Jump to content
Dogomania

Gallery (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

Posted

U nas jak zwykle monotematycznie :diabloti:

bawimy się

ciągamy i ganiamy

i uśmiechamy

rozglądamy się

i popadamy w coraz to głębszy kompleks wzrostu :diabloti:

• Replies 3.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Sebastian dam dam tylko najmłodsze ululam i porządnie pozmniejszam :)
ufff padam z nóg a to z dedykacją dla Ciebie i pół siostry :) i dla takiego jednego kawalera ;)

Posted

No widzisz :) a my Vigorka widzieliśmy na wystawie i widzieć będziemy :razz:
ta teraz to ona właśnie dziewczęca, bo zrzuciła zbędny kg po cieczce :evil_lol:

Posted

agastaffbull bardzo dziękujemy Rudex rumieni sie na pręgowano ;) a co zniej będzie za piękność to zobaczymy :evil_lol: na razie jest miss słodkości w domu :loveu:

Posted

Patka napisał(a):
Sebastian dam dam tylko najmłodsze ululam i porządnie pozmniejszam :)
ufff padam z nóg a to z dedykacją dla Ciebie i pół siostry :) i dla takiego jednego kawalera ;)

Dziękuję:loveu: piękna sucz!
Buziaki dla was wszystkich!
Teraz czekam na foty rudej i włochatej:lol:

Posted

Vectra coś pieknego ta fotka a Franek jest boski(raz na żywo widziała tak umięśnionego i "wysuszonego" stafiora i oczu od niego nie mogłam odkleić...)

Będzie można gdzieś na wystawie zobaczyć Franka:>?

Posted

Casia_i_Figa napisał(a):
Vectra coś pieknego ta fotka a Franek jest boski(raz na żywo widziała tak umięśnionego i "wysuszonego" stafiora i oczu od niego nie mogłam odkleić...)

Będzie można gdzieś na wystawie zobaczyć Franka:>?

Myślę , że zaczniemy niebawem "podbijać" ringi :evil_lol:
Tylko jakoś mi motywacji brak :roll: on to się bardziej chyba nadaje na pitbull show niż pokazy piękności :evil_lol: :evil_lol:

Posted

no to niech motywacja Ciebie nawiedzi bom ciekawa Franka na żywo-a na pitbull show do bolęcina(koło krakowa) w maju zapraszamy-organizator ma stafika który startuje z sukcesami duzymi w takich imprezach

Posted

Vectra, nie mam słów dla Twoich zdjęć, Twoich psiaków... ale te mięśnie pod skórką... ach, to uwielbiam... dupka Frania jest debeściarska, najlepsza męska dupka jaka widziałam :oops: :razz: :evil_lol:

Posted

Franio jakie ciało:crazyeye::crazyeye::crazyeye:jakie mięśnie:crazyeye::crazyeye::crazyeye: tu widać najpiękniejszy atrybut staffiora-emanuje siłą w swojej elegancji!!!:loveu:

Vectra zdradź jak to u niego robisz???hihi

Posted

To sie nazywa umiesniony pies - pokaz go kobieto na wystawach! niech zobacza czym sie rozni tlucz od masy mięsniowej!:evil_lol:

widze foty jasniejsze - i dobrze , bo szczegoly widac :diabloti:
Franio rzadzi :loveu::diabloti:

Posted

Casia_i_Figa napisał(a):
no to niech motywacja Ciebie nawiedzi bom ciekawa Franka na żywo-a na pitbull show do bolęcina(koło krakowa) w maju zapraszamy-organizator ma stafika który startuje z sukcesami duzymi w takich imprezach

Do maja to chyba Franek nie zdąży się wytrenować :cool3: Poza tym ja nie mam pojęcia jak się psa przygotowuje do takich zawodów :oops: ale myślę , że on by się nadał , bo to zawzięte , zacięte i kocha sport :evil_lol:

AMFI napisał(a):
Vectra, nie mam słów dla Twoich zdjęć, Twoich psiaków... ale te mięśnie pod skórką... ach, to uwielbiam... dupka Frania jest debeściarska, najlepsza męska dupka jaka widziałam :oops: :razz: :evil_lol:

<Franek się czerwieni> :evil_lol:

Sebastian Książk napisał(a):
Franio jakie ciało:crazyeye::crazyeye::crazyeye:jakie mięśnie:crazyeye::crazyeye::crazyeye: tu widać najpiękniejszy atrybut staffiora-emanuje siłą w swojej elegancji!!!:loveu:

Vectra zdradź jak to u niego robisz???hihi

Sebastian , on tak sam , ja zupełnie nic nie robię :p Potrzebne tylko kilka solidnych zabawek , trochę miejsc gdzie można poskakać i dwie czarne damy :evil_lol: Miejsce gdzie nie ma ludzi ,aby nie dostawali zawału ...
A ja to sobie siedzę kawkę pije , poczytam prasę , grillka odpalę :cool3:
takie bez obsługowe te piesy są .. od czasu do czasu tylko tzreba grzecznie zwrócić uwagę ,by nie łaziły po drzewach , nie przeskakiwały ogrodzenia , nie skakaly po budowie , po deskach , omijały samochody.

No i dętki i opony są idealne , bo zajmują je z całych sił , wysysają z psów całą ich siłę , są niezniszczalne (prawie)
Jeszcze niech się ciepło zrobi , to będzie dodatkowa atrakcja w postaci zraszaczy ogrodowych ..... :evil_lol:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...