Jump to content
Dogomania

Gallery (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

• Replies 3.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Carbonara,
no piękna rodzinna fota-niebieskie maluchy rewelacyjne

PS.żałuję że narazie brak warunków u mnie na stafiora bo jakaś panienka po Taszce mi się marzy...

Posted

Asztir napisał(a):
:roflt: świetną masz tą buldożke! :D ale jak się tam pitka zmieściła to ja się dziwię :evil_lol:

bulwa nie moja niestety :-( ale narazie pomieszkuje z nami :loveu: ,sama byłam zdziwiona jak zobaczyałam jak czarna tam wpełza,zwineła sie w kłębek i udawała że to jej rozmiar...:mad:

Posted

Wera ależ one pozują wpadnijcie do nas w odwiedziny i naucz tego Rudolfinę :evil_lol:
Carbonara nic nie napiszę tfu tfu (bo na lizusa wyjdę) :loveu:

Posted

[quote name='strumyk']No to wracamy do domu. Jeszcze tylko w weekend wystawa w Sevilli i ruszamy spotkac wiosne w Polsce :)
Ostatni rzut oka na tanczacego Shaqa i ciocie Lindzie w Hiszpanii (obecnie 25 stopnie)
http://youtube.com/watch?v=zX1gFB7MCG0

filmik zobaczyłam .:multi:.....ale Lindzik chce spać :loveu:....uśmiałam się do łez :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Frodzio to normalnie istny model :):loveu:
zeby ten ' krówek" tak pieknie stał a tu ni chole.... nie chce :)
:evil_lol::lol:

i dzikie szalenstwo z Peny czyli Pandora Port Erin :)

Posted

No Justyna!!!
Nie chcialam pisac, od kogo "bralam nauki" do takiej postawy, ale chyba musze....od CIEBIE - podgladalam, podgladalam i w koncu - wykorzystalam :) - perfidnie, bezczelnie...przyznaje sie :oops::oops::oops:
Krowek jest w moim typie :cool3::cool3::cool3:
Alicja – nieco mu sie postarzalo ;)
Casia i Figa – ale ona tylko z przodu umiesniona – cala reszta to gruuuuuba warstwa tluszczu!!
Klaudia – ;):cool3:
Patka jak masz problem z pozowaniem Rudolfowny – przyjedz do mnie na wakacje ;)
Pzdr
K.

Posted

Wera no prosze jakiego koloraska masz w domu ;) a Pan Frodo jak zawsze uśmiechnięty :D
Canaveral widze, że odmiany staffika różne masz w domu ;) bardzo ładne zresztą :)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...