Alojzyna Posted September 25, 2007 Posted September 25, 2007 i to co staffiki lubią najbardziej :evil_lol:
Asztir Posted September 25, 2007 Posted September 25, 2007 psy sportowe pełną parą! To ja też dołączam :D a teraz zdjątko zrobione przez koleżanke ze zjazdu w Alteri specjalnie dla mnie :loveu: (zresztą wszystkie te powyższe są też jej "produkcji" )
Vectra Posted September 25, 2007 Posted September 25, 2007 Senny Franio sportowy Franio i stojący Franio
Patka Posted September 29, 2007 Posted September 29, 2007 boskie dziewczyny, boski Franek :razz: a my dalej z serii miłosnej ...
wejherstaff Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 A co tu tak sennie ;) za to Wejherki szaleją na całego :eviltong: *** *** *** ***
wejherstaff Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 I ostatnia fotka z pozdrowieniami dla matki Staff-Ki :p *** pozdrawiamy :p
Justuss Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 I ostatnia fotka z pozdrowieniami dla matki Staff-Ki A dla mnie to nie ma pozdrowień...:razz::eviltong: Śliczna fotka, a Bójeczka wygląda bosko.....:loveu::loveu: Oczywiście fotki z wejcherowych szaleństw tez niczego sobie...:eviltong: Pozdrawiam i buziaki dla psiaków....:p
Asztir Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 Nasze piesy też szaleją :D naciągamy pieski ;) no i pozdrowienia od Cartmana Wielkiej Paszczy ;)
BoJa2 Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 U nas też jesienne psiowe szaleństwo Dulka i jej kumpel Tajfun
Harpagon Posted October 7, 2007 Posted October 7, 2007 My też się troszkę przypomnimy ;) www.harpagon.com.pl
Sebastian Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 Harpagon, jak tak patrzę na tą trójcę hmmm:loveu: to nie to co dwa:evil_lol: Daj jeszczę parę, rzadko Cię widać...he, chociaż, ja niedługo też muszę neta na trochę opóścić...
wejherstaff Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 I nasza trójca ;) *** *** *** i rodzyneczek :loveu: *** pozdrawiamy :p
Sebastian Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 A Franek:evil_lol: ciąg dalszy serii wysokie loty:p Jak patrzę na niego na żywo to widzę te kilometry sprintu;)
staff-ka Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 Wejherstaff .. serdecznie dziekuję, za takie sliczne :loveu: specjalne pozdrowienia .. doniesli mi,ze na dogo... jest cos dla mnie.. :evil_lol:.. bo tak to ostatnio bardzo żadko zagladam tutaj .. A jak juz jestem to Wam pokaze jak mój TŻ karmi ''kury" .. :razz: Duska,która "grzebie" w nosie :p .. - i "dzwięczy" sie przed Pańciem .. - i jakies psy z "uszami na bakier" .. ;) - i dziadek Bej :loveu: .. zaręczam,ze on tylko tak wyglada..jakby wypił za dużo.. :lol::lol: Pozdrówki .. ;)
wejherstaff Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 http://img229.imageshack.us/img229/3165/pict5098ww8.jpg bomba :evil_lol::evil_lol: my też czasem lubimy przybierać trochę dziwne pozy :eviltong: jedni w domu *** a drudzy na dworzu ;)
AMFI Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 staff-ka napisał(a): - i dziadek Bej :loveu: .. zaręczam,ze on tylko tak wyglada..jakby wypił za dużo.. :lol::lol: a to pusta skrzynka, to niby co??? no, ale co weteranowi innego pozostało w tym życiu.... :roll: wejherstaff, niezłe masz akrobatki :loveu: a to moje rozszalała poczwary, chałupa sie tzręsie całymi dniami a ogród w demolce :roll: Pozdrawiamy ;)
Canaveral-staff Posted October 16, 2007 Posted October 16, 2007 Klementyna jaka zadowolona:lol::lol::multi:,i oczywiście bezbłędny Franio w swoim niezwykłym ubranku:crazyeye::crazyeye::evil_lol:,ucałowania dla wszystkich Twoich psiaczków:buzi:
Asztir Posted October 16, 2007 Posted October 16, 2007 Vectra Ty masz stafika czy surykatke :evil_lol: zdjęcia super i Klementyna radosna :loveu:
bill Posted October 16, 2007 Posted October 16, 2007 Nie no Vectra ostatnie zdjęcia Franka powalają, a on nie zwraca uwagi na to ubranko, nie probuje go ściągać czy coś?
Vectra Posted October 16, 2007 Posted October 16, 2007 Canaveral-staff napisał(a):Klementyna jaka zadowolona:lol::lol::multi:,i oczywiście bezbłędny Franio w swoim niezwykłym ubranku:crazyeye::crazyeye::evil_lol:,ucałowania dla wszystkich Twoich psiaczków:buzi: dziękuje bardzo :loveu: Asztir napisał(a):Vectra Ty masz stafika czy surykatke :evil_lol: zdjęcia super i Klementyna radosna :loveu: Franek ma wiele wcieleń :diabloti: bill napisał(a):Nie no Vectra ostatnie zdjęcia Franka powalają, a on nie zwraca uwagi na to ubranko, nie probuje go ściągać czy coś? Franek kocha swoją koszuline :evil_lol: myślałam że będzie z nią walczył , podrze na kawałki ,a on walczy ale żeby go ubierać :cool1: jedynie na bieganych spacerach jest nago ,ale jak tylko wraca do domu to robi mega awanture - kwęki , jęki , szczeki , zawodzenie , skakania , ciąganie mnie za ręce .. Jak tylko biore kubrak w łapki to on staje na dwóch krzywych nóżkach i sie ubiera :lol: sam wciska łeb i pcha łapki .. i oczywiście w nocy śpi w nim pod kołdrą :evil_lol: a jaka wojna była jak wsadziłam kubrak do pralki :crazyeye: stał i szczekał na pralke:diabloti: to jest właśnie Franio :loveu:
Recommended Posts