Jump to content
Dogomania

Gallery (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

• Replies 3.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

psy sportowe pełną parą!
To ja też dołączam :D

a teraz zdjątko zrobione przez koleżanke ze zjazdu w Alteri specjalnie dla mnie :loveu: (zresztą wszystkie te powyższe są też jej "produkcji" )

Posted

I ostatnia fotka z pozdrowieniami dla matki Staff-Ki

A dla mnie to nie ma pozdrowień...:razz::eviltong:

Śliczna fotka, a Bójeczka wygląda bosko.....:loveu::loveu:

Oczywiście fotki z wejcherowych szaleństw tez niczego sobie...:eviltong:

Pozdrawiam i buziaki dla psiaków....:p

Posted

Harpagon, jak tak patrzę na tą trójcę hmmm:loveu: to nie to co dwa:evil_lol:
Daj jeszczę parę, rzadko Cię widać...he, chociaż, ja niedługo też muszę neta na trochę opóścić...

Posted

Wejherstaff .. serdecznie dziekuję, za takie sliczne :loveu: specjalne pozdrowienia .. doniesli mi,ze na dogo... jest cos dla mnie.. :evil_lol:.. bo tak to ostatnio bardzo żadko zagladam tutaj ..
A jak juz jestem to Wam pokaze jak mój TŻ karmi ''kury" .. :razz:

Duska,która "grzebie" w nosie :p ..

- i "dzwięczy" sie przed Pańciem ..

- i jakies psy z "uszami na bakier" .. ;)

- i dziadek Bej :loveu: .. zaręczam,ze on tylko tak wyglada..jakby wypił za dużo.. :lol::lol:

Pozdrówki .. ;)

Posted

staff-ka napisał(a):

- i dziadek Bej :loveu: .. zaręczam,ze on tylko tak wyglada..jakby wypił za dużo.. :lol::lol:

a to pusta skrzynka, to niby co??? no, ale co weteranowi innego pozostało w tym życiu.... :roll:

wejherstaff, niezłe masz akrobatki :loveu:

a to moje rozszalała poczwary, chałupa sie tzręsie całymi dniami a ogród w demolce :roll:

Pozdrawiamy ;)

Posted

Nie no Vectra ostatnie zdjęcia Franka powalają, a on nie zwraca uwagi na to ubranko, nie probuje go ściągać czy coś?

Posted

Canaveral-staff napisał(a):
Klementyna jaka zadowolona:lol::lol::multi:,i oczywiście bezbłędny Franio w swoim niezwykłym ubranku:crazyeye::crazyeye::evil_lol:,ucałowania dla wszystkich Twoich psiaczków:buzi:

dziękuje bardzo :loveu:

Asztir napisał(a):
Vectra Ty masz stafika czy surykatke :evil_lol: zdjęcia super i Klementyna radosna :loveu:

Franek ma wiele wcieleń :diabloti:

bill napisał(a):
Nie no Vectra ostatnie zdjęcia Franka powalają, a on nie zwraca uwagi na to ubranko, nie probuje go ściągać czy coś?

Franek kocha swoją koszuline :evil_lol: myślałam że będzie z nią walczył , podrze na kawałki ,a on walczy ale żeby go ubierać :cool1: jedynie na bieganych spacerach jest nago ,ale jak tylko wraca do domu to robi mega awanture - kwęki , jęki , szczeki , zawodzenie , skakania , ciąganie mnie za ręce .. Jak tylko biore kubrak w łapki to on staje na dwóch krzywych nóżkach i sie ubiera :lol: sam wciska łeb i pcha łapki .. i oczywiście w nocy śpi w nim pod kołdrą :evil_lol:
a jaka wojna była jak wsadziłam kubrak do pralki :crazyeye: stał i szczekał na pralke:diabloti:

to jest właśnie Franio :loveu:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...