strumyk Posted November 29, 2007 Posted November 29, 2007 Patka napisał(a):JA POPROSZĘ TROCHĘ TEGO RAJU :cool3: A prosze bardzo, i dla Staff-ki tez starczy :) (musialam rozjasniac zdjecia, bo jakies ciemne wyszly) i widok "za plot" czyli wlasciwy sad
Asztir Posted November 29, 2007 Posted November 29, 2007 i to wszystko takie piękne, zadbane i za darmo!!!! :Dog_run: u nas to jest oczywiście nie do zrobienia... skoro w mieście 50cio tysięcznym daje się 10 kubłów na psie osdchody... a podatek ciągle wzrasta, w tym roku był już po 55zł. ja naprawde jestem za podatkiem, ale aby było go potem widać. Strumyk prawdziwy raj :D ale tych pomarańczy to nie można tak bezkarnie zrywać???
strumyk Posted November 29, 2007 Posted November 29, 2007 Asztir napisał(a):ale tych pomarańczy to nie można tak bezkarnie zrywać??? te w parku mozna, te za plotem to juz czyjes, ale te w parku to co chwile ktos zrywa, trzeba sie starac, zeby zerwac, bo caly dol juz oberwany :)
staff-ka Posted November 30, 2007 Posted November 30, 2007 A prosze bardzo, i dla Staff-ki tez starczy - ale miło.. Strumyku.. bardzo dziękuję :loveu: Kurczaki tam na pomarańcze trzeba polować,a u nas..(dla odmiany hihi) ... "łapać płatki" .. Taki widok zastałam bardzo póżnym wieczorem , wychodząc z domku.. :cool3: A poniżej to już .. dzień codzienny.. i dla niektórych pierwszy snieg.. :razz:
staff-ka Posted November 30, 2007 Posted November 30, 2007 - Babej - Babej i Młody ( Rapid , Staffkar ) i Szreki .. ;)
Vectra Posted November 30, 2007 Posted November 30, 2007 a u nas zimno , chlapa i jest tak :diabloti:
staff-ka Posted November 30, 2007 Posted November 30, 2007 - Młody - powrót ze spaceru do domu... ;) - i w śnieżnej oprawie nasz domek..wygląda..jak "bajkowy" hihihi :loveu: - a tak wygląda jesienno - zimowy nasz ogródek.. Mimo,ze ten klimat ma swoje uroki... jednak mój organizm domaga się takiego "Strumykowego" klimatu..buuuuuuu.. :placz::placz: Pozdrawiamy bardzo zimowo ..tej jesieni.. :lol:
Sebastian Posted December 1, 2007 Posted December 1, 2007 [SIZE="5"] Staff-ko, Anoo Kaszëba gòwarzë baro piãkny!!! Super gromadka, świetnie razem wyglądają!!! domek prawdziwie bajkowy:loveu:
Canaveral-staff Posted December 1, 2007 Posted December 1, 2007 zdjęcia zimowe przepiękne :multi:,u nas było tak tylko 2 dni:shake:,a dzisiaj było 10 stopni
AMFI Posted December 1, 2007 Posted December 1, 2007 Staffko, a ja w pięć minut byłabym u Cienie :-) tyle śniegu- bajka!!!!:multi:
strumyk Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 Widoki piekne, i polatac tez fajnie, ale tak krociotko :)
strumyk Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 No to troche moich szalencow :) zabawy w domu - Shaq cwiczy stol agilitowy na klatce gryziemy, zujemy niedziela w parku
AMFI Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 niezłą macie ekipę w tym parku... u nas aura raczej nie sprzyjającą spacerom...:shake:
Canaveral-staff Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 super wybieg tyle obcych psów i wszystkie w zgodzie:multi:
Canaveral-staff Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 mordeczki z BULLERBYN -tylko do całowania:buzi::buzi::buzi:
AMFI Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 o tak, tak, obie dwie całujemy :buzi: non stop prawie :loveu:
strumyk Posted December 15, 2007 Posted December 15, 2007 No to ja mniej calusnie - stefka mi sie rozszczekala. Szczeka jak chce sie bawic z Shaqutem, szczeka jak chce Shaqowa kosc, niewazne, ze obok lezy inna, ona chce to i teraz. Shaq ma to gdzies, a ta w najlepsze dziecinnieje, zamiata uszami podczas szczekania i sie najwyrazniej dobrze przy tym bawi. Filmik - przypominam, ze tu Shaq ma 6 m-cy, a nie ta szczekajaca stara baba :) http://www.youtube.com/watch?v=EqqWGIX_yQE I OT - w Hiszpanii, podobnie jak w Gdansku na 6.12, tez sa Mikolaje :) http://www.youtube.com/watch?v=SdIsE344DSs
wejherstaff Posted December 15, 2007 Posted December 15, 2007 A tam zaraz "szczekająca stara baba" ona sobie tylko tak cichutko cierpi :lol: i jestem pełna podziwu dla niej że nie zabierze małemu smakołyka ;) Moje idą na całość w takich sytuacjach :evil_lol::evil_lol:
AMFI Posted December 21, 2007 Posted December 21, 2007 U mnie w takich sytuacjach, Bunia z pogardą odpuszcza oszołomowi :loveu: a pamiętacie Vellamo? Dwa latka minęło... tu wygląda zupełnie jak Bunia mamunia: zresztą tu też :evil_lol: tak samo kocha wodę: i patyki: taka właśnie jestem :oops: dorosła już panna :multi:
Canaveral-staff Posted December 21, 2007 Posted December 21, 2007 Jaką sieczkę zrobiła z tych patoli:evil_lol::evil_lol:,tak samo jak mój dziadek Pitek;) Dziewczyna bardzo ładna-naprawdę:multi::multi:
AMFI Posted December 21, 2007 Posted December 21, 2007 dziekuejmy, wyrosła z niej fajna suczka, tylko trochę... za bardzo wyrosła ;):roll: a tak Vella szuka kretów: :lol:
Canaveral-staff Posted December 21, 2007 Posted December 21, 2007 toteż tak myślałam ,że jest duuuża,tak jak moja Vika też herod baba:crazyeye::razz: i pasja do kretów taka sama:evil_lol:
Alojzyna Posted December 21, 2007 Posted December 21, 2007 Tylko na smyczy udaje się je zebrać razem... :evil_lol: od lewej: Alfa, Mysza, Dziunia i Ayka
Recommended Posts