Asztir Posted December 22, 2007 Posted December 22, 2007 Velutek pamiętam jak miała zawsze niesamowite zdjęcia z wody! zazdraszczam :D mój nadal tonie ;) Alu gdzie tak Myszę wyciągło? :-o jeste taka jak Ayka, nawet babcie przerosła :cool3:
Alicja Posted December 22, 2007 Posted December 22, 2007 wspaniała gromadka :loveu::loveu::loveu::loveu:
Canaveral-staff Posted December 22, 2007 Posted December 22, 2007 Ładnie to tak niszczyć drzewa:mad::mad::mad:
Vectra Posted December 25, 2007 Posted December 25, 2007 komu pieski komu ??? bo mam ich dosyć :diabloti: ;)
staff-ka Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 Ostatni dzień Starego Roku.. a tu jak zwykle..bez zmian..nic sie nie mobilizują na ten Nowy Rok :mad: Nie wiem..,jak u Was ,ale u mnie w domu 4-ch chłopa i co jak tylko jeden..: stuka,puka,wbija,układa,wierci.., a pozostała 3-ka ..ooo proszę: - dobrze,ze jeszcze nie wołaja..: - teee Matka PIECZYSTE prosze nam podać ..tu ,zaraz .. !! ... Eeee z tymi chopami.. :diabloti::diabloti: Do Siego Roku.. !!!!!!!! :multi::multi:
AMFI Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 ale hrabianka ze staffordshire !! a raczej hrabstwa Solar Wings :lol: SUPER! a u nas w Sylwka najpierw szaleństwa po śniegu: potem przebieranie, bo mróz troszku szczypał: :evil_lol:
AMFI Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 a do północy.... towarzystwo padło....:eviltong: i tyle miały zabawy :evil_lol: Wszystkiego najlepszego w NOWYM 2008 ROKU!!!!
porterin Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 W końcu Misiek dczekał się fotek, tylko że znowu wszystkie baby wiszą mu na faflach :hmm: i ju chyba wiem dlaczego "Guci nie oddam" ;) ps. dodam jeszcze, że czuje, że śnieg spadnie hehe
Carbonara Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 kurcze ten Misiek to sie wogóle nie zmienia :) i tak trzymać !!!!!!:loveu: i wcale sie nie dziwczynkom nie dziewie ze go tak całuja:):cool3::evil_lol: hahahhha apropo sniegu......idzie nawałnica idzieeeeeeee:diabloti: moze jutro wieczorem zawita!!!;)
Harpagon Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 Dawno nas nie było, więc trochę się przypomnimy :lol: www.harpagon.com.pl cdn.:lol:
strumyk Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 A moje 2 bidule az 11 dni spedzily w hotelu dla psow, bo wredna pancia pojechala w rodzinne strony na swieta. Bozesz, moje pierwsze swieta bez psow. Wstyd :( Na dodatek odebralam je zasmarkane i kaszlace, a Linda dodatkowo schudla 1,5 kg. 16 kg dla mojej niuni to stanowczo za malo - wygladala jak pit ze schronu :( Ale teraz juz wracaja do formy i wygrzewaja sie w i na lozeczku: Shaq I rodzenstwo razem
Asztir Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 No ostatnie foty fantastyczne :loveu: ale szkoda, że nie mogłaś ich zabrać ze sobą :-( mam nadzieje, że się szybko pozbierają. ja bym nie mogła tak swoich zostawić - Cartman by się zabił, najpierw doprowadzając do śĶierci pracowników :diabloti:
wejherstaff Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 Strumyk rewelacyjne foty :loveu::loveu::loveu: uśmiałam się do łez :evil_lol::evil_lol:
strumyk Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 Dzieki serdeczne :) Psiuty juz tylko troche zasmarkane, tzn rano jeszcze maja male zielone swieczki pod nosem, a tak caly dzien juz spokoj i cisza, bez smarkania i kaszlu. Wczoraj jakos mi sie udalo oba postawic i wyczekaly na samowyzwalacz. Oczywiscie problem z glowami do gory, a na latarki w oczach niewiele umiem poradzic :) Tak wiec oba dwa razem :loveu:
Carbonara Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 wspaniałe zdjecia dziewczyny!!!!!!:loveu: Strumyk Twoje psiaki boskie pozy przyjmuja ...chyba z radości ze Pancia jest z nimi :);) w zwiazku ze sniezyca ,która doleciała w sobote w nocy do Warszawy wklejam jednego takiego kochanego sniegowca:) - nie mylić z butem :):evil_lol: Nasz nowy członek rodziny- " James" zwany DJ a profesjonalnie- Staffjoy's Lesson in Perfection. Przy okazji chciałabym serdecznie podziękować Aguś i Artiemu- włascicielom hodowli Red Pearl in Ginger za wielka pomoc jaka mi okazali przywożac mi Jamesa z Holandii do warszawy. Dziekuję Wam baaaarrddzzzzooo mocno :loveu:
porterin Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 wreszcie :lol: Już myślałam, że Was tam zasypało tym śniegiem Gratulacje Justynka, to jest przykład przeznaczenia, miał być u Ciebie i jest.
Alojzyna Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 Śliczny piesek. :loveu::loveu: Gratuluję! James razem Taszą będą tworzyli przepiękną parę.:loveu:
strumyk Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 [quote name='Carbonara']w zwiazku ze smiezyca która doleciała w sobote w nocy do Warszawy wklejam jednego takiego kochanego sniegowca:) ino sie troche upaprala ta sniezyca :) nie mylić z butem :):evil_lol: tzw. Relaxami? :evil_lol:
Carbonara Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 [quote name='strumyk']ino sie troche upaprala ta sniezyca :) tzw. Relaxami? :evil_lol:[/quote] tak własnie miałam je na mysli :evil_lol: a sniezyca taka upaprana jak każda w Polsce:evil_lol:;)
wejherstaff Posted January 10, 2008 Posted January 10, 2008 Gratulacje Justynko nowego towarzysza rodziny :p piekny chłopczyk :loveu::loveu:
AMFI Posted January 10, 2008 Posted January 10, 2008 James jest przesłodki - małam okazję go wypieścić, młodziak już ma kapitalną głowę i ...piękną maść! :multi: Jeszcze raz gratulacje Carbonara!
strumyk Posted January 10, 2008 Posted January 10, 2008 A ja wrzucam jak bardzo moje rodzenstwo lubi razem biegac :) http://youtube.com/watch?v=u_1oLwobddE
Recommended Posts