak ją zobaczyła to powiedziała, że w rzeczywistości jest drobniejsza niż na fotkach ;)
Ile waży i mierzy Manta? Bo Paris ma 38,5 cm i 17 kg i jestem ciekawa jak to ma się w porównaniu z innymi staffami.

Posted

Strumyk jak ją zobaczyła to powiedziała, że w rzeczywistości jest drobniejsza niż na fotkach ;-)

Manta też nieraz wygląda na fotkach a niewiadomo jaką wielką , a jak ją na wystawie ludzie widzą to poznać nie mogą :razz:

Manta jest grubym kurdupllem :eviltong: Wzrostu ma 37cm , a waga to jej się wacha między 15 a 16 kg. Więc np. w porówaniu do Pariski to straszny gruuubas z niej , aczkolwiek wiem że to jeszcze szczenior i jeszcze wszystko się ustatkuje :p

Posted

agnethka napisał(a):
ale jak na pierwszy rysunek pieska (taki już podobny) to uważam, że jest super :cool1:

w koncu staffik to rasa glowy, wiec Twoja mala ma absolutna racje tak ja rysujac ;-)

Posted

Mi też bardzo podoba się rysuneczek Elitki :loveu::loveu: a dziecki faktycznie rysują to widzą i nic nie da się ukryć ;)
Patrząc na to dzieło przypomniało mi się jak idąc któregoś pięknego dnia na spacerek i mijając z moimi psiakami dwójke dzieci (ok.6-7 lat) uslyszalam:
"popatrz jakie dziwne te pieski, takie małe cialo a taka wielka glowa :roll:" :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Rysunek świetny , serio - widać potencjał artystyczny :) Jak na 5 latkę , kształty , kreska - super .

A co do głowy , gdyby nie wielki łeb Frania , to by mógł sobie pod bramą wychodzić , a tak go baniak zatrzymuje :diabloti:

Durny łeb

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...