Canaveral-staff Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 [quote name='wejherstaff']Vectra widać że dziewczynki świetnie się rozumieją :loveu: A my dzisiaj kończymy roczek ;) *** *** Pozdrawiamy :p 100 lat w zdrowiu i miłości :new-bday::BIG::laola::BIG::tort::tort::tort::tort:
AMFI Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 Wszystkiego naj, naj i 100 buziaków z Bullerbyn dla księżniczki Bessi :new-bday: ale elegantka z niej wyrasta :loveu:
Apbt_sól Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 black&withe Cuda , i sto lat !! :) ps.Vectra - kocham dynamiczne foty :) a zaiscie w twoich jest jej wiele;)
wejherstaff Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 Pięknie wszystkim dziękujemy za zyczonka :loveu:
hun Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 Wejherstaff przyjmując że staffk jest psem średniej wielkości,-to w takim razie twoja suńka jest już pełnoletnia. Family Buldożer życzy 120 psich lat -:tort::BIG::new-bday:- - a jest to odpowiednik 18 lat ludzkich-:bday: I dużo zdrówka. Family Buldożer
Carbonara Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 o ja jak zwykle spóżniona ale ten brak kompa mnie spowalnia :diabloti: Wszystkiego naj naj naj dla pięknej sniezynkowej Bessi :):loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: duzo radosnych spacerków , smacznych smakołyków pociechy z ludzkiej i psiej rodzinki oraz sukcesów wystawowych :):loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:
Szczurosława Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 troszkę z innej beczki, czy ten pan podchodzi pod bublowatego? charakter w sumie się zgadza, do obcych nie bardzo,mi wspina się na kolanka, bo przecież jest taaaki malutki,że nic tylko zapakować do kieszeni i do centrum handlowego.innych piesów nie lubi:cool1: jego wątek: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=77128
Milla-Russia Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 AMFI spasibo! i tvoji foto - :cool2: Patka - dite chudno! Vectra - privet bratiku Frania ot siostra Quenny ;) http://staffka.narod.ru/ wejherstaff i Bessi - Happy Birthday!!!
forgeta Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 Na początek życzenia dla "blondyneczki". Wszytkiego naj. Miłości Pani i całej rodzinki, pełnej michy, możliwości zachachmęcenia czegoś fajnego do jedzenia jak właściciel nie widzi, szaleńst na spacerze, drapania po brzuchu i leżenia nim do góry na kanapie a i spania pod kołdrą w łóżku panci. Kasiu sunia osiągneła pełnolotność a to nie przelewki - musisz teraz na nią uważać bo któregoś dnia przyprowadzi do domu psiego pana z informacją wypisaną na pysku -on teraz bedzie tu ze mna mieszkał :eviltong: Patka - ucałuj Polę:loveu: od cioci Forgety. Będziecie w Poznaniu? Bo Karolcia tak i nasze niunki były by najmłodszymi wystawiajacymi! Vectra mam nadzieję że uraczysz nasze oczy tak superoskimi fotkami także Poznaniu :razz::lol: Do zobaczenia wszystkim!
Vectra Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 Wszystkiego najlepszego dla Bessi :loveu: :loveu: :loveu: Niestety nie będzie nas w Poznaniu :p remont robimy i Klementynę socjalizujemy z resztą :evil_lol: od 2008 zaczniemy pokazy ;)
wejherstaff Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 Jeszcze raz bardzo dziękujemy za wspaniałe ciepłe życzenia, torciki i kosteczki :loveu::multi: http://s11.chomikuj.pl/ChomikImage.aspx?tk=-201358126&id=1049400 *** *** http://s11.chomikuj.pl/ChomikImage.aspx?tk=1436418234&id=1049399 za duża pierwsza fotka i ostatnia też
Basia&Safi Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 my tez zyczymy wszystkiego najlepszego :):):):):) Sliczna sunia :):):) mam słabosc do bialych piesków :):):):)
Patka Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 forgeta mała wycałowana :cool3: wycałuj Twoją pannicę :loveu: Milla-Russia :laugh2_2: Ewcia :loveu:
Vectra Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 :loveu::loveu:Mój mały Franio kończy dziś rok :loveu: :loveu: Taki był słodki w dniu w którym się urodził I jak otworzył ślepka swoje śliczne i już mógł rozrabiać Pierwsze dni w domu
Vectra Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 Pierwszy śnieg I pierwsze wiosenne promyki słońca i pierwsze spacery z Kano - długo trwało zanim Kano go zaakceptował początki uzależnienia piłkowego
Vectra Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 i dwie miłości na raz tak żegnamy lato zawsze w akcji a tak wygląda aktualnie mój roczny Franio
Patka Posted November 6, 2007 Posted November 6, 2007 Ewciu normalnie sie wzruszyłam :loveu: wszystkiego naj naj a TY wiesz najlepiej czego życzę Franiciowi :cool3:
Canaveral-staff Posted November 6, 2007 Posted November 6, 2007 Dla wspaniałego Atomowego Frania wszystkiego naj,naj ,samych wspaniałych chwil,miseczki pełnej smakołyków,nowych ukochanych piłeczek , 1000 całusków od CANAVERALI :smilecol::laola::tort::new-bday::new-bday::BIG::BIG::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose:
Asztir Posted November 6, 2007 Posted November 6, 2007 Wszystkiego co najlepsze, najszybsze i największe dla Frania!!! :BIG::new-bday::tort::new-bday::BIG:
AMFI Posted November 6, 2007 Posted November 6, 2007 I z Bullerbyn najlepsze życzenia! Chociaż co mu można jeszcze życzyć? Przecież już ma wszystko co najlepsze! Zdrówka Franiu! :BIG:
wejherstaff Posted November 6, 2007 Posted November 6, 2007 I od Wejherek życzonka dla Frania :bday::BIG::new-bday: :loveu::loveu: 100 latek w zdrówku :Rose::Rose::Rose::Rose:
strumyk Posted November 6, 2007 Posted November 6, 2007 100 lat dla roczniakow. Oj, mlodziez dorasta. A ja wrzucam mlodziez ciut starsza - czarna mamba :) Najlepsza pozycja na unikanie Shaqa :) Przysypiajaca Spiaca - dala sie namowic na fotel po 5 minutach zapewniania, ze Shaq na pewno juz spi i nie przyjdzie po niej skakac Rodzenstwo, a pancia won na zydelek :) I hiszpanskie pomarancze, sprzedawane tu jak ziemniaki w Polsce :)
Vectra Posted November 6, 2007 Posted November 6, 2007 Bardzo , bardzo wszystkim dziękujemy :loveu: :loveu: :loveu:
Milla-Russia Posted November 6, 2007 Posted November 6, 2007 Vectra i Frania - Happy Birthday! 100 latek w zdrówku .
Asztir Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 misio w pozycji siedzącej ;) i opalający się :D i szukający piłeczki: znaleziono!
Recommended Posts