Jump to content
Dogomania

Gallery (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

Posted

[quote name='wejherstaff']Vectra widać że dziewczynki świetnie się rozumieją :loveu:

A my dzisiaj kończymy roczek ;)

Pozdrawiamy :p

100 lat w zdrowiu i miłości :new-bday::BIG::laola::BIG::tort::tort::tort::tort:

• Replies 3.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wejherstaff przyjmując że staffk jest psem średniej wielkości,-to w takim razie twoja suńka jest już pełnoletnia.
Family Buldożer życzy 120 psich lat -:tort::BIG::new-bday:-
- a jest to odpowiednik 18 lat ludzkich-:bday:
I dużo zdrówka.

Family Buldożer

Posted

o ja jak zwykle spóżniona ale ten brak kompa mnie spowalnia :diabloti:

Wszystkiego naj naj naj dla pięknej sniezynkowej Bessi :):loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:
duzo radosnych spacerków , smacznych smakołyków pociechy z ludzkiej i psiej rodzinki oraz sukcesów wystawowych :):loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

Na początek życzenia dla "blondyneczki". Wszytkiego naj. Miłości Pani i całej rodzinki, pełnej michy, możliwości zachachmęcenia czegoś fajnego do jedzenia jak właściciel nie widzi, szaleńst na spacerze, drapania po brzuchu i leżenia nim do góry na kanapie a i spania pod kołdrą w łóżku panci.
Kasiu sunia osiągneła pełnolotność a to nie przelewki - musisz teraz na nią uważać bo któregoś dnia przyprowadzi do domu psiego pana z informacją wypisaną na pysku -on teraz bedzie tu ze mna mieszkał :eviltong:

Patka - ucałuj Polę:loveu: od cioci Forgety. Będziecie w Poznaniu? Bo Karolcia tak i nasze niunki były by najmłodszymi wystawiajacymi!
Vectra mam nadzieję że uraczysz nasze oczy tak superoskimi fotkami także Poznaniu :razz::lol:
Do zobaczenia wszystkim!

Posted

Wszystkiego najlepszego dla Bessi :loveu: :loveu: :loveu:

Niestety nie będzie nas w Poznaniu :p remont robimy i Klementynę socjalizujemy z resztą :evil_lol: od 2008 zaczniemy pokazy ;)

Posted

:loveu::loveu:Mój mały Franio kończy dziś rok :loveu: :loveu:

Taki był słodki w dniu w którym się urodził

I jak otworzył ślepka swoje śliczne

i już mógł rozrabiać

Pierwsze dni w domu

Posted

Pierwszy śnieg

I pierwsze wiosenne promyki słońca

i pierwsze spacery z Kano - długo trwało zanim Kano go zaakceptował

początki uzależnienia piłkowego

Posted

Dla wspaniałego Atomowego Frania wszystkiego naj,naj ,samych wspaniałych chwil,miseczki pełnej smakołyków,nowych ukochanych piłeczek ,
1000 całusków od CANAVERALI

:smilecol::laola::tort::new-bday::new-bday::BIG::BIG::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose:

Posted

I z Bullerbyn najlepsze życzenia! Chociaż co mu można jeszcze życzyć? Przecież już ma wszystko co najlepsze! Zdrówka Franiu!
:BIG:

Posted

100 lat dla roczniakow. Oj, mlodziez dorasta. A ja wrzucam mlodziez ciut starsza - czarna mamba :)

Najlepsza pozycja na unikanie Shaqa :)

Przysypiajaca

Spiaca - dala sie namowic na fotel po 5 minutach zapewniania, ze Shaq na pewno juz spi i nie przyjdzie po niej skakac

Rodzenstwo, a pancia won na zydelek :)

I hiszpanskie pomarancze, sprzedawane tu jak ziemniaki w Polsce :)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...